Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Hú de imádom azt a filmet :).

Ez nem a reklám helye, tudom, de én annyira boldog és büszke vagyok! Az unokatestvérem a legjobb barátom kiskorom óta, és végre elszánta magát a könyvkiadásra. :blush: Elfogult vagyok, szerintem jó a történet (kicsit romantikus, de inkább krimis). Itt hagyom a linket, hátha valakinek megtetszik egy feltörelvő író első könyve :blush: (#nemreklám, nem vagyok marketinges és a kiadóval sem állok kapcsolatban. Egyszerűen lelkes barátnő vagyok :smiley: )
https://www.libri.hu/konyv/kodos-igazsag.html

17 Likes

Ez azért elég menő :slight_smile: elhiszem, hogy büszke vagy rá:yellow_heart:

1 Likes

5 Oscar-díjas film, ami fent van a Netflixen | 168.hu

2 Likes

a Zöld könyv nagyon jó!

Megnézem, még nem láttam!

1 Likes

Nagyon várom, a gasztro könyv kivételével minden regénye megvan, szeretem Nárayt.

2 Likes

Lányok, ismeritek esetleg az újkönyvek .hu webáruházat? Megbízható? :face_with_raised_eyebrow: 2016-os véleményeket látok róluk csak…

Szerk.: Közben találtam friss véleményeket is

Már rendeltem onnan, minden rendben volt.

1 Likes

Köszi! :hugs:

1 Likes

Rendeltem. :hugs: Gyorsak, kedvesek, megbízhatóak (ha esetleg más is belefut a webáruházukba.) :books:

Pesti színházba járók véleménye szerint mit érdemes megnézni? Elmennénk, csak lányok, de nem találtunk semmi izgit egyelőre.
Jelige: belváros környékén, nem hamleti mélységben keressük az igazit. :grinning:
Azért nem bánom, ha régi nagy formátumú színészt is láthatok. Mondjuk, mint Molnár Piroska Az öreg hölgy látogatása darabban. Köszi.

Ha szereted a musicalt az Operaház fantomja abszolút kihagyhatatlan :smiling_face_with_three_hearts:. Illetve nekem a West side story is nagyon tetszett, kérdés hogy most vannak-e műsoron :D.

1 Likes

Ha a Centrálban kapsz jegyet a My Fair Ladyre, akkor azt nagyon ajánlom. Én már háromszor láttam, de bármikor újra megnézném. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kult: Európa legjobb dokumentumfilmje lehet a Born in Auschwitz | hvg.hu

1 Likes

A filmet imádtam, nagyon jó sztori. Köszönöm szépen.

2 Likes

Nekem nagyon szimpatikus Ági, kívánságlistás a könyv.

FB_IMG_1631390998622

1 Likes

Nahát, róla aztán nem gondoltam volna, h ilyet ír :open_mouth:

1 Likes

Nézem a riportjait youtube-on. Nagyon nagy arcapolasi rajongo, viszont sztem botoxoltat. Annyira tökéletes a bőre a kamerán keresztül

1 Likes