Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Én is végignéztem… nekem nehezen indult be, úgy az 5. résznél tudtam igazaán bevonódni, aztán a második évadot is túl vontatottnak éreztem, a vége meg sehogy se tetszett. Így mindent összevetve 6.5-7/10 pontot adnék rá.
De az az egy beszélgetés nagyon megragadt bennem, mikor azt kérdezi az egyik nő a másiktól, hogy

• Hogyan tanítod meg a kislányodnak, hogy megvédje magát?
  • Kerülje el az idegen férfiakat…
    Hát, ez sajnos mindent elmond az emberiségről. Sose lehet eléggé hangsúlyozni a feminizmust, egyszerűen annyira lejt a pálya, hogy az már egy gödör :rage: ha ezzel szemebsülök, mindig rohadtul felhúzom magam, ilyen értelemben ez a sorozat is ökölbe rántotta a kezem…
1 Likes

@asianlover , @Kokapu , @Gloria , köszönöm! Hát, akkor mindenképpen folytatom… az első két rész után féltem folytatni, de örülök a megerősítésnek, hogy érdemes :raised_hands:

1 Likes

Sajnos csak az első két részt, pedig tetszett. De nem merem folytatni, mert egyedülálló vagyok és szeretném elkerülni a virrasztást.
Igen, gyáva vagyok. Bármi mást szemrebbenés nélkül megnézek, de Jamie Dornantől félek, hogy leereszkedik a lichtófon.:rofl::rofl:

2 Likes

Volt már róla szó itt a fórumon, láttam mindkét évadot ,nekem is nagyon tetszett (8/10) :slight_smile: ajánlom.
Én mindig utána gondolok ezeknek a szituációknak, hogy én mit csinálnék, hogyan kellene,lehetne megelőzni, kivédeni az ilyen helyzeteket. Szerintem ez már jó ha így elgondolkoztat és aki eddig nem tette meg az pl. mindig bezárja maga után a bejárati ajtót.
Ugyanitt ajánlom Gloriának (és mindenkinek aki szereti a félelmetes/nyomozós sorozatokat) a Netflixes Mindhunterst, ami a profilozás kezdetéről szól.

Mondjuk Jamie Dornan éppen leereszkedhetne, de Paul Spector inkább ne. :rofl: :rofl: :rofl:

Nekem abban a sorozatban az volt igazából a megrázó, hogy egyébként a faszi tök normális volt. Hogy valószínűleg a sorozatgyilkosok, erőszaktevők nagy része tényleg ilyen: eszedbe sem jutna róla. Sőt, ha jól emlékszem, gyásztanácsadó volt a szerepében, szóval még bizalommal is fordulnék hozzá.
Nincs ráírva az emberekre, hogy mifélék.

8 Likes

Nekem Jamie Dornan se kell, sőt, a Mikulás se másszon le a szellőzőn.:rofl:
Igen, pont ezért tudnak annyi áldozatot elkapni. Sőt, direkt rájátszanak bizonyos tulajdonságokra, szerepekre, amelyekről tudják, hogy a nőkben rokonszenvet keltenek.

4 Likes

Barátnőmmel azon röhögtünk,
spoiler

Összefoglaló

hogy Ő teljesen meghatódna, ha valaki kikészítené neki az ágyra a szexi fehérneműt, hogy igazán milyen kedves, nekem meg nem tűnne fel, hogy nem én voltam, amilyen szórakozott vagyok.

Szóval nem csak Paul agyában van baj :smiley:

2 Likes

Láttam már, de köszi. :kissing_heart:

:rofl: :rofl: :rofl:

Pedig így szakállasan egész jó a csávó. :smiley:

1 Likes

:joy: :rofl:
Ki kopoghat be (hangsúlyozom: kopoghat) az ismert emberek közül? :wink:

2 Likes

Én a filmből a rendőrt várom, akit a Gillian Anderson kinéz magának. :rofl:

IMG_20211103_165538

6 Likes

Hű, nem rossz :star_struck: :wink: Őt én sem zavarnám el :sweat_smile:

1 Likes

@Amadea : én nem tudok félni ettől a csávótól, a Szürke 50 árnyalata című vígjátékban láttam először, azóta nehéz komolyan vennem :grin: :grin: :grin: pedig valóban nagyszerűen alakít ebben a szerepben!

4 Likes

Na most azt képzeld el, hogy van egy számtech bolt, megyek be tudatlanul, és az egyik eladó srác pontosan úgy néz ki, mint ebben a sorozatban Jamie Dornan. Álltam az ajtóban, néztem, aztán a pult előtt hülyén vigyorogtam. :rofl::rofl::rofl:

Nem volt ciki egyáltalán. Szerencsére a női eladó szolgált ki, mert különben még most is ott állnék, pedig ez még covid előtt volt. :see_no_evil:

8 Likes

Tovàbbra is Jean Renot várom, szívesen elküldeném neki a kapukódomat, szerintem a kötélmászást az ő korában már ne erőltessük . :rofl:

5 Likes

Engem nagyon megrázott-felháborított az első két rész, gyűlölöm, ha valaki a nála gyengébbeket bántja. Plusz számomra félelmetes, hogy egy pasi puszta kézzel meg tudna ölni, és sajnos már támadtak meg (nem sajnálatot akarok kiváltani), ezért erős érzelmeket váltott ki belőlem ez a sorozat.
Egyébként nem valószínű, hogy félnek éjszaka, miután megnéztem egy-egy részt, de inkább hanyagolom még a folytatást.

2 Likes

Remélem, van nálad lift, ha magasan laksz, idősebb korban már a sok lépcsőzés is veszélyes válllalkozás.:rofl:

1 Likes

Olthatatlanul szerelmes vagyok Cillian Murphybe a Peaky Blinders óta, gyereket akarok tőle, rögtön ötöt.:rofl::rofl:
Az is megérne egy misét, amikor valamelyik új Star Wars alatt, megpillantva Adam Driver kigyúrt felsőtestét (a bazinagy mozivásznon!!) hirtelen kiszakadt belőlem egy hangos “Hű!”. Az egész sor rajtam röhögött.
Kínos adalék, hogy az akkori pasim ott ült mellettem.
Később olvastam, hogy Kylo Ren övén milyen szimbólumok voltak, hát, én leragadtam a mellizmainál, kit érdekelt a hülye öv.

9 Likes

Nagyon más karakterek, de mindkettő érdekes arcú és testű :yum:
Mit szólt az akkori kedvesed a “hű”-hez? :rofl: