Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Ha segít, akkor “a cél érdekében” jobban csúszik :wink:
Úgy szoktam trükközni, hogy eleinte kevesebbet csinálok az előírtnál és hígabbra. Így elviselhetőbb lesz elsőre, aztán csavarom feljebb a mennyiséget és töménységet. :nerd_face:

3 Likes

Uhh, hát igen, ha nem vagy hozzászokva, eléggé kiköpős tud lenni némelyik íze :smiley:
Még egyetemista koromban kicsit az idegeimre ment a hajtás, és egy gyógynövény - teaboltba keveredve az eladó javaslatára elkezdtem nyugtató és hangulatjavító hatású teakeveréket inni. (Meg esténként levendulaolajat csepegtetni a párnámra. Ezt bátran ajánlom azóta is mindenkinek, ha rossz időszakában nem tud aludni.) Akkor nagyon rossz volt, próbáltam mézzel feljavítani, de aztán csak megszoktam az ízét. Azóta viszont bármilyen gyógyteát képes vagyok meginni szerencsére :smiley:

3 Likes

Ezt már lehet, hogy beszéltük itt, de szerintem, ha édesíteni próbálom a gyógynövényteát, akkor sokkal rosszabb lesz, ezért lehetőleg “üresen” iszom. Se méz, se cukor, se más édesítő. Hamarabb megszerettem a természetes ízt.

3 Likes

Úgy döntöttem itt is megosztom, aztán majd holnap letörlöm a képet. :smiley:
Végre átléptem a bűvös határt és már “csak” 7-essel kezdődik a súlyom :smiley:
A bal oldali kép 2019 augusztus, 97 kiló voltam a 160 centimhez. A jobb oldali kép 2 napja készült a nyaraláson, 79,5 kilóval. A barátnőmtől kaptam a ruhát, mivel nekem nem volt, mert az összes borzalmasan állt. Ez most nem is olyan rossz. :slight_smile: Még szeretnék kb. 15-20 kilótól megszabadulni.
mee

27 Likes

Hol veszel levendulaolajat? Gyògynövènybolt, ? Nagyon szeretem az illatàt, egy levendulàs szappan van a pàrnàm mellett, annyira jò illata van.

Drogériában is lehet kapni nálunk. Vegyek neked?

Tökéletes alakod van így is! Nagyon kitartó és ügyes vagy! Gratulálok az elért célhoz! : :medal_sports: :bouquet:

Dm- re gondolsz? Köszönöm a felajànlàst, nagyon kedves vagy, de holnap megyek a csomikat feladni, vàsàrolni, majd beugrom akkor egyből vhovà. :gift_heart:

2 Likes

Csomik :smiling_face_with_three_hearts:

Csodálatra méltó a kitartásod, nagyon csinos vagy, csak így tovább! A ruha nagyon jól áll!
Egyébként a bal oldali képen egyáltalán nem látszol 97 kilónak, inkább 80-at mondtam volna.

Asszem, Rossmannban vettem, de dm-ben is lennie kellene.

1 Likes

Gratulálok, és szerintem nagyon jól nézel ki mindkét képen! :blush:
Egyébként érzel változást abban, hogy hogy sminkelsz a fogyás után?

1 Likes

@umpalumpa: nagyon köszönöm :blush:

@Amadea: Köszönöm szépen! :slight_smile: Viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a kövérségemhez legalább homokóra alkatom van és egyformán hízom, ráadásul a mellem is nagy alapból, lehet ezért nem tűntem annyi kilónak, amennyi voltam. :slight_smile: Most meg elég sok súlyzós edzést nyomok, úgyhogy ebben a 79,5 kilóban már van több izom is :smiley:

4 Likes

És teremben, vagy otthon videóra?:slight_smile:

Köszönöm szépen! :slight_smile:
Nem nagyon érzek változást, mert pl kontúrozni egyáltalán nem szoktam soha, sem régebben sem most. (pedig lehet kellett volna :joy:) Maximum annyi talán, hogy a pirosítót nem teszem olyan nagy területre, mint eddig :smiley:

1 Likes

Otthon videóra, szigorúan! :smiley: Teremben nem érezném magam túl jól :slight_smile: Próbáltam már és mindig elveszetten kóvályogtam… :smiley:

1 Likes

Nagyon nagyon nagy respect!!! :grin: Nagyon csini lettel, de hova akarsz még 15 kilót fogyni vazze?? :roll_eyes:

1 Likes

Megértem, a konditerem egy külön szociális ökoszisztéma.:slight_smile:
Belinkelsz egy videót, vagy egy youtubert, amire/akire edzeni szoktál?

1 Likes

Köszönöm szépen :blush:
Muszáj még, 30 felett van a BMI-m még mindig :frowning: :smiley: Jó, tudom, az nem számít már olyan sokat manapság, de van még mit leadni hasból, meg szeretném eltüntetni az integetőhájamat is :smiley:

1 Likes

Gratulálok, nem semmi ez a teljesítmény! :blush:

1 Likes