Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Igen, mindig. A munkahelyi étkezde kínálata sajnos ehetetlen.

A C&A-ban nagy leértékelések vannak. Sportruházatot lehet venni 1500 forintra leakciózva. Semmi extra, meg nem annyira profi, mint egy márkás darab, de a mostani macinaci kombónál nekem biztosan jobb.

1 Likes

Nekem van onnan futós sortom és felsőm is, nincs velük gond.

1 Likes

Két felsőt vettem, és két nadrágot. És életemben először az egyik nadrág 1 számmal kisebb, gondolván arra, hogy ha ennyit fogynék, akkor legyen… :slight_smile:

10 Likes

Csak hogy lássatok ilyet is: a fejem abszolút smink nélkül, torna után izzadtan és vörösen. :grinning::rofl:

Itt azért látszik, hogy az állam nem a legszebb, és a ráncaim is. Úgyhogy holnap törlöm is a képet. :crazy_face::see_no_evil:

IMG_20200728_174101

18 Likes

Óó, hogy nézek én ki futás után…:smiley:

2 Likes

Az én fejem ettől sokkal pirosabb. Minden tiszteletem @Kokapu -nak én nem merném feltenni magamról. :1st_place_medal:

2 Likes

Hát eddigre már megtöröltem magam, és kiszedtem egy szárítógépet is… :sweat_smile:

1 Likes

Fu, ha engem látnátok futás után. :rofl:
Nekem az idei évben történt meg a kattanás agyilag, hogy leszarok mindent és mindenkit és kijárok a Margitszigetre futni, nem érdekel ki mit mond gondol… Eddig éveken át csak otthon futopadon mertem futni… Mekkora marhasag volt, te jó ég…:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:
Te gyönyörű vagy edzes után is @Kokapu, csak úgy ragyogsz. :blush:

4 Likes

Szép vagy, mint mindig

2 Likes

szerintem akkor is szép a bőröd <3 (meg te is)

a pirosságot átérzem, hófehér a bőröm, szóval 1 perc után úgy néz ki a fejem, mint egy stoptábla… régen azt hittem, hogy valami bajom van, aztán megnyugtattak, hogy ez normális :smiley:

2 Likes

Én a teremben rettegtem az elején, aztán a párom megnyugtatott, hogy a kutyát nem érdeklem, és tényleg. :rofl: Nagyon-nagyon kevés járókelő van, aki egy sportoló emberrel foglalkozik, max. annyiban érdekli, hogy sérülés nélkül kikerülje. Ha maga is sportoló, esetleg nézi, hogy megfelelő-e a cipő.
Meg egyébként is, kit érdekelnek… nem is tudom, hogy bírtad eddig futópadon, meg lehet rajta pusztulni. Sajnos nekem a lábam se bírja már (keresztboltozat süllyedés), de szellemileg is nyomasztó.

4 Likes

A férjem is az Asicsre esküszik. Azt mondja neki a Saucony hamar tönkrement. De mindenki más. Ő is több márkát kipróbàlt.

2 Likes

Amúgy így van, ahogy mondod. :rofl: Sehol nem érdekel senkit, ki hogy fut, milyen piros, mennyire izzad, mindenki az életéért és a teljesítményért küzd a Margitszigeten is. :grin: Nincs idő és energia a másik fikázasara.
Nekem nagyon nagy szerencsém van, szuper ortopéd szalagos futopadom van. Élmény rajta futni. De miota megízleltem a kinti futas örömét, nyilvan hatterbe szorult a futopad, mert kint sokkal jobban élvezem a futast. Totálisan mas érzes. Leírhatatlan szabadságot és felszabadulas-elmenyt ad. Rettenetesen jo önbizalomnövelő tevékenység.

3 Likes

Még egy szavazat az Asics cipellőkre!!!

2 Likes

Ez nagyon szép megfogalmazása a futásnak.:smiley:

1 Likes

Sziasztok! Ahhoz képest, hogy én kapacitáltam ezt a topicot, még egy szót nem szóltam hozzá, itt az idő, hogy bepótoljam!
Először is, legfőképpen: nagyon nagy tisztelet és elismerés a látványos fogyókúrás/életmódváltó eredményeitekért! :sunglasses: :partying_face: :ok_hand:
Ez a vörös fej tök jó, indíthatnánk egy kihívást, igazi anti-sminkes challenge, fel fogok nyomni egy fotót én is!
A kaja dobozolás nálunk is állandó célkitűzés, sajnos inkább kevesebb önfegyelemmel tartjuk be…

Hát, ami engem illet: egy lusta kis szemét vagyok. 177 cm vagyok, ehhez a versenysúlyom kb. 63 kg volt. Így 34 éves koromra sikerült átlépnem a bűvös 70 kg-os rémálomhatárt. Tudom, ez ehhez a magassághoz nem tűnhet túl soknak, de ahhoz képest, hogy milyen szerencsés az alkatom, én tragédiának élem meg. Persze tenni kéne jobban érte, hogy visszafaragjam, de az elmúlt 2-3 évben szépen elkényelmesedtünk a boldog házaséletben. Na, a másik: aerobic edző végzettségem is van, pontosan képben vagyok, mit, meg hogy kéne, de még ennek ellenére is meg tudtam nyugtatni magam azzal, hogy “tornáztam én már eleget”, meg 30 éves koromig kimerítettem a “jó csaj” fogalmát, 30 fölött nem rossz az sem, ha “szép, jól ápolt feleség” vagyok.
Tudom, ez kicsit sem hangzik sajnálatra méltóan, de én azt a csoportot erősítem, akinek az a nyomora, hogy már nem szuper az alakja, csak átlagos :rofl: és szembesülnie kell azzal, hogy hiába vagy mezomorf, már nem zabálhatsz be minden nap egy tábla csokit következmények nélkül :rofl:
Szóval most az a célkitűzésem, hogy szépen lassan - számításba véve pár pohár italt és fagyikat a nyárra - újra intenzívebben sportoljak és tudatosabban táplálkozzak.

Van pár tapasztalatom, amit szívesen megosztok a témában:

• A diéta majdnem minden. Ha többet sportolsz (itt most hétköznapi emberi mértékre, mondjuk 3x1órára gondolok, nem élsportolói 4-5 órára), de a kaján nem változtatsz, akkor szép nagy izmokat fogsz beépíteni a zsírod alá, tehát végeredményében még nagyobb leszel…
  • A helyes diéta minden! A számodra helyes, nem a trendi. Ha relatíve sok szénhidrátra van szükséged, akkor azt kell enni. Ha nem bírod emésztési okból lebontani a nyers zöldséget/gyümölcsöt, akkor nem azt kell enni. Ha kevésszer sokat kell enned, akkor nem sokszor kevés lesz az üdvözítő ugyanannyi kalóriabevitel mellett. Ha bírod a koplalást, csináld az intermittent fastinget, ha nem, akkor ne :stuck_out_tongue_winking_eye: szóval, csak szeretném ebből kihozni, hogy ki kell próbálni több megközelítést, és ki kell tapasztalni, hogy a személyes paramétereiddel mi működőképes.
  • Csak a jógától nem tudtam fogyni, nekem muszáj kardiót is mellé csinálnom. Viszont megváltoztatta az életemet. A rugalmasság százszor többet tesz hozzá a testem komfortérzetéhez, mint egy hagyományos edzés bármikor is adhatott. A mentális állóképességet is kitűnően erősíti, ma már nem tudnám nélküle elképzelni. A legnagyobb vágyam, hogy 70 évesen is végig tudjam csinálni a sorozatom :innocent:
  • A létező legkényelmesebb és leghatékonyabb ellenszer narancsbőr ellen a balinéz masszázs :star_struck: ez egy teljes testes nyirokmasszázs, simító mozdulatokkal. Elképesztő, hogy egy másfél órás masszázs úgy összerántja a kötőszövetet, mintha hetekig futkároztam volna… Mi Vecsésre járunk a Frangipani-ba, mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom őket, nagyon kulturált a hely és abszolút nem drágák. Nem kapok tőlük százalékot, csak tényleg ritka az ilyen korrekt hely! Szakmailag a topon, árban meg a közép alján… Meg nagyon sajnálom is őket, a balinéz csajok mind itt ragadtak, mivel leálltak a repülőjáratok, de nem is mennének haza, mert Balin meg teljesen megszűnt minden bevétel, így az utolsó forintot is hazaküldik szegények. Maszkban masszíroznak, fertőtlenítőznek, próbálnak fennmaradni.

https://thaimasszazsvecses.hu/

17 Likes

Legszívesebben minden pontra like-ot nyomnék. Nagyon jó bejegyzés. Még…:smile:

3 Likes

Jaj, ha ezt tudtam volna a július elejei hazaruccanásom előtt - annak ellenére, ahogy “egy fecske érkezése még nem jelent nyarat”, úgy egy masszázs sem eredményezhet csodát - szivesen kibróbáltam volna, márcsak a masszázs “élményéért”.
Persze most, itthonról könnyen beszélek és sajnálkozom, amikor az 1 hét alatt, a sűrű programok miatt, nem jutottam be se egy Müllerbe, de még egy DM-be sem, ilyen “mulasztásom” még sosem volt. :slightly_frowning_face:

5 Likes

De örülök, hogy szóba került az intermittent fasting :smile: valaki próbálta már? Én kb egy hete kezdtem el, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy jó-e ez nekem :confused: