Ez az, aminek mindig kell lennie itthon. Próbálgatok sokfélét, de ez mindig van nekem miniben. Csak túl sápadt vagyok hozzá.
Kép a netről:
Én ezt nagyon szeretném kipróbálni:
Van választék:
Ha megvan esetleg, hogy mi van a kívánságlistádon, megosztod? A Colorescience Glow-ját nem tudom kihagyni, muszáj kipróbálnom.
Jövök beszámolóval.
Az enyémen:
- Avene High Protection Tinted Compact Beige SPF 50
- Chanel CC Cream is a kívánságlistámon (az utóbbi szintén mineral, amin meglepődtem)
- Summer Fridays
Én egyelőre a Skinceuticals színezett fényvédőjénél nem találtam jobbat, írtam is véleményt:
Itt a listám, majd befotózom mi van meg. Most a meglevőket elhasználom, addig nem veszek újat.
Ha valakinek van jó tippje, ne tartsa magában.
DRMTLG
FRE Skincare
Colorscience
Az én kívánságlistámon ez is rajta van, csak mert géles. Az Image Skincare-nek is van géles fényvédője, nem bántotta a bőröm:
Ezt az ásványi színezett fényvédőt szerettem, de már nincs a színemben:
Szerintem ezt kipróbálom. Tudom, 30-as, majd később esetleg, van belőle mini 14 euroért.
Esetleg még ezeket, bár a Sephorában még nem láttam a Supergroop-ot, Cultbeauty-n sem:
https://www.instagram.com/p/C9hpMgcoBMT/
Marhaepe szappant vettem nemrég, remélem az is jó lesz.
Olyan testre alkalmas fényvédőt keresek, ami könnyen beszívódik - hogy a férjem se problémázzon, hogy kenekedni kell -, és max 100 ml-es kiszerelésben van - hogy a repülőre is fel tudjuk vinni.
Ha van otthon egy nagyobb, megfelelő flakonnal, akkor én áttöltenék egy kis 100 ml-esbe.
Ha nincs, akkor ha jól emlékszem a Nivea fényvédők jól szerepeltek azon a bizonyos spf teszten és könnyen elérhetők. A formulájuk is elég jó szokott lenni, emlékeim szerint. Bocs, konkrétebbat nem tudok.
Én épp Niveát használok, utálom. Képtelenség rendesen elkenni, fehér és ragad
Akkor ne vedd figyelembe a hsz-t @dunaimano
Viszont, ha nem sajnálsz arcra való hidratáló fényvédőt testre kenni, akkor esetleg azt is adhatnád a férjnek. Ár-érték aránya nem jó ugyan, de talán felszívódik rendesen és ált. kisebb kiszerelések érhetők el.
@umpalumpa áttölteni nem szeretnék, mégiscsak zárt és fénymentes tubusban vannak a fényvédők, áttöltés közben pedig levegő és fény is éri, gondolom nem tesz jót neki. Akkor azt hiszem maradunk a hidratálós fényvédőnél, vagy veszünk ott helyben egy patikában.
Lassan elfogy az első tubus, és csak megerősíteni tudom, szuper fényvédő
Örülök, hogy megerősíted a jó benyomásom.
Meséljetek!
Nagyon könnyed állaga van, még csak egy bb krémet kentem rá, de nem kukacosodott. Fénylik, de púderrel korrigálható.
Az állaga szerintem is nagyon jó, soha ilyen könnyed fényvédőm nem volt. Nekem is fénylik, kell rá a púder. Azzal viszont tökéletes egész estig. Mást még nem kentem rá, ahhoz túl meleg van.
Próbáltam szalicil-nia kombóval, és c vitaminnal is, egyikkel sem veszett össze, szépen a helyén maradt.
Megvettem ma én is. Holnap tesztelem. A kézfejemre kentem ki, nagyon szépen beszívódott. Viszont kár, hogy ilyen pici a tubus. Én ezt nagyon hamar el fogom használni…
Igen, sajnos csak 40 ml.
Na, majd a skinsmartos fényvédő! Fizikai lesz, könnyed állagú, napi 18 órás védelemmel, amit nem kell újrakenni, kapható majd 120 ml-s és 50 ml-s és fújós kiszerelésben is, 5 ezer, ill. 2,5 e Ft-ért!
Igen, persze, és még fel is keni magát.