Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

18 évig élt a párizsi reptér termináljában az iráni férfi: Mehran Karimi Nasseri útlevél és állampolgárság nélkül maradt - Utazás | Femina

3 Likes

Elnézést ha volt már,engem nagyon érdekel.

4 Likes

Én is nagyon várom!

1 Likes

Tom Ford nem csak ruhát tud tervezni :slight_smile: szuper film tegnap láttam, ajánlom.

6 Likes

Jó volt, vége nekem nem tetszett :).

1 Likes

Mást vàrtam de sztori szempontjából így volt jó, szerintem.

1 Likes

Az előzetes alapján szerintem ez egy nagyon cuki film lesz. Én örülök neki, hogy magyar, karácsonyi film született. :star_struck:

1 Likes

A zene összeköt :smiling_face_with_three_hearts::relaxed:

4 Likes

Ilyen van a Brüsszeli fapados reptéren is.
:slightly_smiling_face: Amikor olyanok ülnek mellé, akik játszani is tudnak, az klassz. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Fantasztikusan tud a két srác és még impróznak is! :star_struck:

1 Likes

Nagyot ugrott a kereslet a Gucci termékek iránt | Elle

1 Likes

Most költözöl, és kéne egy menő kép a falra? Vedd a cipőd, mutatjuk, mit találsz a Youngart karácsonyi vásárán! | Az online férfimagazin (player.hu)

1 Likes

Ingyenes ajándék filmek a születésnapos Filmión (origo.hu)

Most Liam Neeson unokáját rabolják el, és ez sem különösebben jó ötlet | Az online férfimagazin (player.hu)

Újranézem a Downton Abbey-t, kb 100adszor, természetesen angolul, mert szinkronnal messze nem olyan jó.

Szerintem sosem unom meg. Nagyon nagyon jó a történet, zseniális karakterekkel. Semmi gagyi giccsparádé ( A Bridgertontól én rosszul vagyok) .
Kis túlzással együtt sírok, együtt nevetek a szereplőkkel.

És imádom azt a divatot, főleg Cora ruháit, sokat ma is simán lehetne viselni.

A mozifilm viszont annyira nem jött be.

Ti ismeritek/ szeretitek?:slightly_smiling_face:

2 Likes

Én is láttam a sorozatot és tetszett, nagyon kedvelem ezt az időszakot és Angliát, a Poirot és a Miss Marple sorozatokért is rajongok.
Tényleg szépek voltak a kosztümök és a enterieur is, minden részletre odafigyeltek , a táj is eszméletlenül gyönyörű .

1 Likes

Mi pont most nézzük először, szeretjük. :slight_smile:

Filmek, amelyeket megnézve 5 évet öregszel, de megéri | egy.hu

4 Likes

Igaz a cikk , ezekből a filmekből tényleg lehet tanulni, a Reqviem egy álomért legalább akkorát ütött mint annó a Trainspotting, azt kamaszként láttam és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy még csak eszembe se jusson soha drogokhoz nyúlni. Mindkét filmet általános iskolában megnézetném az ifjúsággal.
A Match Point is nagyon durva volt, jó kis rajz a nagyravágyásról, a végét sajnálom, örültem volna ha másképp alakul.
Az óriásplakátosat 2 éve láttam , azon még sírtam is, de pont ugyanilyen lennék én is azt hiszem. Oscart is nyert vele Frances :relaxed:
A másik kettőt meg fogom nézni, ha olyan lelkiállapotban leszek :slight_smile:

2 Likes

A rekviem rám is nagy hatással volt. Akármilyen nyers is, szerintem ez az igazi elrettentés a fiataloknak, nem a “D.A.D.A.” órák. Kétszer láttam, de nem hiszem hogy egy jó ideig újra meg tudnám nézni.
A Match point is tetszett, szintén van egy hangulata, amiért nem az a hamar újranézős kategória.
Nincs a listában, de amit még nehezen emésztettem, az a Fehér éjszakák. Tulajdonképpen nem horror, szinte az egész film napsütésben játszódik egy virágos réten és nincsenek benne annyira gyomorforgató dolgok mint mondjuk egy Fűrész akárhányban. És mégis forog a gyomrom és kiver a víz, sokáig a fejemben volt ez a film.

3 Likes