Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Nagyon jó gondolat! :raised_hands: :cowboy_hat_face: :grin:

:rofl::rofl::rofl: el tudom képzelni… :speak_no_evil::rofl:

1 Likes

:grinning: jó, tudod, hogy értettem, a magas férfi vonzó na, ha meg jóképű, kisportolt akkor wow

Egyszer találkoztam olyan pasival, mint ügyfél, hogy egyszerűen nem tudtam odafigyelni, hogy mit mond, mert azzal voltam elfoglalva, hogy 1) hogy nézhet ilyen jól ki valaki, nem túlzok, mediterrán férfi szépség volt 2) mellé ügyvéd és szuper kedves, intelligens. Napokig nem tértem magamhoz. :rofl:

Nem volt az esetem, így teljesen tárgyilagos csodáltam a szépségét. Egy ilyen pasinak nem sok gondja lehet, kinyílnak az ajtók.

8 Likes

Persze, a szép embereknek helyzeti előnyük van a kevésbé szépekkel szemben. Az utóbbiak között volt egy ismerősöm, akinél jobb fej pasival azóta sem találkoztam. És ahogyan ez egyre inkább kiderült róla, már másmilyennek is láttam, illetve egyáltalán nem is érdekelt a külseje.

8 Likes

Akkor feloszthatjuk a mezőnyt: vigyétek a kosarasokat és a röplabdásokat, a többieket boldogan viszem :smiley:

Összefoglaló

(Jó, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy 1-2x tetszett már magas srác is, nem is kicsit… de még mindig úgy gondolom, hogy az a 180+ cm ellenére történt. De én azt se bántam, ha valaki még nálam is alacsonyabb, igaz, az már tényleg nagyon ritka eset… :blush: )

5 Likes

A vízilabdázókat is visszük. :grinning:

6 Likes

Egyik reggel a céghez besétált egy barátnőm ( aki akkor a kolleganőm is volt ) és Vincent Cassel, barna hajjal.
Konkrétan a nevemet nem tudtam megmondani annyira lefagytam, mindössze egy rendkívül magas hangon kinyögött “ hi!” jött ki belőlem, aztán kicsit később magyarul mondtam, hogy “ mennem kell” .
A férfi egyébként nem Vincent volt, a barátnőm másodállásban neki dolgozott, az Andrássy úton volt akkor étterme, csak erre jártak és gondolta körbevezeti.
Később nála tartottuk a barátnőm szülinapját, és mikor odajött köszönni, akkor már nem voltam annyira idióta :slight_smile:

5 Likes

Van egy topic egy másik fórumon ahol a Nőügyekről van szó. Ott gyakran beszédtéma ez a magasság kérdés, hogy mennyire előnyös ismerkedési helyzetben. Annak ellenére hogy magas vagyok ott is elmondtam hogy szerintem nagyon sokat számít a karizma. Az első szemkontaktusig tényleg lehet előnye, mivel mindehol észrevesznek, de határozott magabiztos fellépés kell, persze nem erőltetett szinten. :slight_smile:

Én korábban ismerkedtem mindenhol, akár az utcán is, és azt tapasztaltam hogy a fogadtatás kedvező volt, de ebben legalább akkora része volt a fellépésemnek. Persze manapság az emberek ebben a nyitott világban sokkal zárkózottabbak…

4 Likes

A közgazdászok, a pénzügyesek, a könyvelők az enyémek!:smiley:

1 Likes

Ügyvédek, orvosok stipistopp :grinning:
Bejönnek az öltönyös és a fehérköpenyes ragadozók :relaxed:

és a fekete köpeny ? :sunglasses: :laughing: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Jean Reno is csak fehér köpenyben mehet fel a másodikra?

Csodálom, hogy még a tűzoltókra nem csapott le senki.:smiley:

3 Likes

Ha szól előre, hogy jön addigra szerzek neki egyet.
Mondjuk ha Gerard Depardieu jön, neki varratok mert 12 xl- es nem biztos, hogy lesz készleten de megoldjuk.
@Szilaj Batman ? :smiley: nem is szuperhős azt mondta az a skillje, hogy gazdag :rofl:

3 Likes

Dobj rá Gerard-ra egy nagy Ikeás lepedőt, jó lesz az.:smiley:

3 Likes

:ghost: lesz :jack_o_lantern:

3 Likes

Hmm, ki volt az a pasi?
Vincent Cassel hozzám is leereszkedhetne, tök mindegy, hogy miben. :laughing:

3 Likes

A kaszás? :thinking:
:sweat_smile:

1 Likes

Az mondjuk egy egész jó képesség. :cowboy_hat_face: :sweat_smile:

umpalumpa sokoldalú vagyok. :grin:

6691I-99X-010-1_6_1
fekete-csillogo-matrix-kopeny
uploads-6_imgs
126575-1-fekete-kopeny-100-cm-1613643706292595

mikor mire van igény… :rofl:

7 Likes

Ez milyen csoport? :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

4 Likes

Elkezdtünk “pasizni” :smiley: A kultúrába belefér, de a “minden más”-nak is megfelel :stuck_out_tongue: :smiley: Életemben 2x felejtettem el a nevemet és volt teljes áramszünet :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil: először 15 éves voltam és a nagybátyám haverja 27 évesen mind a 190 centijével gyalogolt bele a látómezőmbe. Azóta is mindenki rajtam röhög a családban :smiley: A másik esetben ügyfelem volt a delikvens és közelebb voltam a harminchoz, amikor elakadt a lélegzetem. Az ügyfélről azóta kiderült, hogy meleg, de ott és akkor az nem jött át :smiley:

7 Likes