Olcsó, de jó fényvédők

Ez az, aminek mindig kell lennie itthon. Próbálgatok sokfélét, de ez mindig van nekem miniben. Csak túl sápadt vagyok hozzá.
Kép a netről:

Én ezt nagyon szeretném kipróbálni:

Van választék:

1 Likes

Ha megvan esetleg, hogy mi van a kívánságlistádon, megosztod? A Colorescience Glow-ját nem tudom kihagyni, muszáj kipróbálnom.
Jövök beszámolóval.
Az enyémen:

• Avene High Protection Tinted Compact Beige SPF 50
  • Chanel CC Cream is a kívánságlistámon (az utóbbi szintén mineral, amin meglepődtem)
  • Summer Fridays

Én egyelőre a Skinceuticals színezett fényvédőjénél nem találtam jobbat, írtam is véleményt:

2 Likes

Itt a listám, majd befotózom mi van meg. Most a meglevőket elhasználom, addig nem veszek újat.
Ha valakinek van jó tippje, ne tartsa magában. :grinning:

DRMTLG

FRE Skincare

Colorscience

Az én kívánságlistámon ez is rajta van, csak mert géles. Az Image Skincare-nek is van géles fényvédője, nem bántotta a bőröm:

Ezt az ásványi színezett fényvédőt szerettem, de már nincs a színemben:

Szerintem ezt kipróbálom. Tudom, 30-as, majd később esetleg, van belőle mini 14 euroért.

Esetleg még ezeket, bár a Sephorában még nem láttam a Supergroop-ot, Cultbeauty-n sem:

1 Likes

https://www.instagram.com/p/C9hpMgcoBMT/

Marhaepe szappant vettem nemrég, remélem az is jó lesz.

1 Likes

Olyan testre alkalmas fényvédőt keresek, ami könnyen beszívódik - hogy a férjem se problémázzon, hogy kenekedni kell -, és max 100 ml-es kiszerelésben van - hogy a repülőre is fel tudjuk vinni.

Ha van otthon egy nagyobb, megfelelő flakonnal, akkor én áttöltenék egy kis 100 ml-esbe.
Ha nincs, akkor ha jól emlékszem a Nivea fényvédők jól szerepeltek azon a bizonyos spf teszten és könnyen elérhetők. A formulájuk is elég jó szokott lenni, emlékeim szerint. Bocs, konkrétebbat nem tudok.

2 Likes

Én épp Niveát használok, utálom. Képtelenség rendesen elkenni, fehér és ragad :smiley:

1 Likes

Akkor ne vedd figyelembe a hsz-t @dunaimano :sweat_smile:

Viszont, ha nem sajnálsz arcra való hidratáló fényvédőt testre kenni, akkor esetleg azt is adhatnád a férjnek. Ár-érték aránya nem jó ugyan, de talán felszívódik rendesen és ált. kisebb kiszerelések érhetők el.

1 Likes

@umpalumpa áttölteni nem szeretnék, mégiscsak zárt és fénymentes tubusban vannak a fényvédők, áttöltés közben pedig levegő és fény is éri, gondolom nem tesz jót neki. Akkor azt hiszem maradunk a hidratálós fényvédőnél, vagy veszünk ott helyben egy patikában.

2 Likes

Egy használat alapján ez egy nagyon jól sikerült darab:

9 Likes

Lassan elfogy az első tubus, és csak megerősíteni tudom, szuper fényvédő :slight_smile:

3 Likes

Örülök, hogy megerősíted a jó benyomásom.:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Meséljetek!

Nagyon könnyed állaga van, még csak egy bb krémet kentem rá, de nem kukacosodott. Fénylik, de púderrel korrigálható.

1 Likes

Az állaga szerintem is nagyon jó, soha ilyen könnyed fényvédőm nem volt. Nekem is fénylik, kell rá a púder. Azzal viszont tökéletes egész estig. Mást még nem kentem rá, ahhoz túl meleg van.
Próbáltam szalicil-nia kombóval, és c vitaminnal is, egyikkel sem veszett össze, szépen a helyén maradt.

2 Likes

Megvettem ma én is. Holnap tesztelem. A kézfejemre kentem ki, nagyon szépen beszívódott. Viszont kár, hogy ilyen pici a tubus. Én ezt nagyon hamar el fogom használni…

Igen, sajnos csak 40 ml.
Na, majd a skinsmartos fényvédő! Fizikai lesz, könnyed állagú, napi 18 órás védelemmel, amit nem kell újrakenni, kapható majd 120 ml-s és 50 ml-s és fújós kiszerelésben is, 5 ezer, ill. 2,5 e Ft-ért!
Igen, persze, és még fel is keni magát.:rofl::rofl::rofl:

6 Likes