Hú de imádom azt a filmet :).
Ez nem a reklám helye, tudom, de én annyira boldog és büszke vagyok! Az unokatestvérem a legjobb barátom kiskorom óta, és végre elszánta magát a könyvkiadásra. Elfogult vagyok, szerintem jó a történet (kicsit romantikus, de inkább krimis). Itt hagyom a linket, hátha valakinek megtetszik egy feltörelvő író első könyve (#nemreklám, nem vagyok marketinges és a kiadóval sem állok kapcsolatban. Egyszerűen lelkes barátnő vagyok )
https://www.libri.hu/konyv/kodos-igazsag.html
Ez azért elég menő elhiszem, hogy büszke vagy rá:yellow_heart:
a Zöld könyv nagyon jó!
Megnézem, még nem láttam!
Nagyon várom, a gasztro könyv kivételével minden regénye megvan, szeretem Nárayt.
Lányok, ismeritek esetleg az újkönyvek .hu webáruházat? Megbízható? 2016-os véleményeket látok róluk csak…
Szerk.: Közben találtam friss véleményeket is
Már rendeltem onnan, minden rendben volt.
Köszi!
Rendeltem. Gyorsak, kedvesek, megbízhatóak (ha esetleg más is belefut a webáruházukba.)
Pesti színházba járók véleménye szerint mit érdemes megnézni? Elmennénk, csak lányok, de nem találtunk semmi izgit egyelőre.
Jelige: belváros környékén, nem hamleti mélységben keressük az igazit.
Azért nem bánom, ha régi nagy formátumú színészt is láthatok. Mondjuk, mint Molnár Piroska Az öreg hölgy látogatása darabban. Köszi.
Ha szereted a musicalt az Operaház fantomja abszolút kihagyhatatlan . Illetve nekem a West side story is nagyon tetszett, kérdés hogy most vannak-e műsoron :D.
Ha a Centrálban kapsz jegyet a My Fair Ladyre, akkor azt nagyon ajánlom. Én már háromszor láttam, de bármikor újra megnézném.
A filmet imádtam, nagyon jó sztori. Köszönöm szépen.
Nekem nagyon szimpatikus Ági, kívánságlistás a könyv.
Nahát, róla aztán nem gondoltam volna, h ilyet ír
Nézem a riportjait youtube-on. Nagyon nagy arcapolasi rajongo, viszont sztem botoxoltat. Annyira tökéletes a bőre a kamerán keresztül