TeamBodyProject videókra edzek csak
Először youtube-on kezdtem egy-két videóval, aztán felmentem a honlapjukra, ahol van még sok-sok ingyen videó fent: teambodyproject.com. Aztán annyira megszerettem, hogy előfizettem rájuk, kb 14 000 Ft/3 hó. Folyamatosan raknak ki új videókat, ráadásul vannak programok is edzettségi szinttől függően (is). Ezt szeretem benne a legjobban, mert nem nekem kell kitalálnom mire eddzek, hanem csak benyomom, ami a programban a következő és kész. Van kardio, interval, súlyzós, pilates, barre, jóga, nyújtás is. Mióta ezt csinálom, sokkal jobban nézek ki, nem vagyok plöttyedt, végre nem fulladok ki, na meg a legfontosabb, megszerettem a mozgást és várom minden nap
Köszönöm szépen
BMI egy nagyon nagy marhasag, inkább az számít, hogy izmos legyél, az pedig ugye nehezebb. Nincs is hasad lol. De persze, csinald tovább, mert tényleg megvan az eredménye. A meseszep arcod is megfiatalodott! Es a legelső az egészség, de azért közben legyél nagyon büszke az elert eredményre!!!
Van még hasam sajnos, a ruha azért jótékonyan takar
Egyébként én is inkább az izomra mennék rá 70 alatt már úgy leszek vele, hogy nézzek ki jól, aztán meglátjuk
Nagyon ügyes vagy, jól nézel ki! Igazán büszke lehetsz magadra! Én is azt mondanám, hova akarsz még fogyni, de teljesen megértelek, úgyhogy csak így tovább!
Köszönöm szépen, igyekszem
Elsőnek igen, gyógynövény boltban vettem, de lehet kapni minden drogériában, gyógyszertárban is.
Gratulálok, óriási eredmény.
Köszönöm
Még középiskolában legjobb barátnőm imádta a gyógyteákat, cukor, citrom nélkül persze. Mindig több kancsóval csinált, úgyhogy mindig engem is megkínált. A legtöbb nem igazán ízlett, de megittam mert annyira aranyosan kínált mindig :). Viszont egyre jobban megszoktam és megszerettem azokat a teákat, a legnagyobb kedvencem a jázminos tea volt . Annak iszonyat finom íze volt, minden nélkül. A gyömbéres-kamillás tea szerintem borzalmas, ne próbáljátok együtt .
Gratulálok! Nagyon csinos vagy!
Hordj nyugodtan ruhát! Én is szoktam most is, pedig már évek óta 1-essel kezdődnek a kilóim… Fazon kérdése.
Köszönöm
A ruhákkal eddig az volt a baj, hogy bőt nem szeretek hordani, mert akkor legalább 2 számmal nagyobbnak látszom, a feszülőssel meg az volt a baj, hogy nem volt ott a nadrág, ami leszorítsa a hasam, úgyhogy úgy néztem ki kb, mintha terhes lennék Még most is van mit javítani a dolgon, de most már vannak fazonok, amik tényleg jól állnak
Hmm, rossz boltokban nézelődtél!
Sokáig én sem hordtam, aztán rátaláltam egy nagyon jó boltra (sajnos ők zártak be év elején), és ott az eladók rengeteget segítettek az önbizalmamnak, és hogy rájöjjek, mi áll jól.
Vannak olyan ruháim, hogy kimondottan csinosan állnak (a kis töltött galamb formáimon jobban, mintha vékony lennék). Próbáltam képet keresni, de nem tudom magam szelfi módban egész alakban fotózni…
Gratulálok, nagyon szép eredmény ilyen rövid idő alatt. :)). Nagyon-nagyon csinos vagy :)). Kitartó munkának mindig meg lesz a gyümölcse :). Mindig tisztelem azokat, akik addig küzdenek, amíg el nem érik a céljukat, és sosem adják fel :). Nekem ezt még tanulnom kell :).
Én pl. világ életemben mindig egy számmal nagyobb ruhát vettem a kelleténél (néha kettővel). Nem tudom, hogy miért, beidegződés volt. A Caremoban a csajok vettek rá, hogy hordjam a saját méretem, mert akkor jobban áll minden…
Lehetséges egyébként, hogy rossz boltokban nézelődtem De úgy voltam vele, hogy kibírom én nyáron halásznadrágban meg pólóban Na meg próbáltam minél olcsóbban megúszni mindig, 4-5 ezer Ft-nál nem szeretek többet kiadni ruhára
Köszönöm szépen
Igen, az ár, ha minél kevesebb, az nem hátrány!
Érdekes, nekem kimondottan felszabadító volt újra ruhát hordani.
Uppsz, egy darab ruhás képet találtam, amin állok is.
Igen, ez valóban jól áll neked