Hű, nagyon jó volt!
Igaz, a jegyárak láttán tavaly júliusban kellett egy mély lélegzet, de már olyan sok éve vártam rá, hogy végül megvettem. És milyen jól tettem! Voltam már jónéhány koncerten, de ez a legjobb volt (nyilván a komolyzeneiekkel nem összehasonlítva). Én, aki általában koncerteken is viszonylag visszafogott vagyok, másnap rekedt voltam az énekléstől
Örökre emlékezni fogok rá, az biztos.
Péntek van és nyár
Mennyit ugráltam a hülye Scooterre régen
Én is
Anyukám mondta rá, hogy ez neki úgy hangzik mintha egy bádog kádat ütnének egy lapáttal
Ez egy civilizációs ártalom, mégis mindenki életének a része
Nekem sajnos semmi kézügyességem, de tudom, hogy itt jónéhányan szeretnek alkotni. Nekik és aki szeretne gyönyörű színeket látni ajánlom ezt az oldalt:
Hiszen gyöngyöt horgoltál, igenis van kézügyességed!
Ahhoz nem kell kézügyesség.
Nem vitatkozom, majd a lányok megerősítik, h az is igényel kézügyességet
Én csak hosszú egy soros kukacot tudok, szóval szerintem kell hozzá kézügyesség
Éppen ez az. A gyöngyhorgolásnak az a lényege, hogy egy baromi hosszú kukacot fűzzél fel a megadott sorrendben, aztán horgold gurigába.
Tulajdonképpen csak horgolni kell tudni, ami ugyan kézimunka, de nem olyan, mint egy festés, vagy rajzolás.
Szóval akkor tudok gyöngyhorgolni
Igen, tudsz. Nem kell semmi extra dolog hozzá. Horgolás, csak piciben (vékony cérnára, kásagyöngyöt). Sőt, a horgolásból is elég ha egyféle pálcát tudsz.
Na de kérlek, a sminkelés is művészet! Az arcod a vászon, amire megfested reggelente, ami épp foglalkoztat. És ehhez is kell kézügyesség.
Na ennek a hiánya miatt nem tudok pl. tusvonalat húzni. Esélytelen.
A minden reggel sminkelés meg… Idén talán összesen kb. 10 alkalommal sminkeltem…
Egyébként világ életemben nagyon szerettem mindenféle ilyen dolgot: kötöttem, hímeztem, dekupázsoltam, horgoltam, gyöngyhorgoltam, színeztem, karcképet csináltam, sőt, tortadíszítő tanfolyamon is voltam a Szamosnál. Dehát…, a lelkesedés csak részben pótolja a hiányosságokat.
Öhömm, mindezt felsorolod és azt mondod, hogy nincs kézügyességed?
Kérlek szépen: de van.
A festékek gyönyörűek, de a tulajdonos hölgy is festményre kívánkozik.
Ja és türelmed is annyi mint a tenger, hozzám képest legalábbis, mert a gyöngyhorgolás az egyetlen gyöngyös téma, aminek sosem kezdtem neki és nem is fogok. Falra mászok a gondolattól is.
Úgyhogy minden tiszteletem a tiéd!