Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Hű, nagyon jó volt!
Igaz, a jegyárak láttán tavaly júliusban kellett egy mély lélegzet, de már olyan sok éve vártam rá, hogy végül megvettem. És milyen jól tettem! Voltam már jónéhány koncerten, de ez a legjobb volt (nyilván a komolyzeneiekkel nem összehasonlítva). Én, aki általában koncerteken is viszonylag visszafogott vagyok, másnap rekedt voltam az énekléstől :see_no_evil:
Örökre emlékezni fogok rá, az biztos. :upside_down_face:

6 Likes

Péntek van és nyár :slight_smile:

2 Likes

Queen Pat - Pat McGrath :slightly_smiling_face:

2 Likes

https://m.youtube.com/shorts/YYXLz1Bet0I

2 Likes

Soha nem fognak megöregedni :slight_smile:
Ready attack techno is back ! Ahahah nagyon jó ordíttatom idehaza.

8 Likes

Mennyit ugráltam a hülye Scooterre régen :rofl:

2 Likes

Én is :smiley:
Anyukám mondta rá, hogy ez neki úgy hangzik mintha egy bádog kádat ütnének egy lapáttal :smiley:

4 Likes

Nekem a Scooterről már örökre ez a videó fog az eszembe jutni:

:rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Ez egy civilizációs ártalom, mégis mindenki életének a része :sweat_smile:

Nekem sajnos semmi kézügyességem, de tudom, hogy itt jónéhányan szeretnek alkotni. Nekik és aki szeretne gyönyörű színeket látni ajánlom ezt az oldalt:

3 Likes

Hiszen gyöngyöt horgoltál, igenis van kézügyességed! :smiley:

1 Likes

Ahhoz nem kell kézügyesség. :slightly_smiling_face:

Nem vitatkozom, majd a lányok megerősítik, h az is igényel kézügyességet :smirk:

1 Likes

Én csak hosszú egy soros kukacot tudok, szóval szerintem kell hozzá kézügyesség :smiley:

Éppen ez az. A gyöngyhorgolásnak az a lényege, hogy egy baromi hosszú kukacot fűzzél fel a megadott sorrendben, aztán horgold gurigába.
Tulajdonképpen csak horgolni kell tudni, ami ugyan kézimunka, de nem olyan, mint egy festés, vagy rajzolás.

1 Likes

Szóval akkor tudok gyöngyhorgolni :smiley:

Igen, tudsz. Nem kell semmi extra dolog hozzá. Horgolás, csak piciben (vékony cérnára, kásagyöngyöt). Sőt, a horgolásból is elég ha egyféle pálcát tudsz. :slight_smile:

1 Likes

Na de kérlek, a sminkelés is művészet! Az arcod a vászon, amire megfested reggelente, ami épp foglalkoztat. És ehhez is kell kézügyesség.

1 Likes

Na ennek a hiánya miatt nem tudok pl. tusvonalat húzni. Esélytelen. :rofl:

A minden reggel sminkelés meg… Idén talán összesen kb. 10 alkalommal sminkeltem…:speak_no_evil:

Egyébként világ életemben nagyon szerettem mindenféle ilyen dolgot: kötöttem, hímeztem, dekupázsoltam, horgoltam, gyöngyhorgoltam, színeztem, karcképet csináltam, sőt, tortadíszítő tanfolyamon is voltam a Szamosnál. Dehát…, a lelkesedés csak részben pótolja a hiányosságokat. :woman_shrugging:

3 Likes

Öhömm, mindezt felsorolod és azt mondod, hogy nincs kézügyességed?
Kérlek szépen: de van. :smiley:

A festékek gyönyörűek, de a tulajdonos hölgy is festményre kívánkozik. :star_struck:

Ja és türelmed is annyi mint a tenger, hozzám képest legalábbis, mert a gyöngyhorgolás az egyetlen gyöngyös téma, aminek sosem kezdtem neki és nem is fogok. Falra mászok a gondolattól is. :grimacing:
Úgyhogy minden tiszteletem a tiéd!

3 Likes