Olcsó, de jó fényvédők

Fényvédő sticket próbált már valamelyikőtök? Azon gondolkozom, hogy lehet azzal egyszerűbb lenne nap közben újrakenni, különösebben nem vagyok érzékeny semmire, de nem bánnám, ha nincs vagy enyhe az illata

1 Likes

Próbáltam, de sztem abból nem lehet elegendő mennyiséget felvinni, még kiegészítéskepp sem. Nekem Barátnőm hozta Japánbol.

1 Likes

Én ezt használom:

https://kremmania.hu/kremek/altruist-dermatologist-family-sunscreen-spf50

Nekem nem fogott be semmit.

3 Likes

Van még valaki rajtam kívül aki gyűlölettel keni minden nap amit ken ? :smiley:
6:39 van , ma Lancaster van rajtam és csorog le a víz a napszemcsim mellett. Rühellem.
A világ pénze nem elég kipróbálni mindent mire megtalálod azt ami majd jó lesz melegben is. Nekem eddig nem sikerült.
Legyen már tél , én akkor is kenem de legalább nem folyik le. IMG_9205
Egyikre sem tudom azt mondani, hogy na 40 fokban nyugodtan indulj el vele nem fog lefolyni.

8 Likes

Szép kis kollekció :smiley: Én is gyűlölöm kenni magam, de muszáj :smiley: Nekem ez vált be, nem folyik le.

https://kremmania.hu/kremek/nivea-uv-super-water-gel-spf50-pa

3 Likes

És ezt az arcodra is felcsapod?
Testen nem zavar ha cseppet ragadok, csak az arcom ne induljon el lefelé 3 perc után :frowning:

Ezt csak oda és dekoltázsra használom. Testre túl drága :grimacing:

1 Likes

Jó akkor besorolom a rizses Joseon utánra kipróbálni :smiley:

1 Likes

Oké :joy: én is ki akartam próbálni de leragadtam a Niveánál. Tetszik az is, hogy utántöltős.

1 Likes

Ha szeretnéd legközelebb elhozom a pakkot, nyomhatunk át kis tégelyekbe, lehet próbálgatni. :slight_smile:
Jut eszembe tegnap megérkezett az új ajándék esernyőm.
IMG_9374

4 Likes

Honnan tudod beszerezni? :slightly_smiling_face:

@Luiselotte, te pedig nagyon kíváncsivá tettél a Hawaiian tropic-kal. Szerintem ki fogom próbálni. Ez a konkrét típus, amit linkeltél, arcon mennyire vészesen csillámlik?

Arcra csak vízparton kentem fel 120.réteg gyanánt ott meg nem volt nálam tükör :smiley:
Ma más van rajtam de holnap a karom megpróbálom befotózni hogy néz ki rajta a krém.

1 Likes

Evy Kids 50 SPF fényvédőhab. Próbáld ki. :slight_smile:

EVY Technology Sunscreen Mousse Kids SPF50 (kremmania.hu)

2 Likes

Köszi ezt már nézegettem, de el nem tudom képzelni, hogy egy borotvahabot úgy el tudok kenni, hogy mindenhol jó legyen. Olvastam már róla, olyan kommenteket , hogy nem véd megfelelően.

1 Likes

Én két éve kb. ezt használom és sokat vagyok a szabadban. Soha semmilyen problémát nem tapasztaltam vele, sőt. Egyszer sem sikerült mellette megpirulnom sem. Nyilván ebből is bőségesen kenek magamra. Először kezemben szépen összedörzsölöm a habot kifújás után, aztán viszem fel az arcomra, dekoltázsomra.

3 Likes

Nálam is már a sok-sok-sokadik palack fogy belőle. De olyan kíváncsi fáncsi vagyok, időnként kikacsintok a jól bevált kis cuccaimmal való kapcsolatból.

1 Likes

Fb csoportban, meghívlak, ha érdekel :slight_smile:

1 Likes

Napernyő-esernyő tippeket kérnék, hol lehet szerezni? Kislányom gyakran a hátamon hordozom, van kis sapkája is, meg fényvédőzünk is, de csak jó lenne még egy árnyékoló ebben a vakító napsütésben.

Páromtól a Dechatlonból kaptam egyet. Golf napernyő vagy mi a titkos kód :smiley: a 6ezreset kaptam, jó nagy, elfértek alatta.

2 Likes

Nagyon előkelően fogunk sétálgatni alattuk :slight_smile: