Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Na ne már! Ő mondja meg, hogy mi a tudatos bőrápolás, mert van egy webshopja és pár éve figyel rá, hogy mit ken magára??:zipper_mouth_face:
Remélem legalább bőrgyógyászokkal karöltve és kutatásokkal alátámasztva írta meg, erről nem találtam infót.

3 Likes

Andrea Bocelli – Concerto: One Night In Central Park (10th Anniversary) – Full Concert - YouTube

1 Likes

Nekem majdnem 12 hónapig nem lett újra melírozva, mivel nem jutottam el a magyar fodrászomhoz, kint 1x vágattam belőle tavasszal (ami nem lett túl professzionális munka). Nekem is vannak már ősz hajszálaim, 1 hónapja újra melírozva lett, nekem ez jobban áll az ősz hajszálak miatt, mintha hagynám teljesen lenőni. Szerintem van akit nemesítenek az ősz hajszálak, de engem nem. Szerintem kérdezd meg a családodat melyik áll jobban ha bizonytalan vagy.

2 Likes

Alapból milyen színű a hajad?
Igen, a hideg bőrszínhez és kék szemekhez nagyon megy az ősz haj. Hát én pont ellenkezője vagyok.
Áh, a család elfogult :slight_smile:
Amúgy nem annyira gáz, mint gondoltam. Nincs annyi ősz hajam, hogy teljesen festésmentesen öregítsen. Csak amíg melegebb színre volt festve, addig feltűnő volt a lenövés. Eléggé megbékéltem a jelenlegi mennyiséggel. Nem hosszú és nem feltűnő nagyon. Rendszeresen vágatom, rövid és félhosszú között ingadozó frizkóval. Tehát nem is akkora kihívás nekem, mint gondoltam :stuck_out_tongue:

1 Likes

Most már világosbarna inkább, de szőke hajam volt fiatalkoromban, csak egyre sötétebb lett. Engem öregítenek az ősz hajszálak, amikor 1-2 volt, akkor is rámutattak néhányan, hogy “ott” vannak, most már azért több van, mint 1-2. Ha lesz rá lehetőségem, 2-3 havonta tetetek a hajamba vékony csíkokat, ahogy korábban is.

1 Likes

Atya ég! És van, aki ezt megveszi? Nem hulla mindegy, milyen százezres krémeket ken magára - ezt maga mondta el többször, hogy semmi pénzt nem sajnál az ilyesmire - ha közeben sz***á van pöffesztve az arca a különböző “nem plasztikai” beavatkozásoktól? Nagyon utálom ezt a nőt, nem tagadom, nehéz nála önbizalomhiányosabb, rosszindulatú, féltékeny személyt találni a közéletben :nauseated_face: :nauseated_face: :nauseated_face:

1 Likes

Érdemes megnézni Bauko? Éva arcát miközben Karin Dragos beszél, :D, annyira egyértelműen féltékeny rá :D. Hát igen, szép, fiatal lány. Sokan nem tudják elrejteni úgy tűnik az érzéseiket :D.

https://tv2play.hu/fem3_cafe/nagy-tervei-vannak-karinnak-az-all-az-alkuban-nyert-milliokkal

Nekem nem tűnik féltékenynek, bár nem láttam még műsort vezetni, hogy másokhoz hogyan viszonyul. Nincs összehasonlítási alapom. Inkább úgy tűnt, mintha gyakran kifelé figyelne, talán a következő vendégre, vagy az időre, nem tudom.
Viszont tök jó a ruhája. :slightly_smiling_face:

2 Likes

@Kokapu, lehet hogy csak én láttam bele többet :).

1 Likes

Szerintem ő akkor is féltékeny mindenkire ha nem is látszik rajta :joy::joy::joy:

1 Likes

A gesztenyeember, dán krimisorozat.

https://www.netflix.com/title/81039388?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81500155

3 Likes

Tegnap fejeztem be , NAGYON JÓ. :slight_smile:
Néha le kellett vennem a hangot annyira féltem :rofl:

2 Likes

Nem tudtam, hogy sorozat is van már belőle. A könyvet nagyon szeretném elolvasni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lehet, hogy ma rettegni fogok? Köszi az ajánlást!

1 Likes

Én is ajánlok egyet, szintén a Netflixen:

Annyira tetszett, hogy 3 este alatt megnéztem. De előre szólok, elég véres.

4 Likes

@Kokapu, ó ez nem a dél-koreai sorozat? Nekem nagyon jónak tűnik, gondolkodom hogy elkezdem. Egyébként ritkaság ez a sorozat náluk.

De igen, az.
Tényleg nagyon jó. El is gondolkodtat.

1 Likes

Én most a Gothamot nézem a Netflixen, szerintem jó :).

Illetve imádom a új barát karácsonyra sorozatot is, németül nézem, hogy gyakoroljam a nyelvet :slight_smile:.

Igazi skandináv, nagyon tetszett, jó a sztori.

3 részig meg sem álltam. Mérnöki munka, de gyengébb idegzetűeknek csak párban ajánlom!
Várom az estét és a folytatást… brrr.

1 Likes