Na ne már! Ő mondja meg, hogy mi a tudatos bőrápolás, mert van egy webshopja és pár éve figyel rá, hogy mit ken magára??
Remélem legalább bőrgyógyászokkal karöltve és kutatásokkal alátámasztva írta meg, erről nem találtam infót.
Nekem majdnem 12 hónapig nem lett újra melírozva, mivel nem jutottam el a magyar fodrászomhoz, kint 1x vágattam belőle tavasszal (ami nem lett túl professzionális munka). Nekem is vannak már ősz hajszálaim, 1 hónapja újra melírozva lett, nekem ez jobban áll az ősz hajszálak miatt, mintha hagynám teljesen lenőni. Szerintem van akit nemesítenek az ősz hajszálak, de engem nem. Szerintem kérdezd meg a családodat melyik áll jobban ha bizonytalan vagy.
Alapból milyen színű a hajad?
Igen, a hideg bőrszínhez és kék szemekhez nagyon megy az ősz haj. Hát én pont ellenkezője vagyok.
Áh, a család elfogult
Amúgy nem annyira gáz, mint gondoltam. Nincs annyi ősz hajam, hogy teljesen festésmentesen öregítsen. Csak amíg melegebb színre volt festve, addig feltűnő volt a lenövés. Eléggé megbékéltem a jelenlegi mennyiséggel. Nem hosszú és nem feltűnő nagyon. Rendszeresen vágatom, rövid és félhosszú között ingadozó frizkóval. Tehát nem is akkora kihívás nekem, mint gondoltam
Most már világosbarna inkább, de szőke hajam volt fiatalkoromban, csak egyre sötétebb lett. Engem öregítenek az ősz hajszálak, amikor 1-2 volt, akkor is rámutattak néhányan, hogy “ott” vannak, most már azért több van, mint 1-2. Ha lesz rá lehetőségem, 2-3 havonta tetetek a hajamba vékony csíkokat, ahogy korábban is.
Atya ég! És van, aki ezt megveszi? Nem hulla mindegy, milyen százezres krémeket ken magára - ezt maga mondta el többször, hogy semmi pénzt nem sajnál az ilyesmire - ha közeben sz***á van pöffesztve az arca a különböző “nem plasztikai” beavatkozásoktól? Nagyon utálom ezt a nőt, nem tagadom, nehéz nála önbizalomhiányosabb, rosszindulatú, féltékeny személyt találni a közéletben
Érdemes megnézni Bauko? Éva arcát miközben Karin Dragos beszél, :D, annyira egyértelműen féltékeny rá :D. Hát igen, szép, fiatal lány. Sokan nem tudják elrejteni úgy tűnik az érzéseiket :D.
https://tv2play.hu/fem3_cafe/nagy-tervei-vannak-karinnak-az-all-az-alkuban-nyert-milliokkal
Nekem nem tűnik féltékenynek, bár nem láttam még műsort vezetni, hogy másokhoz hogyan viszonyul. Nincs összehasonlítási alapom. Inkább úgy tűnt, mintha gyakran kifelé figyelne, talán a következő vendégre, vagy az időre, nem tudom.
Viszont tök jó a ruhája.
Szerintem ő akkor is féltékeny mindenkire ha nem is látszik rajta
A gesztenyeember, dán krimisorozat.
https://www.netflix.com/title/81039388?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81500155
Tegnap fejeztem be , NAGYON JÓ.
Néha le kellett vennem a hangot annyira féltem
Nem tudtam, hogy sorozat is van már belőle. A könyvet nagyon szeretném elolvasni
Lehet, hogy ma rettegni fogok? Köszi az ajánlást!
Én is ajánlok egyet, szintén a Netflixen:
Annyira tetszett, hogy 3 este alatt megnéztem. De előre szólok, elég véres.
@Kokapu, ó ez nem a dél-koreai sorozat? Nekem nagyon jónak tűnik, gondolkodom hogy elkezdem. Egyébként ritkaság ez a sorozat náluk.
De igen, az.
Tényleg nagyon jó. El is gondolkodtat.
Én most a Gothamot nézem a Netflixen, szerintem jó :).
Illetve imádom a új barát karácsonyra sorozatot is, németül nézem, hogy gyakoroljam a nyelvet .
Igazi skandináv, nagyon tetszett, jó a sztori.
3 részig meg sem álltam. Mérnöki munka, de gyengébb idegzetűeknek csak párban ajánlom!
Várom az estét és a folytatást… brrr.