A III. kerületben tudok, de tőlük online is lehet képfeltöltéssel rendelni és házhoz is viszik vagy a IX. kerületben a Mester utcánál (Boráros tér után) csinálnak szépet.
Szia, azt nem tudom, hogy naptárat csinàlnak-e, de a 11. Kerületben őket szívesen ajànlom:
http://masolda.gazdagret.hu/
a PrintPrix őket tényleg ajánlom
Köszönöm szépen!!!
A PrintPixhez van egy 2000 Ft-os kuponom, el tudom küldeni, ha szeretnéd
De cuki vagy!! Nagyon szépen köszönöm! Elfogadom!
Onnan fogok végül rendelni.
Email: koalace@gmail.com
Még egyszer köszönöm szépen!! :*
Ha minden igaz, elküldtem
De miért?
Mert beteg az agyam?
Szeretem a sorozatgyilkosos filmeket ilyen egyszerű, mindenki maga teremti meg a hagyományait, nálam ez az egyik.
Persze, nem úgy értem, hogy nem nézhetsz ilyet karácsonykor, csak valahogy nem gondoltam arra, hogy van, akinek nem a 100x nézett romantikus karácsonyi filmek jönnek be. Amiktől amúgy én már agybajt kapok. De tudom, hogy van, akinek meg az a fíling netovábbja, ha Reszkessetek betörőket nézhet ilyenkor.
Miért ne nézhetnél akár horrort vagy dokumetumfilmeket ilyenkor?
Nálam a hülye töltött káposzta és anyukám hókiflije nem maradhat el Káposztát alig eszem év közben, mert kicsinál, de ilyenkor kibírom, mert szeretem.
Én reszkessetek betörőket nyáron nézek amikor már nem bírom a kánikulát
A reszkessetek betörőket sosem láttam.
Ha hamarabb nem jön össze,idén 12.24 megyek az orvosomhoz,mert akkor lesz ügyeletben.
Jól látom,Mads Mikkelsen játszik ebben a Hannibál sorozatban?
Igennnnn
Meg van benne Gilian Anderson és Laurence Fishbourne is.
Voltatok már a Cinema Mysticában, vagy a Light art múzeumban?
Ismerőseinkkel szeretnénk valamelyikbe elmenni januárban, de nem tudunk dönteni, hogy melyik legyen?
Két 15 éves és egy 12 éves gyerekkel mennénk.
Voltatok már valamelyikben, vagy esetleg mindkettőben?
A Light Artban voltunk gyerekekkel, mindenkinek élmény volt. Szerintem az alsó rész a hűmeghá, a felső inkább találmányok. Megéri elmenni. A Mystica az nem zárt be decemberrel?
Köszi!
Én úgy értem, hogy csak a winter vibesnak lett vége a Cinema Mysticában.
Mindenesetre örülök, hogy a Light artot ajánlod, az nekünk is szimpatikusabb!