Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Ó, az egy dolog, hogy szeretném csinálni és csinálom is, az meg a másik, hogy milyen lesz a végeredmény. :grinning:

Amúgy a horgolást szerettem legjobban, de nehéz dolgoknak, ruhadaraboknak nem mertem nekiállni, miután a magamnak horgolt sapka végül nem jött fel a fejemre. :laughing:
A gyöngyhorgolás volt az igazán nyerő, abban ügyes is voltam, és imádtam csinálni, ráadásul az akkor készült nyakláncokat mai napig hordom (ellentétben a horgolt vállkendőkkel).
Szörnyű, hogy pont azt nem csinálhatom. :slightly_frowning_face:

Amúgy igen, végtelen türelmem van.

3 Likes

Na ki az aki még Bonanzás volt rajtam kívül?
Ordítva nyígatom, annyira szerettem régen :slight_smile: az összes dalszöveget tudom fejből, bezzeg azt, hogy tegnap előtt délután mit csináltam arra nem emlékszem.

11 Likes

Jelen! :smiley:

Annál nagyobb csalódás számomra Ákos az utóbbi (jó)néhány évben. Pedig a kisstadionos koncert még mekkora volt, te jó ég!

7 Likes

Hát igen, talán az első két szólólemeze volt meg nekem, utána már nem tetszett az irány amit vett, de ettől függetlenül a Bonanza az örök emlék, az összes dalukat fújom a mai napig.:heart::smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Én sokáig nagyon szerettem. Nálam a 40+ előadások után ment félre. Addig szinte az összes budapesti koncerten voltam, de azóta eljutottam odáig, hogy már ingyenes koncerjére sem megyek. :woman_shrugging:

4 Likes

Én is, örök emlék, Szárszó, tábor, minden este disco, nyilván gyerekeknek, akkor ment a banzáj, azon a nyáron. :grinning:

3 Likes

Ééén is, :sunglasses: de már kizárólag az új felállásban Hauber által megújítva.
Ákostól::face_vomiting::nauseated_face:

2 Likes

Dettó.

1 Likes

Jelen,techno testvéreim :slightly_smiling_face:

4 Likes

4 Likes

Én is csápoltam koncerten :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Likes

Gyönyörű kívül-belül, teljesen egyetértek a korral, öregedéssel, külsővel kapcsolatos gondolataival.

1 Likes

Végre egy minisorozat, amit érdemes megnézni.
A Sex és New York és a Gilmore Girls közé tenném, stílusban, vicces és szórakoztató, jó pörgős párbeszédekkel.
Nézzétek meg.
Tegnap majdnem bedaráltam az egészet és többször hangosan nevettem. :grinning:

5 Likes

Két norvég csodalány. Egy filmzene-nyomozásom során bukkantam rájuk kb. 3 hete (The Hating Game). Megjegyzem a film is csudajó.
Fiatalok, szépek és hihetetlen tehetségesek: Astrid S és Dagny (önálló előadók, csak ebben az egy dalban énekelnek együtt).

Astrid S, Dagny - Pretty (Lyric Video) (youtube.com)

Jelentkezzen, aki ismeri őket! :slight_smile:

Igen, a karantén alatt én is főleg filmeket és sorozatokat néztem, de azért egy könyvet mégis sikerült elolvasnom: Szerb Antal Utas és holdvilág című regényét. Nagyon megfogott a történet és a hangulata, ráadásul könnyen el tudtam merülni benne. A Murakami-könyv, amit említettél, engem is érdekel, már régóta a listámon van! :slightly_smiling_face:
És igen, a Netflix is nagy szerepet játszott! Mik a kedvenc sorozataid?

Az Utas és a Hold „ egy igazán különleges könyv, jó választás volt! Sokan ajánlják Murakami Norvég erdőjét, nagyon hasonló hangulatú, szerintem tetszeni fog, ha eljutsz hozzá. Ami a sorozatokat illeti, nemrég néztem meg a Netflixen a Darkot és a Queen’s Gambitot, és mindkettő fantasztikus volt a maga nemében! Én egyébként néha játszom játékokkal, menj az oldalra, de igyekszem nem túl sok időt tölteni velük. A Dark egy kicsit bonyolult, de ha szereted a rejtélyes és időutazós történeteket, akkor biztosan tetszeni fog. Melyik filmet élvezted a legjobban?

1 Likes

Lányok ezt így hétfő reggel ordítom épp HO-ban :smiley:

2 Likes

Szuper jó kis videó, érdemes megnézni.

7 Likes

Ezt még nőnapra.

3 Likes

Én is olvastam nőnapra való cikkeket:

3 Likes