Olyan esetekben, amikor valaki 8-9-re jár be dolgozni/tanulni és 4-5-6 között ér haza (és aznap reggel sminkelt is) illetve már tavaszi/nyári hónapok vannak a fényvédős púdereket találom megoldásnak. Az, hogy ezek mennyire képesek védeni már más kérdés. Viszont elvileg működnie kell. Hirtelen most a Bioderma Photoderm Max kompakt púdere jutott eszembe.
Olyan jó termékeket találsz mindig ! Jövő héten megveszem ezt is!
Most nézem a véleményeket, elvileg BB krém állagú mintsem por. Nem tudom, hogy ez mennyire kompatibilis eleve kisminkelt arcon Mindenképpen teszteld le, mielőtt megveszed Jobb biztosra menni
Ezeket találtam még:
3 évig használtam csak BB krémet, úgyhogy ez a termék nekem nagyoon pozitív!
Főleg, hogy napbarnított bőrre van! Sajnos a koreai Inisfree nagyoon fehér a bőrömön
A karma vissza ütött, amiért Viszkok Fruzsira mondtam, hogy Úgy néz ki mint Michael Jackson, hát most Én nézek ki úgy fényvédővel
Huuh, ez a Chanel nagyon jónak tűnik! Egyik kedvenc márkám. Nem is tudtam, hogy gyártanak ilyen púdert
Naaa, most bajban vagyok
Én nyáron az újrakenést ezzel a termékkel váltottam ki, amikor alapozó vagy CC krém is volt rajtam és nem tudtam volna rákenni a fényvédőt.
Én is ezt használom nyáron újra-fényvédőzésként. Hogy milyen sokat kergettem, mire találtam valahol. neten rendeltem végül.
Én is valamelyik netes patikából rendeltem.
Találtam egy ilyen terméket, hátha valakinek jól jön: [A’PIEU] Power Block Tone Up Sun Cushion SPF50+ / PA++++
“A szivaccsal egyszerűen felvihetjük a fényvédőt. Smink alá és fölé is lehet használni. Praktikus és jól védi a bőrt.”
Köszönjük, nekem landolt is a kívánságlistámban.
Fényvédő rendelés előtt állok… Lehetséges befutók:
Innisfree The minimum SPF25
A’Pieu Pure Block Mild Plus Sun Cream SPF32 / PA++
A’Pieu Madecassoside Sun Cream SPF39 / PA++
A’Pieu Cicative Zinc Sun Cream SPF50+ / PA+++
Utóbbi kettőnek érdekes összetevői vannak. Még azt érdemes tudni, hogy sötétedés előtt indulok munkába (még egy jó darabig ez így lesz), viszont hazafelé biciklivel jövök délután, szóval elég komplikált nálam a fényvédelem megoldása Amúgy kombinált bőröm van és sminkelnék is a fényvédőre.
Valaki okos segítene nekem választani? 25 faktor nem kevés, ha hámlasztok is? Mondjuk az 50 faktorosnak meg a maga 19% cink-oxid tartalmával tuti jó fehér a színe Na meg nem biztos, hogy “egészséges” ennyi cink-oxidot magamra kenni.
Remélem ti is találtok azért érdekeset a felsoroltak között (mind fizikai fényvédő).
Csak az első kettőről tudok nyilatkozni. Mindkettőt szeretem, beváltak. A The Minimumot már a 2. tubussal használom. Nekem is kombinált a bőröm. Azt nem tudom, hogy 25 faktor tavasszal mennyire elég, télre biztosan. Azt sem tudom, hogy a 25 és 30 faktor között mennyi a különbség, mert ugye a 30 és 50 között is csak 1-2% (spf 30 az uvb sugarak 96,6%-át szűri ki, míg az 50 faktoros a 98%-át) Gonndolom akkor a 25 és 30 faktor között sem lehet olyan nagy különbség.
A The Minimum jobban bevált mint a 2.?
Nem tudnék választani közöttük. Csupán azért abból van már második tubusom (most is pont a The Minimumot használom) mert én koreai fényvédőt eddig mindig KM zsibin vettem. Szeretek kísérletezni, próbálgatni de a külföldi rendeléstől tartok, nincs benne rutinom, így marad a zsibi (van egy-két koreai a bbkrem.hu oldalon is, pl Cosrx)
Sziasztok!
Múltkor dm-ben jártam és körülnéztem a fényvédők között. Kifejezetten arcra valót keresek és két
termék keltette fel a figyelmem:: httpsnia.hu/kremek/sundance-med-ultra-sensitive-napozo-fluid-spf50 és https://kremmania.hu/kremek/sundance-anti-pollution-sonnenfluid-lsf50. Van valakinek tapasztalata velük? Olyat keresek ami alapból nem fényes, mert eléggé olajos bőröm van. Egyéb javaslatot is szívesen fogadok.
Köszönöm.
Nekem ugyan nincs tapasztalatom vele, de az INCI 4. helyén ott csücsül a denaturált alkohol, hosszú távon nem tesz jót a bőrnek.
Én is keresem még a tökéletes fényvédőt, de szerintem ez egy lehetetlen küldetés, legalábbis most annak tűnik.
Én a napokban vettem meg a 30- faktorosat. Hm , hamar el lehet dolgozni ,fehér , de felvitelnél eltűnik a fehérség, viszont hagy egy fénylő zsíros réteget, aminek sok idő kell, ha sminkelni akarsz ŕá. Igen van benne alkohol, ezt picit érezni lehet .vegyes bőröm van de a száraz arcrésznél is ragadt a bőröm fél óra után is. Egyelőre elhasználom, mert nem csíp és nem irritál, persze eddig csak párszor használtam, így nem teljesen hiteles a véleményem, de remélem sikerült segíteni.
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a helyzet. Én is úgy érzem, lehetetlen küldetés ez nekem. Főleg úgy, hogy ne kelljen tízezreket költeni rá.
Én az elsőt még néhány évvel ezelőtt használtam, amikor még ugyan fogalmam sem volt a tudatos bőrápolásról, de azt gondoltam, jó ötlet egy külön naptej az arcomra. Nem szerettem, nem is tudtam elhasználni. Emlékeim szerint sűrű, fehér volt, amit el lehetett dolgozni, de azért a mostani fényvédőimet sokkal könnyebb. Az meg a másik, hogy tényleg nagyon sokáig ragadt tőle az arcom. Egy szó mint száz, nem ajánlom.
Ha az alacsonyabb árkategóriában keresel, akkor inkább a TO fényvédőjét javaslom. Én most télen használtam az SPF15-öset, pozitív tapasztalataim vannak vele. Nyárra mindenképp az erősebbet vedd meg! Nekem is kombinált bőröm van, T-vonalban zsírosodik. Féltem tőle, hogy egy fizikai fényvédő lehet erre rátesz még egy lapáttal, vagy elnehezíti a bőrömet, de semmi ilyen nem történt. 5 perc alatt beszívódott, nem maradt fehér utána a fejem. https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-mineral-uv-filters-spf-30-with-antioxidants
Már eddig is szemezgettünk ezzel a fényvédővel. Megerősítettél abban, hogy jó lenne kipróbálni. Köszönöm a tippet.