Jujj, de szép!
Imádom ezt a filmet.
Én is. Most ment valamelyik filmcsatornán, belenéztem. Az Edward Norton-os rész, amikor kijön a szoliból… megunhatatlan.
És Naomi Watts. Kedvenceim.
Erről jut eszembe, ha valaki szeretne egy gyönyörű romantikus filmet látni:
Jaj, régen láttam, újra kellene nézni.
A Birdmannek többször nekifutottam én nagyon untam nem kötött le
A színes fátylat még nem láttam de leírás alapján jó lehet, rákeresek, köszi
Jelenleg az új Jurassic filmet várom engem nem érdekel ha magassarkúban és szoknyában futja le a nő a T-Rexet , egyszerűen odavagyok a dinókért
Azt én is nagyon várom, főleg, hogy a régi gárda is benne lesz. Nem érdekel, Jeff Goldblum hány éves, imádom azt a pasast!
“Mindig így kezdődik. De később ott lesz a futás és a sikítás.”
Igeeeeeeen! Nagyon jó az eredeti gárda
És a “ Ne mozdulj!”
Meg a “ Ne menjetek a magas fűbe!”
Ezeket nem Ő mondta de azóta használom ha olyan a helyzet
Nagyon jó ez a film
Hú, az is nagyon jó, szeretném is valamikor újranézni.
A zenéje is fantasztikus!
Régen sokat jártam művészmoziba, a Coviddal ez megszűnt. Vissza kellene térni hozzá.
Ò, már kb. 8-10× láttam, megunhatatlan és a magyar hangjuk is annyira jól el lett találva
Ma voltam a Bosch kiállításon, teljesen le vagyok nyűgözve. Kértünk tárlatvezetést is de előtte egy órát már bent voltunk, hogy mindent meg tudjunk nézni apróra.
Van itthon albumom 3 napja keresem , ha nem lesz meg újra kell vásárolnom, mert nagyon szeretném még mazsolázgatni a képeit.
Ősszel El- Greco felkészül
A második rész, 10 Jahre Freiheit is nagyon érdekes /döbbenetes Nathaschától.
Hű azt nem is olvastam. Rà is keresek.
Bookline
Ó de szeretem Rejtőt, nekem is ez a kiadás volt meg. A legutóbb olvasott könyvét hangosan végignevettem. Jó olvasást!
Melyiken nevettél?
Én az Ellopott futáron és a Vanek Úr Párizsban köteteken vinnyogtam
Az utolsó a 14 karátos autó volt, majdnem lefordultam a székről olvasás közben. Ebben is ott van Vanek úr, lehet ugyanaz a karakter?