Lift nincs, de ha a másodikra nem tud úgy feljönni, hogy nem kap szívrohamot akkor az este további része is erősen kérdőjeles.
Érdekes ízlésem van, az tény.
Nevetett rajta, bár hozzá kell tenni, hogy maratoni futó lévén (nem szálkás, hanem izmos alkat) nagyon szép teste van, szóval AD nem veszélyeztette a pozícióját.
Magácska kit fogadna szívesen?
Természetesen az egész filmszerűen lejátszódott a fejemben.
Tudod, minden pasi egy nő karjaiban szeretne meghalni, Jean se kívánhatna szebb véget!
Nem rúgnám ki Simon Bakert- az ágyamból sem Ő jut eszembe elsőnek.
Olyan 60-ig elfogadtam volna Robert Redfordot is
Nekem Gal Gadot szimpatikus nagyon a képernyőn…
Úúú én Christian Bale-t választanám, tetőtöl talpig a zsánerem (…és még jó színész is az istenadta )
Ezüstrókák közül George Clooney Fiatalon is jól nézett ki a TheThin Red Line-ban láttam.
Na jó, George Clooney-n lehet, hogy osztoznod kéne
Nagyon helyes nő!
Felül vagy alul kéred? (na jó leolvadt mára az agyam asszem )
mindegy…
Cilian Murphy nekem is nagy szívszerelmem, de egy másik film óta - most nem jut eszembe, de nagyon fiatal volt még. Ugyanígy vagyok Keanu Reeves-sel - pl a My Own Private Idaho -ban nagyon vonzó volt. Meg a Mátrix-ban is, de akkor máshogy…
Igazságosan megosztozunk rajta.
Sok ezer másik nővel.
Kettévágjuk, vagy jó lesz az időben megosztott is? (Jó lesz nekem évente egyszer, de akkor minimum 12 hónapra!)
Még rá is unnál!
Uhh, egy az ízlésünk. Christian Bale ahogy a batmanekben kinézett… (Azért van néhány filmje, ahol más szélsőségekben is megmutatta a testét, na nem biztos hogy mindegyikkel összejönnék )
George Clooney meg a másik nagy kedvencem nekem is. Imádom.
Ugyeee… Miatta szeretem a Batmant
Hú, igaz, mondjuk az American Hustle-ben kimondottan taszító
Jó értelemben őrült egy fickó ez a Christian
Az én párom is Gal Gadot-ba szerelmes jó választás!
Én Bradley Coopert, Chris Hemsworth-t tartom talán a legsármosabbnak, de jó öreg Brad Pittet se küldeném el
Mondjuk ez a Brad Pitt-Rob Lowe már az a vonal, ami nem is férfiként vonz, hanem az esztétikai minőség, hogy olyan szép arcú emberek, jó nézni őket.
Alapvetően nálam a latin vonal a nyerő, tinédzser koromban Banderas volt a király, a kicsit hosszabb haj is bejött. Egy hátrányuk, hogy úgy 175 cm-nél megállnak ezek a pasik, ami nekem alacsony
@Amadea: nagyon sajnálom, hogy személyes tapasztalatod van ilyen téren. Biztos, hogy sokkal jobban felkavarna, ha lenne személyes érintettségem. Ez senkivel se szabadna, hogy megtörténjen!
Bradley Cooper szerintem is nézhető, Brad meg nagy ász. Nálam Travolta az egyik favorit.
hát igen, a magasság részben áldás, de azért vannak hátrányai, nadrágot alig tudok vásárolni, meg a fejemre vigyáznom kell… sosem felejtem el amikor egy bortúrán voltunk és az egyik pincében lefejelt az ajtófélfe a sokadik kör után.
Milyen magas vagy?
Én sajnos alacsony (160-ra kerekítem fel magam ), és világ életemben a magas férfiakra buktam. Családi vonás, a két nővérem tőlem is alacsonyabb, mindkettőjüknek 180 cm fölötti férjük van/volt. Egyszer volt egy 199 cm magas barátom, néha nosztalgiával gondolok rá vissza, de csak a magassága miatt.
Csak pusztán a kíváncsiság miatt érdekel!