Én is kényelem párti vagyok leginkább. A körmösről azért szoktam le, mert tele lett a puttonyom, hogy ha el is megyek, még utána én reszelgetem egyenesre
a kozmetikusoknál is nagyon ritka vendég vagyok, mert kialakult egy olyan otthoni rutin, amitől boldog vagyok és sokkal könnyebb nem bejárni a városba/időponthoz alkalmazkodni. Az edzőtermekben a büdös emberekből és az edzőtermi koszból lett elegem, meg persze az is bent lenne a belvárosban. Ma már kb. minden van otthon: futógép, súlyok, kötlek, fitball, jógaszőnyeg, nagyon jól el vagyok magamnak.
A színházzal kapcsolatban is már nagyon kritikus vagyok, annyira megszoktam az otthoni kényelmet a vírushelyzetben, hogy egész más perspektívába kerültek a szűk, kemény székek és a szánalmas sorbanállás a büdös wc-k előtt…
Sok mindenben átalakultak a preferenciák a járvány óta.
A fodrász marad, mert nagyon jól vág és abban über béna vagyok, de festeni most magamnak festem, majd akkor adom a dolgot újra a kezébe, ha világosításról lesz szó, annak pláne nem mernék otthon nekivágni a vékonyszálú hajammal.
Az éttermezés nehéz kérdés, mi nagyon szeretünk enni és jó értelemben hódolni a kulináris élvezeteknek, fine dining, jó borok, jó pezsgők, stb. De olyan szinten kinyílt az olló, hogy szívesebben főzünk otthon, mert az átlagos, középkategóriás éttermek ma már horror áron adnak szart, na mondjuk ki magyarul. Ilyen hitvány húsokat sehol szerte Európában nem engednek meg maguknak az éttermek, mint itthon, de sok más alapanyagra is igaz ez. Inkább ritkábban járunk drága helyekre, de annak semmi értelme, hogy 10-12.000 Ft-ot kidobjunk ketten, aztán csak húzzunk a szánkat, hogy milyen fost adtak elénk… Az ebédrendeléseknél is egy vicc, hogy 2.000 Ft körül olyan színvonalat nyújtanak, mint a Teletál… muszáj főzni, ha jót szeretne enni az ember. Ez most már egyre inkább így lesz.