Fizikai nem lesz, rákérdeztem. Sajnos, pedig jó lenne.
A járt út meg a járatlan… nem kifejezetten olcsó de még nem döntöttem.
Nemsokára elfogy a kedvenc Lancasterem
Előnye, hogy egy cseppet színezett és egységesebb bőrképet ad, azt hiszem ez az ami még 100 fokban is csak diszkréten folyik le rólam. Sminkelni is jól lehet rá. Óriási hátránya az ára 30 ml 16500 Ft.
Kinéztem ezt is, hogy a márkánál maradjak, de ez nem színezett , cserébe 50 ml és kicsit olcsóbb 13140 Ft az ára
Aztán pedig a legnagyobb kérdés, hogy cseréljem-e a Beauty of Joseon ikonikus darabjára amit már 5000 Ft-ért is meg lehet venni, most annyi a Sipoban , mutatom :
Nem színezett, de rengetegen dícsérik. Ha nem lenne a homlokomon egy pigmentfolt, simán megvenném, mert mást nem kell takargatnom és erre felcsapnám a pirosítót meg a highlitert és csókolom, mehetnék is a dolgomra.
Csak így morfondíroztam, most épp arra hajlok, hogy a szokásos Lancastert vegyem meg, mert tényleg nagyon jól véd, ahogy a városban mászkálok abszolút nem lett erősebb a foltom tőle, sőt, hiába van nyár az erőszakos kezeléseimnek köszönhetően nagyon szépen halványodik
Hú, 30ml 16500 Ft. Erős. Ez max. 1 havi adag, de inkább 2-3 hét.
A Sipo tök jó áron adja a koreai cuccokat.
Próbáld ki, másként úgysem fog kiderülni. Gondolkozom, színezett kémiai és jó.
Nehéz ügy.
Eszembe jutott egy Avene, de azt már nem nagyon lehet kapni.
https://www.notino.hu/avene/antirougeurs-egysegesito-hidratalo-krem-spf-30/p-16043481/
Igen, tudom, hogy nagyon drága, évente egy flakont szoktam venni belőle és nyaranta kenem, ha nem akarok BB-vel sminkelni, mert ennek csak nagyon lightos a fedése. Mellette mindig van 3-5 egyéb fényvédő amiket időjárási viszonyoktól függően használok.
Köszi, nemsokára megyek bőrgyógyászhoz és nála mindig hegyekben állnak a minták, La Rochet és Eucerint biztos, hogy fogok tudni kunyizni.
A Babét még tavaly kinéztem, hogy lézeres arckezelés utánra ez szuper lenne, de végül nem volt rá szükségem, mert az after állapot is teljesen vállalható volt, nem esett le a fejem. A Babé árban szuper egyébként, ha ezeket mind tudja amiket ígér.
Én nagyon szeretem a BoJ fényvédőt, ha szeretnéd, adok belőle egy kis tégellyel.
Köszönöm, barátnőm is ezt keni, az övét ki tudom próbálni.
Testre kevés 100 milis fényvédő van, főleg hogy az 3 nap alatt elfogy. Sundance minik a dm-ből? Azok mondjuk csak 50 milisek…
Az sem rossz ötlet, többet is tudunk vinni.
Sziasztok!
Nekem ő jött be:
Tocobo Bio Watery Sun Cream Fényvédő Arcra SPF50 | KremMania?
Bár azért MO-n gyalázatosan drága, de én külföldről rendelek dupla csomagot, és akkor konkrétan fél áron van, mint itthon.
Zsíros a bőröm mindentől fénylik, mint a Salamon töke, de ezt még csak le se kell púdereznem. Könnyű, nem is érzem magamon, bőven fel tudom vinni a kellő mennyiséget még akkor is, ha aláhidratálok. Ami amúgy nem indokolt, legalábbis az én bőrömnél, mert nekem önmagában is elég. És persze nyilván, ami a legfontosabb, nem égtem, nem barnultam, nem lettem májfoltos, amikor ezt használtam. Télen-nyáron, minden nap.
Ezt az Altruistot ma láttam a DM-ben, pont 100 ml.
Igaz, én még konkrétan ezt nem próbáltam, de az arcra való 50-es (a mellette lévő dobozos fluid) szerintem jó, azt szeretem.
Köszi a tippet,nekem nagyon bejött védelem szempontjából fehér ruhákat nem hordok
Az év felfedezése lett nálam ez a fényvédő:
Nyaralásra vittük. Tökéletesen védett - egyedül a bokám égett le egy kis foltban, ahol kilógott a cipőből és elfelejtettem odáig kenni. Látszanak az ujjaim körvonalai, hogy meddig jutottam
Nagyon könnyed, nem zsíros, nincs illata. 1-2 percig fehéres, aztán színtelenné változik. Arcon is nagyon kényelmes. Jelenleg jobban húzok ehhez, mint az Evyhez.
A fehér ruhát megfogja, de egyelőre szépen kijött a mosással (30°)
A szórófej sajnos hajlamos köpködni, ezért tenyérbe nyomom.
A Hawaiian tropic viszont a nagy meleget nem bírta sajnos, ragadós lett és le is pergett.
Egyébként jót nevettünk, hogy látszott a strandon, hogy csak mi kenekedünk. Csak ránk ragadt a homok nyakig, senki másra
Ezt én is próbáltam,de a véleményezésig nem jutottam el, én többször leégtem vele de lehet hogy nem kentem elég bő rétegben. Nálam ez a nem veszem újra kategória Neked meg az A Hawaiian Tropic nem jött be annyira amit én újra fogok venni
Verem a popim a földhöz örömömben.
A Vivantisról sikerült megvennem a Lancasteremet + egy Vichy deót is kértem és szállítással együtt a kettő 13 ezer Ft-ba került végül.
Felajánlott az oldal egy SALE50 kupont ami lecsapta a drágább termék összegének a felét ahogy elnézem:)
Szerintem ezt beírom az akciók közé is.
Most vásároltam innen először, remélem minden rendben lesz , 3 nap múlvára ígérték a szállítást.
Mi nyaraláshoz évek óta ezt használjuk Nagyon szeretjük Próbálom kifogni mindig az akciókat, mert egyetlen problémám, hogy eléggé borsos az ára, ahhoz viszonyítva, hogy talán valami 6-9 hónappal bontás után lejár. Rendes keneszkedés mellett sem használjuk el egy utazás során
@bernadettu Ebből tényleg nehéz eltalálni a mennyiséget, mert nagyon folyékony. Én szinte locsoltam, nem akartam kockáztatni.
Jó, hogy ilyen hatalmas lett a fényvédő választék, mindenki meg tudja találni azt, amelyik legjobban megfelel az elképzeléseinek
@anon21269124 Valóban nem olcsó, de manapság már a drogériásak sem Én pigvin patikáról vettem, még úgy is olcsóbb volt, mint az ekozmetikumon 25%os kedvezménnyel. Résen kell lenni. Lehetne belőle kisebb kiszerelés.