Fényvédő sticket próbált már valamelyikőtök? Azon gondolkozom, hogy lehet azzal egyszerűbb lenne nap közben újrakenni, különösebben nem vagyok érzékeny semmire, de nem bánnám, ha nincs vagy enyhe az illata
Próbáltam, de sztem abból nem lehet elegendő mennyiséget felvinni, még kiegészítéskepp sem. Nekem Barátnőm hozta Japánbol.
Én ezt használom:
https://kremmania.hu/kremek/altruist-dermatologist-family-sunscreen-spf50
Nekem nem fogott be semmit.
Van még valaki rajtam kívül aki gyűlölettel keni minden nap amit ken ?
6:39 van , ma Lancaster van rajtam és csorog le a víz a napszemcsim mellett. Rühellem.
A világ pénze nem elég kipróbálni mindent mire megtalálod azt ami majd jó lesz melegben is. Nekem eddig nem sikerült.
Legyen már tél , én akkor is kenem de legalább nem folyik le.
Egyikre sem tudom azt mondani, hogy na 40 fokban nyugodtan indulj el vele nem fog lefolyni.
Szép kis kollekció Én is gyűlölöm kenni magam, de muszáj Nekem ez vált be, nem folyik le.
https://kremmania.hu/kremek/nivea-uv-super-water-gel-spf50-pa
És ezt az arcodra is felcsapod?
Testen nem zavar ha cseppet ragadok, csak az arcom ne induljon el lefelé 3 perc után
Ezt csak oda és dekoltázsra használom. Testre túl drága
Jó akkor besorolom a rizses Joseon utánra kipróbálni
Oké én is ki akartam próbálni de leragadtam a Niveánál. Tetszik az is, hogy utántöltős.
Ha szeretnéd legközelebb elhozom a pakkot, nyomhatunk át kis tégelyekbe, lehet próbálgatni.
Jut eszembe tegnap megérkezett az új ajándék esernyőm.
Honnan tudod beszerezni?
@Luiselotte, te pedig nagyon kíváncsivá tettél a Hawaiian tropic-kal. Szerintem ki fogom próbálni. Ez a konkrét típus, amit linkeltél, arcon mennyire vészesen csillámlik?
Arcra csak vízparton kentem fel 120.réteg gyanánt ott meg nem volt nálam tükör
Ma más van rajtam de holnap a karom megpróbálom befotózni hogy néz ki rajta a krém.
Evy Kids 50 SPF fényvédőhab. Próbáld ki.
Köszi ezt már nézegettem, de el nem tudom képzelni, hogy egy borotvahabot úgy el tudok kenni, hogy mindenhol jó legyen. Olvastam már róla, olyan kommenteket , hogy nem véd megfelelően.
Én két éve kb. ezt használom és sokat vagyok a szabadban. Soha semmilyen problémát nem tapasztaltam vele, sőt. Egyszer sem sikerült mellette megpirulnom sem. Nyilván ebből is bőségesen kenek magamra. Először kezemben szépen összedörzsölöm a habot kifújás után, aztán viszem fel az arcomra, dekoltázsomra.
Nálam is már a sok-sok-sokadik palack fogy belőle. De olyan kíváncsi fáncsi vagyok, időnként kikacsintok a jól bevált kis cuccaimmal való kapcsolatból.
Fb csoportban, meghívlak, ha érdekel
Napernyő-esernyő tippeket kérnék, hol lehet szerezni? Kislányom gyakran a hátamon hordozom, van kis sapkája is, meg fényvédőzünk is, de csak jó lenne még egy árnyékoló ebben a vakító napsütésben.
Páromtól a Dechatlonból kaptam egyet. Golf napernyő vagy mi a titkos kód a 6ezreset kaptam, jó nagy, elfértek alatta.
Nagyon előkelően fogunk sétálgatni alattuk