De helyesek a dobozok
Köszi a megosztást! Csatlakoztam!
Én is
Aláírtam
Én is köszönöm, legalább az erdők maradnának meg nekünk! Csatlakoztam, természetesen.
Ne vágj ki minden fát - Koncz Zsuzsa - YouTube
Ez szólt tegnap a tüntetésen is.
Új évad a Netflixen: Meleg szemmel Brazília
Imádtam őket! Eleve az egész dél-amerikai vonal nekem nagyon bejön, az a mérhetetlen sok szín/minta/élet ami abból a régióból meg az emberekből árad! De a lényeget tekintve a szereplők is nagyon jó fejek, az átalakítók és az átalakítandók egyaránt
Kedves @Kokapu , nem tudom mennyire erdekel ilyesmi, de gondoltam szolok, hatha.
December 16-tol lesz Becsben az interaktiv Harry Potter kiallitas. Jegyek szeptember vegetol kaphatok☺️
Köszönöm szépen!
Azt esetleg lehet tudni, hogy meddig lesz nyitva? Vagy ez egy állandó dolog lesz?
Meg nem tudni pontosan, szeptember 28tol lehet majd jegyet venni, szerintem addigra be lesz mar hatarolva kbra. Par honapig biztos itt lesz, aztan költözik tovabb (hogy hova, az megint egy jo kerdes🤷♀️). Philadelphiabol költöztetik most eppen hozzank, Europa premier lesz, hogy aztan Budapestre is viszik-e vagy sem, azt egyelore nem tudni.
Van egy facebook csoport is, Harry Potter: The Exhibition neven fut, ott talalsz kepeket/videokat, hogy kb mire kell szamitani
Igazából azért érdekel, mert ugye télen nem tudom, hogy milyen lesz a járványügyi helyzet, lehet-e majd utazni, ilyesmi.
De ha utazó kiállítás, akkor nem valószínű, hogy jövő nyárig marad…
Matisse kiállításon volt már valaki?
Én azt várom, hogy a barátnőm hazaérjen külföldről és akkor megnézzük együtt kérünk tárlatvezetést is , az Boschnál nagyon bejött. Mivel nem volt időkorlát, úgy csináltuk, hogy előbb bementünk és körbejártunk úgy másfél óra alatt, mindent apróra megnéztünk, utána pedig a tárlatvezetővel vissza, így nem kellett sietni, meg ott nem mondja el az összes képet csak a fontosabbakat.
Imádtam amúgy, hogy néha alig lehetett odaférni a nem tárlatvezetésre érkezett látogatóktól a professzor úrhoz , mert simán odacsődültek köré , többször kellett kérnie , hogy ugyan engedjék már oda köré azokat akik befizettek erre a programra, had halljuk amit mond.
Mindezt a pici bosszúságot leszámítva a Bosch kiállítás az utóbbi idők legnagyobb élménye volt, szerencsére akkor mentünk amikor még az összes kép kint lógott, volt egypár amit vissza kellett adniuk , nem maradhatott mind a kiállítás végéig.
Még amit ide akarok írni, remélem jövő tavasszal már indulnak tantermi kurzusok a Corvin rajziskolában, művészettörténet témakörben , nagyon szeretnék részt venni rajta.
Még gimiben tanultam művtörit+ faktos is voltam , nagyon szerettem, szívesen hallgatnám újra, de mindenképpen élőben, nem online.
Mi voltunk pár hete a Matisse-on, nagyon sajnáltam, hogy a Boschnál már nem tudtunk tárlatvezetős jegyet venni, erre sikerült. Hát, életemben nem voltam ilyen gagyi tárlatvezetésen! Szétröhögtük magunkat, olyan tartalmatlan közhelyparádé volt, hogy az agyam eldobom! Kb, mintha a telejósdát hallgattuk volna…
Maga a kiállítás nagyon klassz volt, kár lett volna kihagyni, de ez a pasi (nem tudom, hogy hívták, egy 60 körüli férfi lehetett) egy vicc volt, erre kár volt pluszban áldoznunk.
Remélem, több szerencsével jártok!
Ismeri valaki a Munch alkalmazást? Hasznos, jól működik, érdemes foglalkozni vele?
Szerk.: olvastam fb csopiban, h nem működik átmenetileg. De azért ha van tapasztalatotok itt is szivesen fogadom.
Én használom és nagyon kedvelem
Igen, volt egy kis karbantartás a napokban.
Rá tudsz szűrni elérhető helyekre térképen pl. hogy mi van a közeledben. Van pékség cukrászda, élelmiszer bolt, stb…
Köszi!
Azt hiszem belvárosiak vagy beljebb lakók előnyben vannak Mármint Bp-en.
Tény, hogy ott van a legtöbb ilyen hely, de érdemes lehet körülnézni külső kerületekben is.
Megnézitek? Én nagyon régen láttam ezt a kiállítást. Most tervezem, hogy elmegyek.