Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

De jó,hogy mondod. Akkot annak mi is nekiveselkedünk majd a vangogh kiállítás után;-)

1 Likes

Mikor/hol lesz a Van Gogh kiállítás?

Mi, lesz megint Van Gogh? :astonished:
Szerk.: ja, a Bok csarnokban The immersive experience

1 Likes

Igen az, mi már láttuk máshol,de a gyerek még nem, és ezek bejönnek csaladi proginak​:slightly_smiling_face: utána egy palacsintázás és máris “szeretemélmény” lesz belőle nála is :grin:

1 Likes

Annyira tetszik az egész hangulata. :slight_smile:

1 Likes
2 Likes

@Kokapunak ajánlom :slight_smile:

5 Likes

Váó, nekem iiiiis! :sweat_smile: :laughing:

1 Likes

Neked iiiiissss ! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszi!
Ügyes volt, aki összevágta, bár remélem, hogy a Cursed Childból nem lesz semmi, mert én azt is szeretném elfelejteni, hogy valaha olvastam. 🤷

Viszont, a sorozatot várom, szerintem akár jól is sikerülhet, ha a szereplőválogatás és a kivitelezés igényes lesz.

6 Likes

Ebbe ma este belenézek.

Nagyon ajánlom, izgalmas, pörgős, telefont eszembe se jutott nyomkodni közben.

4 Likes

A 3 test problémát megnéztem már, egész jól sikerült a könyvet megfilmesíteni.

Eltekintve attól az apró bakitól,hogy a Neumann elv szerintük Newton érdeme :grinning: illetve nekem jobban tetszik a trisolaris elbevezés az idegenekre,akik a filmben szanti vagy milyen névre hallgatnak.

Remélem,lesz folytatása, könyvben nagy kedvencem, pedig alapjáraton kerülöm a scifiket.

Az Antracit -ot még nem dobta fel nekem,pedig az érdeklődési körömnek megfelel.

Ha befejezem az aktuális szappanoperát, mindenképpen megnézem.

1 Likes

Jön a hétvégeeeee !

6 Likes

Én jelenleg

4 Likes

Ez jó ezt is lehet üvölteni :smiley:
In jóóór heeeeed in jóóóór heeeeheeeee eeeeed :smiley:

1 Likes

Veletek jó lehet bulizni @Luiselotte @Gloria , ebben biztos vagyok :laughing: :rainbow: :dancer: :partying_face:

3 Likes

Minden percet számolok, holnap elutazunk egy hétre. Úgy tűnik, amit tudtam előkészítettem a jövő hétre, így a tervezett kb három nap helyett, maximum csak pár órát kell dolgozzak. Amint kilépek az iroda ajtóm, ez a dal fog hangosan, ismétlésben az agyamban szólni :smiley:

3 Likes

Én az a fajta vagyok, aki beül a sarokba és várja, hogy vége legyen :rofl:

5 Likes

Én meg az aki odariszál és felhúz onnan, hogy gyere táncolniiiiiii :slight_smile:
Hozok koktélt is , olyat amiben pici napernyő van.

3 Likes