Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Ú de jó könyvek. Rejtőt tavalyi évben olvastam, nagyon szeretem a humorát. Az Üvöltő szelek viszont bevallom, nem a kedvencem. Nem rossz, igazából kifejezetten jó, de maga az olvasás nem volt számomra olyan nagy élmény. Pedig olvasok rengeteget, szépirodalmat is.

1 Likes

Már megvan a jegyem , tárlatvezetéssel :slight_smile:

5 Likes

Én is vettem már rá. Az Utolsó Ítélet triptichont már láttam korábban Bruggeben.

1 Likes

Nagy élmény lehetett :relaxed:
Élőben még nem volt szerencsém egyik képhez sem , csak művészettörténet órán vettük és elemeztük a képeit, elképesztő részletesek, rengeteg rejtett és kevésbé rejtett utalással, csemege lesz.

1 Likes

Pont ma megyek rá :slight_smile:

1 Likes

Akkor el ne mondd milyen volt :smiley:

Szerintem nem tett rosszat ennek a dalnak Miley (akit amúgy kifejezetten rühellek), kamaszkoromban sokat vonyítottam a refrént én is :clubs::spades::heart::diamonds::black_heart:

2 Likes

Most elhagyta a szám egy halk aztak…a :see_no_evil:
Billy Idol 66 éves :astonished:

1 Likes

És az a csípőnaci ami rajta van rám térdig jönne fel :rofl:

1 Likes

Én aki messze kerülöm a magyar sorozatokat, az utóbbi időben teljesen ráfüggtem a “Mintaapák”-ra. Magamnak se tudom megmagyarázni, de nem tudom abba hagyni.
Könnyed, szórakoztató, jó forgatókönyvvel, jó színészekkel. Tudom, hogy vége a 3. évaddal, de annyi rész van, hogy el vagyok látva egy darabig.
Bevallom a 2. évadtól nézem, mert nem bírom a színészcseréket, Fenyő Ivánra meg kíváncsi se vagyok.

Egyébként úgy kezdtem el nézni, hogy pár Mucsi jelenet szembejött YouTubeon. :grinning: Imádom azt a színészt, de ő csak a 3. évadban lesz.

És egyébként Makranczi Zalán… :heart_eyes:

Lányok, Fiúk, Neketek is feldob egy Dm reklámot az oldal telefonon böngészve, ha rámentek a KM egyik terméklapjára? Nem tudok tőle szabadulni. Van valami tippetek mit csináljak vele? Nem találtam felugró ablakok letiltást vagy hasonlóz. Köszi!

Sajnos nem tudok segíteni, csak annyival, hogy nálam nincs semmi szerencsére.

Fb csopiba láttam ezt a megoldást. Csak kicselezni lehet, eltüntetni nem. Be kell állítanod asztali nézetre és akkor jobb lesz.
278906666_4915645438490717_4145137184914043682_n

1 Likes

Köszi Csajok @Alsace @dunaimano :kissing_heart:
Végül úgy néz ki minden űrlapadatot és még egyéb (már nem emlékszem mit- remélem semmi fontosat :sweat_smile:) töröltem és talán megszabadultam tőle. Ugyan most be kell jelentkezni egyenként mindenhova, de egy fene :slight_smile:
Ha mégis visszatér, akkor az asztali módot is bevetem :+1:

2 Likes

Jamie :star_struck:

3 Likes

Már végig is néztem. Egyben. :upside_down_face:

2 Likes

Tegnap az első részt láttam, ígéretes. :sunglasses:

Ma érkezett egy Book24 rendelésem és azt hiszem ez eddig a legszebb könyv a gyűjteményemben. :heart_eyes:
IMG_20220426_165023

25 Likes

Gyönyörű! :relaxed:

1 Likes

A 21.század kiadó kultkönyv kiadásaknak mindegyike már külsőegjelenését tekintve is egy kincs :star_struck:

1 Likes