Sziasztok!
Én általában csak a háttérből figyelek, mert elég zárkózott vagyok, de annyira jó olvasni titeket, hogy igyekszem összeszedni magam és megpróbálok beszállni a társalgásba 
A külsőmmel kamaszkoromban rengeteg problémám volt, de mostanra úgy érzem, hogy elégedett vagyok. Nagyon szeretem az orromat, mert pici és formás (a párom mindig azt mondja, hogy “tündérorrom” van :D), illetve szeretem a testalkatomat is, elég vékony vagyok és nem is vagyok hajlamos a hízásra, ami nagyon jó, mivel imádok enni
Kamaszként utáltam, hogy kicsik a melleim, de mostanra ezt is kifejezetten megszerettem. Szemüveges vagyok, ami sokszor kényelmetlen, mégis szeretem, mert jól áll, furán is nézek ki kontaktlencsével. A mosolyomat nagyon sokan dicsérik, pedig én nem szeretem, mert kicsit szabálytalanok a fogaim (mérges is vagyok a 13 éves énemre, amiért nem hordta rendesen a fogszabályzót), de ezek szerint csak én vagyok túl kritikus magammal, mások nem is veszik észre.
Belső: szeretem, hogy szorgalmas, precíz és pontos vagyok, emellett intelligensnek is tartom magam. A konfliktusokat én is hajlamos vagyok kerülni, de az utóbbi időben azért igyekszem változtatni ezen és kiállni magamért, ha kell. Viszont ha valakit nem kedvelek/haragszom rá, akkor képtelen vagyok ezt nem éreztetni, nagyon nem megy nekem a “jópofizás”. Viszont konfliktust sem akarok, ezért ilyenkor inkább úgy, ahogy van elkerülöm az illetőt:D
És egy kis negatív: zárkózott vagyok, nehezen barátkozom és bízom meg másokban, ezért nem is nagyon vannak barátaim. Emellett nagyon rossz kapcsolattartó vagyok, nem nagyon tudok “csak úgy” ráírni valakire/felhívni valakit, mert folyton úgy érzem, hogy a másiknak biztosan van jobb dolga is, mint velem beszélni, ezért a régebbi barátságok is nagyrészt elkoptak, ahogy elmúlt a napi személyes kapcsolat.
A stílusom leginkább talán “elegánsabb grunge” ha van ilyen
Gyakran váltogatom a hajszínem, minél élénkebb, annál jobb. Ugyanez érvényes a rúzsokra is, legyen minél élénkebb / minél sötétebb. Régebben nagyon szerettem az extrább, színes és mintás ruhákat, aztán rá kellett jönnöm, hogy nem is tudom hordani őket, mert nem kombinálhatók semmivel. Így elkezdtem beszerezni alapdarabokat, és annyira megszerettem, hogy mostmár nagyrészt fekete (esetleg bordó vagy sötétkék) alapdarabjaim vannak (amik a hajamnak köszönhetően önmagukban sem unalmasak), és egy-egy extrább, színes vagy mintás darabbal szoktam feldobni. Szeretem a kockás ingeket és a skótkockás vagy fekete-fehér csíkos dolgokat és imádom a fehér galléros fekete blúzokat és ruhákat, legalább 5 ilyen van a szekrényemben
Magassarkút maximum alkalomra veszek fel, mert kényelmetlenül érzem magam, amiért úgy megyek bennük, mint egy velociraptor.
Alapdarabokat a H&M és a Sinsay webshopjában szoktam beszerezni, extrábbakat pedig gardróbcserén vagy néha turiban. Konkrétan bevásárlóközpontban ezer éve nem voltam, amennyire szerettem kamaszként a boltokat járni, annyira utálom most (meg hát nem szeretek emberek közé menni :D).
Az ékszereket nem szeretem, csak egy okosórát hordok, de azt fürdésen kívül mindig. Fültágítóm van, 8 mm-es, fekete, fehér kövekkel. Mindenhez passzol, nem hivalkodó, de azért látszik, hogy valami extra, nem is szoktam cserélgetni. Van egy-két nyakláncom, de mindig elfelejtem felvenni őket. Állandó kiegészítőim még a világosbarna kutyaszőrök, amik borzasztóan látszanak a fekete ruháimon, de a kutyát is meg a feketét is imádom, úgyhogy ez van 
Ennyit rólam, remélem, hogy nem untattalak titeket nagyon (ha tudnátok, mekkora erőfeszítés kellett, hogy el is küldjem, amit írtam!)