Én is nagyon várom!
Jó volt, vége nekem nem tetszett :).
Mást vàrtam de sztori szempontjából így volt jó, szerintem.
Az előzetes alapján szerintem ez egy nagyon cuki film lesz. Én örülök neki, hogy magyar, karácsonyi film született.
Ilyen van a Brüsszeli fapados reptéren is.
Amikor olyanok ülnek mellé, akik játszani is tudnak, az klassz.
Fantasztikusan tud a két srác és még impróznak is!
Újranézem a Downton Abbey-t, kb 100adszor, természetesen angolul, mert szinkronnal messze nem olyan jó.
Szerintem sosem unom meg. Nagyon nagyon jó a történet, zseniális karakterekkel. Semmi gagyi giccsparádé ( A Bridgertontól én rosszul vagyok) .
Kis túlzással együtt sírok, együtt nevetek a szereplőkkel.
És imádom azt a divatot, főleg Cora ruháit, sokat ma is simán lehetne viselni.
A mozifilm viszont annyira nem jött be.
Ti ismeritek/ szeretitek?
Én is láttam a sorozatot és tetszett, nagyon kedvelem ezt az időszakot és Angliát, a Poirot és a Miss Marple sorozatokért is rajongok.
Tényleg szépek voltak a kosztümök és a enterieur is, minden részletre odafigyeltek , a táj is eszméletlenül gyönyörű .
Mi pont most nézzük először, szeretjük.
Igaz a cikk , ezekből a filmekből tényleg lehet tanulni, a Reqviem egy álomért legalább akkorát ütött mint annó a Trainspotting, azt kamaszként láttam és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy még csak eszembe se jusson soha drogokhoz nyúlni. Mindkét filmet általános iskolában megnézetném az ifjúsággal.
A Match Point is nagyon durva volt, jó kis rajz a nagyravágyásról, a végét sajnálom, örültem volna ha másképp alakul.
Az óriásplakátosat 2 éve láttam , azon még sírtam is, de pont ugyanilyen lennék én is azt hiszem. Oscart is nyert vele Frances
A másik kettőt meg fogom nézni, ha olyan lelkiállapotban leszek
A rekviem rám is nagy hatással volt. Akármilyen nyers is, szerintem ez az igazi elrettentés a fiataloknak, nem a “D.A.D.A.” órák. Kétszer láttam, de nem hiszem hogy egy jó ideig újra meg tudnám nézni.
A Match point is tetszett, szintén van egy hangulata, amiért nem az a hamar újranézős kategória.
Nincs a listában, de amit még nehezen emésztettem, az a Fehér éjszakák. Tulajdonképpen nem horror, szinte az egész film napsütésben játszódik egy virágos réten és nincsenek benne annyira gyomorforgató dolgok mint mondjuk egy Fűrész akárhányban. És mégis forog a gyomrom és kiver a víz, sokáig a fejemben volt ez a film.