Hú, ezzel most megfogtál, nem ismerem őt sajnos színész vagy énekes?
Nagyon remélem, hogy ezekre a programokra még el is lehet majd menni, sajnos nagyon terjed a vírus, úgy érzem, közelednek az újabb szigorítások…
@asianlover, színész, de énekel is :D. Nem tudom mennyire vagy oda az ázsiai sorozatokért de a Moon lovers nagyon jó kis sorozat :).
Még kb. 1 éve talán, hogy @Kokapu ajánlott itt egy sorozatot, aminek az volt a neve, hogy Liar. Most végre megnéztük és wow, tényleg szuper. Nem tudom @Kokapu tudtad-e, de májusban kijött hozzá a második évad, úgyhogy most azt kezdtük el nézni
Igen, nézem én is.
Még nem néztem ázsiai sorozatot, csak mozi filmeket. Amiket nálunk adtak, ilyen Korona ékköve stílusúak, azok nem kötnek le, de majd rákeresek arra, amit írtál!
Az egyik kedvenc filmem a Húsz. Annyira jól átadja a fiatalság életérzését, és iszonyú vicces jelenetek vannak benne, szakadtam a röhögéstől! Ismered?
Megjelent magyarul is “az igaz történet”. Billegek, hogy megvegyem-e? Nem szívesen tömném azt a hálátlan zsebüket, ugyanakkor szívesen lapozgatnám ezt a pletykagyűjteményt üres perceimben Szerintetek?
Egyedül vagyok ma itthon, elfoglalom magam. Nagyszülőknél találtam, 1967-es. Felénél járok, nagyon érdekes.
Én meg most néztem a Dunán a Leány gyöngy fülbevalóvalt. Milyen fiatal volt Colin Firth!
Én szerintem megvenném használtan később és akkor mégsem közvetlenül az ő zsebüket tömöd, csak megszabadítod az eladót tőle
Ügyes logika!
Ha van még ember, akihez nem ért el a híre: fent van A korona teljes 4. évada Netflixen!
Meg van egy új film: Előttem az élet, Sophia Loren főszereplésével, erre nagyon kíváncsi leszek!
Ezt a mailt küldték a Katona József Színházból, náluk is beindult az online. Ti próbáltatok már ilyet a járvány alatt? Elég szkeptikus vagyok, a színháznak, koncertnek, balettnek éppen a varázsa veszik így el sajnos, de jobb híján meg lehet nézni egy-két darabot, amire már hosszú ideje nem tudtam jegyet venni, nézzük a dolog jó oldalát
Kedves Barátunk!
Örömmel tájékoztatom, hogy a Színház TV -vel, valamint az e-Színházzal együttműködve több előadásunkat is élőben közvetítjük a közeljövőben.
Időponthoz kötött, élőben közvetített előadásaink:
november 23. 19:00 - Bánk bán (eszinhaz.hu)
december 10. 19:00 - Jeanne d’Arc (szinhaztv.com)
Tudnivalók:
Az előadás a szinhaztv.com oldalon a végétől számított 24 órán át megtekinthető.
Az eszinhaz.hu oldalon jegyek legkésőbb az előadás kezdete előtt egy órával válthatók.
A színlapok és a jegyvásárlási lehetőség az alábbi linkeken érhető el:
Bánk bán - november 23.: https://eszinhaz.hu/eloadasok/elo/bank-ban-202011231900
Jeanne d’Arc - december 10.: https://szinhaztv.com/eloadas/jeanne-darc
A későbbiekben további élő közvetítéseket is tervezünk.
Felvételről nézhető előadásaink :
A mizantróp - rendező: Zsámbéki Gábor (eszinhaz.hu)
A mi osztályunk - rendező: Máté Gábor (eszinhaz.hu)
Ledarálnakeltűntem - rendező: Bodó Viktor (Youtube)
A nép ellensége - rendező: Zsámbéki Gábor (Youtube)
A gondnokság I. és II. - rendező: Dömötör András, Kovács Dániel (Youtube)
Kitartást és jó egészséget kívánunk!
Üdvözlettel:
Lapis Dorottya
Pártolói kapcsolattartó
Az Unboxing topikban láttam most egy társast is, erről jutott eszembe a kérdés: Tudtok ajánlani jó, felnőtteknek való társast? Mi nem léptünk túl a kb. a Monopolyn, szerintem úgy 15-20 éve nem vettünk, de szívesen beújítnánk Köszi a tippeket!
Ez de jó felvetés! Kíváncsi vagyok én is a válaszokra
Úúú, naná! Néhány klasszikus: Fedőnevek, Concept, Dixit, Bang, Aranyásók, Catan, Pandemic (még a járvány előtti időkben is élvezetes volt)
Van még ezer, ezek kb. a “bevezető”. Felnőttként is élvezhetők. A férjem pl. utálta a társasokat, de amióta a fentieket kipróbálta, megszerette a játékot.
Milyen típusú társast szerettek?
Pandemicot én is nagyon szeretem, a Mars terraformálása mellé ezt vettem még ajándékba magunknak. Amúgy ez is ígéretesnek tűnik, van ebben a játékban valami Pandemic hangulat, legalábbis ami a felépítést illeti.
Amúgy én még szerettem a CV-t is, Ticket to Ride-ot, Álomház-at is.
Tudom, ez csak az én vèleményem, de sztem szörnyen öregìti az ősz haj. Csakis azèrt nem jelenteném ki, hogy 60 körül van mert nem ràncos. El nem tudom kèpzelni magam, hogy lenövesszem. Ahogy anyum is 77 èves, de nem szereti az ősz hajat, ròka ès rèpavörösen + röviden hordja. A fiatal husz + lànyoknak nagyon jòl àll.
Szerintem is Dögös 40±osból min. 50±nak néz ki.
Teljesen igazad van!