Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Nagyon jó!

1 Likes

Minden, amit Ryan Murphy rendez (egyelőre). :wink:

Részben programajánló, úgyhogy ide teszem:

7 Likes

Ez azzzzzz, ezt vártam, hogy legyen El- Greco kiállítás🥰

1 Likes

Budapesti tüntetés az oktatásért, a pedagógusokért. Ha részt vennétek:

2 Likes

Azt hiszem lassan nyitok egy új topic-ot a társadalmi ügyeknek, ha nem bánjátok. Ugyan nem kapcsolódik a szépségápoláshoz legtöbbször, de ebben az esetben mégis:
https://magazin.kremmania.hu/2022/10/21/jatekgyujtes-jotekonysagi-akcio-baba/

4 Likes

Szerintem ez nagyon jó ötlet :gift_heart:

2 Likes

Igen jó lenne, közelednek az ünnepek biztos hogy a jótékonysági szervezetek is akcióba lendülnek majd.

3 Likes

Kiszelektáltam pár könyvet, 1.000 Ft/darabáron megválnék tőlük, hátha valakit érdekelnek:
20221101_095047
20221101_094913

4 Likes

Hú, lassan nálam is érik egy szelektálás. Már egy ideje könyveknél is vásárlás stopban vagyok. Ha mostantól csak azt olvasnám, ami otthon megvan és olvasatlanul vár rám, szerintem akkor is meglenne a kövi 2-3 évre az olvasnivalóm. A könyvespolcokon 2 sorban foglalják a helyet, máshogy nem férnek el.

Ő kell nekem férjenk, ő, aki megérti a nők mindennapi problémáit :heart_eyes::laughing:

4 Likes

Elolvastam, és egyből el akartam küldeni az edzőmnek. Ugyan nem vagyok negyvenes, és éppen nem dolgozok (“csak” gyeden vagyok), de úgy érzem legalább olyan nehéz egyeztetni egy alkalmat, mint leszervezni egy betegnek egy teljes hasi kivizsgálást. Mert ha itthon van a két gyerek, lehetetlen. Ha egy van velem, de nem alszik, az se jó (akadályoz, vagy különböző módokon próbálja összetörni magát). Ha itthon van a férj is, akkor esetleg, ha nincs megbeszélés, váratlanul bejövő hívás. Persze legyen jó az edzőnek is, egyeztessük le időben. És ez az otthoni online edzés, ki sem kell tennem a lábam.
De persze csináljuk, hogy hozzá irhassuk a szuperhős anya listánkhoz: gondoskodó anya, háziasszony, titkárnő, szexis feleség…

3 Likes

Hátigen. Asszem egy 2-kisgyerekes anyának még akkor sincs túl sok esélye, ha van pénz a háznál és mondjuk egy bébiszittyót meg tud fizetni, mert akkor még több emberhez kell igazodni. Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy idegenre akarja bízni a szeme fényeit. Pár évig nagyjából semmi ideje az anyának magára. Utána, ha a gyerekek nagyobbak és intézménybe kerülnek, akkor meg anya dolgozni megy :roll_eyes: :confused:

2 Likes

Szerintem az “instagram szuperanyuka” is csak olyan formában tud létezni, hogy súlyos kompromisszumokat köt…aminek előbb-utóbb valaki - vagy a férje, vagy a gyerekei, vagy saját maga - nagyon megissza a levét.

6 Likes

na pont ezek miatt is marad ki nálunk ez az utód-kérdés.

1 Likes

Hű de jó volt elolvasni a cikket! Mert azt írtàk sùlyzós edzés, izomfejlesztés kell és a futás ," nem jó". Ugyanis a 13 évesemen agyaltam, hogy milyen sportra kellene beiratni, mert nagyon nagyot nőtt 2 év alatt, és mivel mellé eszik is a drágám, igen jò hùsban van. Mondta, hogy Fitness stùdióba irassam be. ( A bátyja is elkezdte pàr hónapja baràtnőstől, és mivel ugye fiatalok, egyből meglátszik rajtuk az edzés, ).
Nagyon megörültem, mert elhatàroztam, hogy muszáj nekem is vmit elkezdenem, de egyedül soha nem mennék el. A fiam meg ugye minden gépet ismer màr, és szerencsère még nem kínos neki az anyja, sőt vàrja màr, hogy menjek. Addig is együtt töltjük az időt és hülyéskedünk. Én őszintén nagyon örülök, hogy màr nem kicsik . :blush: ( se nagyi, se màs rokon közelben,baràtnő is 40 kmre, idegen babysitterre soha nem mertem bízni őket)

6 Likes

Jön a Whitney film december végén, ez az egyik kedvenc számom tőle.

2 Likes
4 Likes

Hazafelé ezt fogom üvölteni a kocsiban :smiley:

5 Likes