Book24 (a 30%-os előrendelési kedvezmény nagyon baráti), Westend könyvesbolt, de a Könyvtündérnél is jók az árak általában. Az Agave és a Gabo kiadótólis szoktam előrendelni a saját könyveiket.
Támogatom, legyen neki topik. Itthon van szobabiciklim, azon szoktam nyomni. Egyszer majdnem tettem fel képet, hogy mennyit mentem, idő, km, kalória, de végül nem mertem.
Nagyon jó motiváció, ha lehet tapasztalatot cserélni.(a bőrápolást is sokkal aktívabban csinálom, mióta teszek fel képet a rutinról)
Én is támogatom! Most az idegesség miatt lement pár kiló, és úgy döntöttem, akkor folytatom.
A férjem nem szerette, ha fogyózni próbáltam, mindig csesztetett, hogy egyek már vele este 11-kor is.
Most legalább senkit nem érdekel a dolog.
Köszönöm a támogatást, létre is hoztam
Ó, szomorú ez, de nagyon jó, hogy pozitív módon tudsz erőt meríteni belőle! Most majd pont akkor és azt fogsz tudni enni meg edzeni, ahogy jól esik!
Édesanyáméktól kaptam Antikváriumból, miután 2 napig voltam velük a Velencei tónál. A könyvek nekem tetszettek meg, már nagyon régen szerettem volna megszerezni, ebben a kiadásban. Igazi klasszikus, de a film is az ami hihetetlen nagy kedvencem .
A folytatást olvastad? Amit nem Margaret Mitchell írt. Nekem tetszett az is, illetve az abból készült filmsorozat.
@Kokapu, még nem olvastam, egy rész van csak nekem meg abból , de akkor szerintem valamikor megszerzem őket, illetve a filmsorozatra is sort kerítek :).
Jut eszembe tegnap párommal pont az Elfújta a szél filmet néztük. :).
Mivel könyves topik ezért gondolom jöhetnek a könyves akciók. Nagy akció vadász vagyok, ha könyvekről van szó. Sajnos a 4000 Ft nekem egy konyvért nagyon sok pénz. Most éppen fut a librinél egy akció, amit kihasználtam. Összehoztam a 7000 Ft-os összeget, és így az Utas és holdvilág olcsón az enyém lesz, ami már régóta várólistás. Az Alexandránál is elég komolya akció van ismét.
https://www.libri.hu/konyvoazis
Elrejthetted volna, amit írtál, ez elég nagy spoiler azoknak, akik még nem látták/nem olvasták.
Az élet sajnos tele van tragikus eseményekkel, a művészet miért lenne más? Miért kellene elhitetni az emberekkel, hogy az élet rózsaszín cukormáz?
Nekem van pár könyvem, amitől egyébként is megválnék 500 Ft-okért, ha valakit érdekel, írjon privát üzit:
Lorrie Moore: Köszönöm, hogy meghívtál
Iselin C. Hermann: Dominó
Sofi Oksanen: Mikor eltűntek a galambok
Sabine Berman: Én, én, én
Margaret Mazzantini: Újjászületés
Michelle Richmond: Úgysem ismered [ez a legviccesebb könyvcím ever]
Clara Sánchez: A láthatatlanok
Margaret Atwood: Alias Grace (angol nyelvű)
Domenico Starnone: Hurok
Alice Munro: Juliet
Lydia Netzer: Ragyogj, édesem!
John Irving: Árvák hercege
Azár Náfiszi: A Lolitát olvastuk Teheránban
Cserna-Szabó: Ede a levesben
Alex Dahl: Fiú a küszöbön (ez 1500 Ft)
Van még pár (Marian Keyes, Tasmina Perry könyvei pl.), amitől szabadulni fogok, de azok másik városban vannak, nem tudom, hogy érdekelnének-e valakit.
Mikor fiatalon először láttam, én is kisebb sokkot kaptam a végétől
Nyilván mindenkit lesokkolt, én is összeszorítottam a szemem, hogy “Miéééért?!”, de az irodalomnak fájnia (is) kell.
Kitörlöm
Köszi, én még nem olvastam, de szerencsére pont átugrottam a spoilert és a te írásodon akadt meg a szemem
Lányok, ha érdekel benneteket, az Urániaban októberben két alkalommal lesz Frida kiállításról film.
Én most néztem meg a Hieronymus Boschról szólót, az nagyon jó volt.
Holnapra egy kis ingyenes program a Margit-szigeten, a komolyzene kedvelőinek:
Koreai kultúra!