Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Múlt hét szombaton néztük meg barátnőmmel. Egyszerre akartam hangosan nevetni és sírni. Remek plakátok, és ha lehet ilyet mondani, akkor idén még erősebbek a szokottnál.
Csodálkozom is rajta, hogy engedik kiállítani őket. :slight_smile:

1 Likes

Egyszer vettem még tavaly, talán akkoriban indultak, és volt is valami fizetési malőr,amit egyből tisztázni tudtunk telefonon.
A Mom Parkban lévő Foodstocktól hoztam el,amit akartam,bármit választhattam

Tök jó dolog egyébként.

1 Likes

Mi ott lakunk mellette, tuti megnézzük valamikor :slight_smile: De már elgörkoriztunk/futottunk mellette párszor, akkor már lestem a plakátokat. Tényleg nagyon állat lett ez az idei.

3 Likes

Csak erős idegzettel, azért hálistennek a nagyon durva részek még nézhetőek, nem tocsog a vér annyira, inkább az idegrendszert teszik próbára.
A zenék, brr, borsódzik a hátam…Baby I love you so.
Szép szőke fehér fiúka, aki amúgy pszichopata, nekrofil és kannibál, igaz történt.

4 Likes

Nekem nagyon tetszett; egyébként is megnézem a sorozatgyilkosokról szóló filmeket, mert érdekel a téma. Evan Peterst alapvetően nagyon jó színésznek tartom, de Ryan Murphy-vel együtt pedig mindig zseniálisat alkotnak. :clap:

2 Likes

Nekem a The fall jobban tetszett, bár az fikció volt.
Dokumentum sorozatból eddig a Serpent visz nálam mindent, a hangulata, meg az egész ahogy fel van fejtve , részről- részre.
Kétszer is megnéztem.

Illetve azt már nem is tudom hol láttam, szintén nyomozós a Ligonnes családról szólt, apuci szabadlábon egyelőre.

3 Likes

A Fall nagyon jó volt, az nagyon tetszett.

Itthon nálunk az ilyen típusú filmek mennek, a férjem állandóan nyomozásban van. :rofl:
A Netflixen egy csomó doku van ebben és hasonló témában, néha csak hallom, de a hideg kiráz.

5 Likes

Most azzal beszélsz aki a Doszpot Péter előadására is elment ami a sorozatgyilkosokról szólt :relieved:
*** első sorban ült :rofl:

6 Likes

Hú, ez tényleg nagyon kemény film, nem is tudtam csak szünetekkel végignézni, illetve bizonyos részeket meg sehogy. Műfajában viszont remek, a színészi alakítás pedig lebilincselő.
Köszi, hogy ajánlottad!

1 Likes

Holnap délutáni program a lányommal, már alig várom:)

4 Likes

Köszönöm csajszik, azt hittem màr, hogy velem nem stimmel valami , pedig csak a Hannibalt - Mads Mikkelsen sorozat- szerettem volna megnézni a pàrommal, de közölte ,hogy nem èrdekli. Engem èrdekel a téma, viszont amikor ezeket olvasom ill.nézem, akkor hàlàt adok, hogy nem Amerika ezen részein vagy Oroszorszàgban élek.

3 Likes

Mint korabban emlitettem, december 16tol lesz Becsben a Harry Potter kiallitas. Matol lehet jegyeket venni, marcius 19 az utolso foglalhato idopont :slight_smile:

Ó , a Mads Mikkelsenes Hannibál nagyon jó. Játszik még benne Gillian Anderson, Laurence Fishbourne is.
Szerintem ez az a sorozat ahol leginkább bele lehet látni a lelkébe a doktornak.

2 Likes

Az is sorozatot is imádtam :slight_smile: sajnos elkaszálták a folytatást a készítők, mert az amerikaik nem voltak rá vevők, és ők lennének ugye a tömeg, ami hozná a bevételt… :zipper_mouth_face:
Sajnáltam, mert Mads színészi játéka is imádat :heart_eyes:

2 Likes

Túl bonyolult volt ,nekik Halálos iramban 20 kell azt értik :smiley:
Kép
Mads testvére nagyot ment a kártyavàrban és hoztam még egy fotót a Skarsgard fivérekről, balról a Gustaf - Vikingekből Flokit játszotta, középen az Az bohóca - Bill és jobbra pedig Alexander aki Tarzant játszotta :slight_smile: Kép
Az apukájuk Stellan se rossz őt a Tetovált lány c. filmben láttam.

3 Likes

A Skarsgardok a svédek Baldwinjai :wink: mindenki színész a családban, aki véletlenül nem, az valami művészféle vagy modell :slight_smile: Stellan még játszik a Mamma Mia-ban is, illetve a Marvel Univerzumban is visszatérő karakter :slight_smile: és a Karib-tenger kalózaiban is ő Bocskor Bill Turner :slight_smile: kétségkívül zseniális színész…pasiként nekem a Skarsgardok nem az eseteim, na de a Hemsworth fiúk nyertek a genetikai lottón :wink:

2 Likes

Ezeket a Mikkelsen filmeket nem ismerem.
Az Ádám almái, A zöld hentesek, Férfiak és csirkék viszont nagy kedvenceim, többször láttam mindhármat.
A még egy kört mindenkinek viszont nem jött be.

A tetovált lány sorozat is nagyon jó, igaz a vége felé egyre laposabb számomra.

1 Likes

Èn is nagyon szeretem , csakis miatta nèzem a Hannibalt. :grin:

2 Likes

Kisapám meggyógyítja a világot – Máté Gábor hihetetlen élete – Forbes.hu

TRAUMÁRÓL, STRESSZRŐL, LÉLEKRŐL, TESTRŐL: dr. Máté Gábor világhírű kanadai-magyar orvossal / FP 49. - YouTube)

1 Likes

A való életben kötögető édes srác Evan Peters, Jeffrey Dahmer-sztori színésze - Glamour