Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Csak a fejemet ne nézzük, mert a sminkes rendesen belefejeltetett a kenceficékbe…

Egyébként tavaly novemberben hozott nekem Laci egy ruhát Brüsszelből, de valahogy a méretezés nem ugyanaz volt mint a többinél, ezért szűk lett. Nálam most az a cél, hogy abban beleférni (kb. 2 méret).

2 Likes

Ez jó ötlet! Úgy vettem észre hogy sokkal egyszerűbb kisebb, könnyebben elérhető célokat tűzni magunk elé, az meg csak hab a tortán, hogyha nem konkrétan a kilókhoz van köze, hanem ahhoz, hogy beleférjen az ember egy ruhába, stb. :slight_smile: A mérleg általában nem túl kegyes az emberhez :))

5 Likes

Basszus, nem akartam hinni a szememnek. Amikor tavaly meghozta ezt a ruhát a férjem, akkor teljesen elkeseredtem, mert totál rámfeszült, az összes hájhurkámat kiadta, majdnem felraktam eladni.
Aztán most felvettem, és már majdnem jó. Pontosabban már jó, de picit a pocakom még kiadja. Alig akartam hinni a szememnek. Ráálltam a mérlegre, és -8 kg-nál tartok. Még 5-6 kiló, és tökéletes lesz a ruha…

Ő lenne az:

IMG_20200726_140246

15 Likes

Csak, hogy lássátok, kivel éltem: tegnap írogattam az alkalmazásba a kalóriákat. Szóval tudja, hogy fogyózom…
Ma elment a Shopmarkba. Mivel jött haza?
Négy darab kürtős kaláccsal…

Én meg a ruhában fogadtam, hogy majdnem jó már rám (meglepődött), aztán mondta, hogy akkor most keresztbe tesz nekem, mert nézzem meg mit hozott (itt felemelte a szatyrot a négy kürtős kaláccsal). Mire bájos mosollyal bejelentettem, hogy semmi gond, én majd nem eszem belőle… :blush:

7 Likes

Ne hagyd magad! :muscle: :laughing:

3 Likes

Így van! Hízlalja az új nőjét ezentúl…

9 Likes

Iszonyat szemétség valakit hátráltatni abban, hogy elérjen egy pozitív célt. És még mosolyogva be is vallja, gratulálok…
(Szeretnéd, hogy megverjem?:D)

5 Likes

Köszi szépen a részletes leírást, meg fogom nézni.:slight_smile:

1 Likes

És én korábban ennek bedőltem… :woman_shrugging:

Mondjuk sokat jelent, hogy az utóbbi időben nem nassoltam, és édességet sem igen ettem, és emiatt már nem is kívánom annyira, mint korábban.

5 Likes

Fú, én is csatlakozok Amadeához (a megveréshez is :wink:). Ennél szemetebb dolog nincs…

3 Likes

:hushed::hushed::hushed::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:őrület, milyen ügyes vagy !!! Na ez aztàn a motiváciò!!!

1 Likes

@Kokapu Èn is csatlakozom ,amìg @amadea ès @zalla Veri, addig èn kürtős kalàccsal fogom tömni :rofl::rofl::joy:. Nagyon ügyes vagy a ruha pedig gyönyörű. Olyan desiqualos stìlusù.

5 Likes

Jahajj, ezt elképzelem! Én palacsintasütővel támadok, @zalla addig megsorozza egy sodrófával, te megragadod a hajánál fogva és ááá, nagyra nyisd a szááád, jön a kürtős kalááács…

7 Likes

Köszönöm lányok, nagyon kedvesek vagytok!

Kitartok, és no kürtős kalács! :joy:

6 Likes

Hajrá, ne hagyd, hogy ő győzzön! És neki nincs olyan szuper Sauconyja, mint neked!

4 Likes

Holnapi reggeli, ebéd. Ti szoktatok összekészíteni?
IMG_20200727_211123

11 Likes

@Gloria, hú de étvágygerjesztő :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:. Most azonnal megenném, ez Gyros? :).

1 Likes

Mit nem adnék azért, hogy ilyen rendes legyek… :frowning:
Sajnos nekem sosem ment a dolog. Esetleg olyan volt, hogy ha kimaradt a vacsiból, bevittem ebédre.

1 Likes

Igen, házi. Azért ez nem diétás kaja, de attól megment, hogy beszálljak pl. :pizza: rendelésbe.:blush:

4 Likes

Hasonlóképpen.

Én egyébként évek óta a Cityfoodtól rendelek, elégedett vagyok velük. Mióta tart az életmód váltás, ha rendelek (nem jut mindig idő a két gyerek és a home office mellett a főzésre), akkor csak zóna adagot, és így beleférek a kalóriába.

2 Likes