Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Jó utat kívánok! :slight_smile:

1 Likes

Alapvetően én is “shy” vagyok, de ha van, aki viszi a hangulatot (Luiselotte), akkor belemegyek a játékba :sweat_smile:

3 Likes

Akkor 3 koktél lesz, mind a háromba kérek cseresznyét és napernyőt is.
***odaint a lányoknak és vihog

2 Likes

23 éves fiam mùltkor odajött és megkérdezte: anyu ismered? :rofl: én meg, nanááá, a csapból is dr. Alban folyt, de TE honnan ismered, mert én voltam akkor 18 :sweat_smile: Mondta hogy remixeket szoktak hallgatni a 90- es, 2000- es évekből, egyben van 20-30 ismert szám, hihetetlen :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Én ugyanígy, az elején nézek ki a fejemből, de 1-2 koktél után jöhet a tàncparty :grin:

3 Likes

Én is :grin:, de egy-két koktél után el tud indulni a tánc.:dancer:
Ennek is megvan az evolúciója, eleinte csak azokra a dalokra, melyeket igazán szeretek, aztán ha buli viszi a hátán a hangulatot, egyre több zene jöhet, míg azt veszem észre, hogy órák óta táncolunk…:joy: Nekem csak a lakodalmas-pop-techno a no go zóna :no_entry:, ahhoz tényleg nincs az az alkoholmennyiség…:rofl:

3 Likes

Heheee…imádoooom :smiley: :smiley: :smiley: én vagyok az a típus, aki színjózanul is az asztalon van 2 perc után, ha jó a zene és a buli :smiley: pici koktél után pedig a csillárról is képes vagyok lógni :smiley: 5 éve nem voltam sehol :smiley:

6 Likes

Köszönöm! :slight_smile:

Jajj de jó :rofl::smiling_face_with_three_hearts: annyira szeretnék ilyen bulizós lenni, egyébként apu volt ilyen, hogy ő volt mindenhol az első a táncparketten, mindegy hogy esküvő, szilveszter, buli. Ùgy irigyeltem mert olyan lazán és felszabadulva táncolt mindig ; na leesett , néptáncra járt évekig :smiling_face_with_three_hearts: anyummal együtt.

5 Likes

Nagyon off, de 27 mm-es rivoli befoglalásról kerestem videókat YT-on és erről eszembe jutottál @umpalumpa . :smiley:
Lehet gyönyörködni. (Nem befoglalás, de olyan szépek.) :star_struck:

le creazioni umpa lumpa

Van nekem is kettő:
20240501_133946

2 Likes

Júúúj, ezek ilyen nagyok? :heart_eyes: Micsoda szépségek!
Befoglalod majd vagy magában csodálod a köveket?

Be fogom foglalni, csak az alap befoglalástól szeretnék eltérni, mert az túlzottan körbeveszi a követ és nem jut be elég fény. Olyanra szeretném megcsinálni, mint egy karóra, csak óra helyett egy nagy színes, csillogós kavics lesz benne. Még emésztem az eddig látott mintákat, és valszeg úgyis valami egyedit csinálok. Minden esetre van két próbálkozásom. :smiley:

2 Likes

Jöjjön most egy kis well being.
Ki milyen oldalt nézeget ami jókedvre deríti?
Engem ők töltenek fel, egyszerűen jó érzés a képeiket, videóikat nézegetni.Azt gondolom nagyon kellenek ezek, úgy érzem jót tesznek a lelkemnek.
Szépség és pozitív gondolkozás Fumitól:

https://m.youtube.com/@FumiDesaluVold

Pozitív gondolatok és életszemlélet, örök kedvencem Goldie Hawn:

Gyönyörű képek egy kis csavarral Lukács Gabitól:

Divat Marc Jacobstól:

Amikor pedig nevetni akarok akkor megnézek egy- egy kis videót Gabriel Iglesiastól( művészneve Fluffy) a jókedvem garantált. Ez az egyik kedvencem tőle:

4 Likes

Fluffy nálam is jöhet, de hozzá hangulat kell :slight_smile:

Ma ezek derítettek jobb kedvre, és rájöttem, rohadt öreg vagyok :smiley:

4 Likes

Oh, Relight my fire :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sose leszek már olyan szemtelenül fiatal.

2 Likes

A könyvhéten ti mentek most valamilyen programra? (Még sosem voltam személyesen) Vesztek valami könyvet? (úgy láttam sok helyen most minimum 20% kedvezmény van)

2 Likes

Ha online is lesz kedvezmény akkor lehet, hogy rendelek valamit amit majd nyaraláson olvasok el.
Programra nem vágyom (se a meleget se a tömeget nem szeretem).

1 Likes

Még én sem voltam sose, és kis félős is vagyok elmenni :smiley: Aki szokott menni, mire lehet számítani? Milyen programok, milyen akciók vannak?
A könyveim nagy részét másodkézből veszem, amit meg nem, azt is valami akciós helyről (pl könyvtündér). Ugyanígy tovább is adom általában, előbb vagy utóbb megérik a döntés. A 20% kedvezmény nem szokta megütni a másodkézből vagy akciós oldalakról vásárolt árat.
Amúgy nálam most könyv stop van, amíg el nem olvasom az itthoni készlet meghatározott részét - egészen pontosan még 12 könyvet. Ezért még csak 4 könyvet vettem idén :grin: de alig várom hogy meglegyen, utána elég sokmindent szeretnék beszerezni…

2 Likes

Volt valaki tegnap Coldplay koncerten?

És holnap jön valaki (én akkor megyek)?

Na milyen volt?
Nagy kedvencem a Coldplay, de amíg ilyen pici a kicsi nem tudunk koncertre menni. :frowning: