Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Lift nincs, de ha a másodikra nem tud úgy feljönni, hogy nem kap szívrohamot akkor az este további része is erősen kérdőjeles. :grinning:

5 Likes

Érdekes ízlésem van, az tény.:smiley:
Nevetett rajta, bár hozzá kell tenni, hogy maratoni futó lévén (nem szálkás, hanem izmos alkat) nagyon szép teste van, szóval AD nem veszélyeztette a pozícióját.

Magácska kit fogadna szívesen?

1 Likes

Természetesen az egész filmszerűen lejátszódott a fejemben.:rofl::rofl:
Tudod, minden pasi egy nő karjaiban szeretne meghalni, Jean se kívánhatna szebb véget!

2 Likes

Nem rúgnám ki Simon Bakert- az ágyamból sem :sweat_smile: Ő jut eszembe elsőnek.
Olyan 60-ig elfogadtam volna Robert Redfordot is :grin:

5 Likes

Nekem Gal Gadot szimpatikus nagyon a képernyőn… :smiley:

4 Likes

Úúú én Christian Bale-t választanám, tetőtöl talpig a zsánerem :yum: (…és még jó színész is az istenadta :smiley: )
Ezüstrókák közül George Clooney :smiley: Fiatalon is jól nézett ki a TheThin Red Line-ban láttam.

4 Likes

Na jó, George Clooney-n lehet, hogy osztoznod kéne :laughing:

1 Likes

Nagyon helyes nő!

1 Likes

Felül vagy alul kéred? :smiley: (na jó leolvadt mára az agyam asszem :smiley: )

3 Likes

:rofl: mindegy…

1 Likes

Cilian Murphy nekem is nagy szívszerelmem, de egy másik film óta - most nem jut eszembe, de nagyon fiatal volt még. Ugyanígy vagyok Keanu Reeves-sel - pl a My Own Private Idaho -ban nagyon vonzó volt. Meg a Mátrix-ban is, de akkor máshogy…

3 Likes

Igazságosan megosztozunk rajta.:smiley:

2 Likes

Sok ezer másik nővel.:rofl::rofl:

1 Likes

Kettévágjuk, vagy jó lesz az időben megosztott is? (Jó lesz nekem évente egyszer, de akkor minimum 12 hónapra!)

2 Likes

Még rá is unnál!:sweat_smile:

1 Likes

Uhh, egy az ízlésünk. Christian Bale ahogy a batmanekben kinézett… :drooling_face: (Azért van néhány filmje, ahol más szélsőségekben is megmutatta a testét, na nem biztos hogy mindegyikkel összejönnék :smiley: )
George Clooney meg a másik nagy kedvencem nekem is. Imádom.

3 Likes

Ugyeee… :drooling_face: Miatta szeretem a Batmant :rofl:
Hú, igaz, mondjuk az American Hustle-ben kimondottan taszító :smiley: :smiley:

Jó értelemben őrült egy fickó ez a Christian :smiley:

2 Likes

Az én párom is Gal Gadot-ba szerelmes :laughing: jó választás!
Én Bradley Coopert, Chris Hemsworth-t tartom talán a legsármosabbnak, de jó öreg Brad Pittet se küldeném el :rofl:
Mondjuk ez a Brad Pitt-Rob Lowe már az a vonal, ami nem is férfiként vonz, hanem az esztétikai minőség, hogy olyan szép arcú emberek, jó nézni őket.
Alapvetően nálam a latin vonal a nyerő, tinédzser koromban Banderas volt a király, a kicsit hosszabb haj is bejött. Egy hátrányuk, hogy úgy 175 cm-nél megállnak ezek a pasik, ami nekem alacsony :laughing:

@Amadea: nagyon sajnálom, hogy személyes tapasztalatod van ilyen téren. Biztos, hogy sokkal jobban felkavarna, ha lenne személyes érintettségem. Ez senkivel se szabadna, hogy megtörténjen!

4 Likes

Bradley Cooper szerintem is nézhető, Brad meg nagy ász. Nálam Travolta az egyik favorit. :cowboy_hat_face:

hát igen, a magasság részben áldás, de azért vannak hátrányai, nadrágot alig tudok vásárolni, meg a fejemre vigyáznom kell… :sweat_smile: sosem felejtem el amikor egy bortúrán voltunk és az egyik pincében lefejelt az ajtófélfe a sokadik kör után. :rofl:

8 Likes

Milyen magas vagy?

Én sajnos alacsony (160-ra kerekítem fel magam :laughing:), és világ életemben a magas férfiakra buktam. Családi vonás, a két nővérem tőlem is alacsonyabb, mindkettőjüknek 180 cm fölötti férjük van/volt. Egyszer volt egy 199 cm magas barátom, néha nosztalgiával gondolok rá vissza, de csak a magassága miatt.

Csak pusztán a kíváncsiság miatt érdekel! :grinning:

7 Likes