200 felett kicsivel…
Tyűha!
Nagyon mosolygok kemény 155 cm vagyok, nem tagadom
egyszer volt 170 cm alatti srác az életemben, azóta senki nem volt 180 cm alatt
A rekord a 196 cm volt, de ott kezdtek már komplexusaim lenni
nem tehetek róla, szeretem a magas, masszív palikat naaa…
férjem is közelebb van a 190 centihez
a magas barátnőimtől rendszeresen megkaptam, hogy törpillának minek colos legény
Ez evolúciós szempontból tökéletes gondolat, alacsony+magas=normál
180 cm vagyok és a csúnya francia pasik jönnek be , magasságtól függetlenül.
Emlékszem egy randin megkérdezte a lovag, hogy :
“ - Neked milyen a zsánered?
- Én a csúnya fiúkat szeretem!
…… cirip- cirip- cirip - Ebből már nem jövök ki jól ugye?
- Nem igazán…”
…. Luise feláll balra el
Amúgy a nagyszüleim voltak ilyenek, mamám 160 alatti, papám meg 190.
Luiselotte
Sokan mondják, hogy ez milyen bénán néz ki, így nem szép egy pár. De én meg pont azokat a törpiket sajnálom, akik 2 150-160 cm-es ember frigyéből származhatnak…
Meg hát jó lenne, ha valaki sámli nélkül is eléri a legfelső polcot.
Bár vannak bizonyos helyzetek, amikor a kevés magasság különbség az előnyös.
Volt egy olyan kollégám aki nem ért el valamit állva, én mellette széken ülve levettem neki, ezen röhögtünk egy hétig.
Én 166 cm vagyok, tök átlagos szerintem, anyukám 155, apukám 190 körül, szóval végülis igaz az egyenlet Sok magas, nagyobb darab barátom volt, szerettem, hogy picinek és törékenynek éreztem magam mellettük. A mostani párom 175 cm, ő örül, hogy alacsonyabb vagyok, én örülök hogy ő magasabb, szóval mindenki boldog
Szerinte így is pici és törékeny vagyok (ezt el is hiszem neki, szerintem én nem érzékelem teljesen reálisan magam), és hát igen, sok helyzetben kifejezetten kényelmes ha nincs nagy különbség magasságban
Nézem, hogy ki ez az új fórumtag aki ezüst színű cicás profilfotó mögé bújt, majd rájöttem, hogy te vagy
Igazi kamerábanézős modell póz
Egy szép magas férfi majdnem mindegy is hogy néz ki, szerény véleményem szerint.
Én vagyok az egyetlen aki nem kedveli különösebben a hórihorgas pasikat? Én 158 (és fél) cm vagyok, és emiatt nagyon nem akarok sámlival rohangálni utánuk egy pusziért
Valószínűleg igen! Személy szerint is odavagyok a magas férfiakért, pedig nem vagyok magas, 172 cm vagyok csak.
Én is néztem milyen dögös cica ez a @Szandika124
A témához:
Egyébként még egy magas pasi imádó jelen!
Szerencsére párom is magas, én olyan átlagos vagyok.
Imàdom Travoltàt ès Pittet is, mint színészeket.
Hű , 200 felett , az tök jò . Apum is magas volt, a nagyobbik fiam 188, a 12 èvesemre azt mondta a doki nèni ,hogy 190 alatt nem fog megàllni. Èn 176 vagyok de magassarkùval ez ugye màr 184- 186 ès fura hogy a többsègre le kell nèzni, így inkàbb lapos cipőket hordok. A bàtyàm pedig règebben fel volt àllandòan hàborodva, mert a huga magasabbra nőtt- pàr centivel alacsonyabb nàlam
.
A pàrom pedig 183. Engem mindig is elkerültek a magas pasik - de ha nàlam magasabb ,akkor màr elégedett vagyok. Nekem nagyon tetszik amikor minél több az eltérés egy pàrnàl Ès azon àllandòan mosolyognom kell, amikor vàsàrlàskor tuti akad 1 mamika, aki mellettem nyùjtòzkodik de nem èri el a termèket a polcon , meglàt ès felcsillanò szemmel kèri hogy vegyem le neki.
Egy szép magas férfi csakis szép lehet! De láttam már olyan magas pasit, aki egyáltalán nem volt szép.
én kizárólag csak az előnyeit tapasztaltam pedig …