Nekem is szimpi lenne, de második helyen alcohol denat - a legtöbb embernek ez nem okoz gondot de én személy szerint kerülni fogom.
A Helia D -től láttam ma reggel DMben . Próbálta már valaki közületek? Szeretem a márka termékeit, ezt is valószínűleg kipróbálom.
Szinte mindig kipróbálom tőlük az újdonságokat, ha meggyőző a termék összetétele. Előfordul, hogy nem komfortos a bőrömmel egy- két termékük, de van olyan is amit folyamatosan újraveszek. Annyi biztos, hogy nálam egyik termékük sem okozott soha irritációt. Szóval egy próbát megérhet.
Lányok, tud valaki ajánlani olyan fényvédőt ami nem hagy sárga foltot a ruhákon? Tavaly kedvenc fehér nyári ruhám esett áldozatul annak, hogy az ujján kimoshatatlan sárga foltot hagyott a naptej.
Évek óta a “családi” naptejünk a Photoderm Kids erről tudom, hogy nem hagy foltot. Viszont néha kipróbálok más termékeket, és sokszor tapasztalom a sárgás elszíneződéseket, főleg a fehér pólók nyakán…Jó lenne tudni, hogy mi (vagy mik) lehet(nek) azok az összetevők, amik ezt okozzák🤔
Fehér ruhán sárgás (és sötét ruhán enyhén világos) folt:
Főként Avobenzon, oxibenzon
Sötét ruhán erősen fehéres folt:
Titán-dioxid, cink-oxid
Sziasztok!
Frudia Sun Ultra UV Shield hidratáló naptej SPF 50+ 50 g
Nem kukacosodik, normál fényt hagy maga után, nem azt a zsíros/olajos réteget, mint sok más. Eddig nálam nem veszett össze semmivel. Nem fehéredik, tetszik az INCI, és csak 3500 Ft
https://kremmania.hu/kremek/it-cosmetics-cc-krem-nude-glow-spf40-kozepes-fedesu-alapozo
Tudnátok segíteni abban, hogy ennél a terméknél milyen összetevőkkel jön össze az spf 40?
(Jobb topikot nem találtam ehhez a kérdéshez)
Ebből soha nem fogsz annyit feltenni, hogy meglegyen az spf40
Köszi szépen!
Akkor most melyik inci lista nem stimmel?? Gondolom, a KM-es… Olyan kiábrándító.
Érdemes a gyártó oldalán is csekkolni. Változhatott.
Skinsmart hírlevélből
Sziasztok tudtok ajánlani naptejet ami nem hagy sárga foltot a ruhán…? eddig a lidlis 50 faktorosat használtam a ruhából kilátszó testrészeimre de már a második fehér pólómat kell kidobnom a kimoshatatlan, hatalmas sárga foltok miatt… A neten egyedül a Niveát említették mint olyant ami nem hagy foltot. Tudtok valami tutit…?
Holnap megnézem, hogy a Hawaiian Tropicom nem keni- e össze a fehér pólóm.
Ha nem akkor megírom melyiket kenem
Fu, ez amúgy mennyire, de mennyire bosszantó hiba egy naptejnél.
A Hawaiian Tropic Satin Protection annak ellenére, hogy selyemfényű, nem hagyott nyomot a fehér pólómon.
https://kremmania.hu/kremek/hawaiian-tropic-satin-protection-ultra-radiance-sun-lotion
Köszönöm, és látom még szép csillámos is
Igen és a csillámok még délután is rajta voltak a karomon, mondhatni elég tartós a cucc.
Reggel kentem egy nagyobb adagot belőle, a melóba már elfelejtettem bevinni a flakont.