Köszi!
Nekem a netes képen nem annyira tetszett, de úgy voltam vele, hogy inkább ez a pronáló, mint olyan, ami szebb (önmagamat is meglepve, hogy nem a szín volt a legfontosabb). De mikor kinyitottam a dobozt, dobtam egy hátast, olyan szépek a színei.
Most nézem, hogy én rózsaszín/szürkét rendeltem, és helyette ugyanazt a fazont küldték, a jó méretben, de türkiz/lilát. Hát ilyen jó keveredés még nem történt, imádom ezt a színösszeállítást.
Nagyon szìvesen, èn is ìgy voltam vele, ez a csajszi meg a zene olyan hangulatot csinàl. el kellene nekem is kezdeni …
ismèt szèpek vagytok! @Kokapu kinagyìtottam a kèped 2x is, hàt nagyon szèp a szemsmink, az a rùzs- az arcod
És már negyedjére majdnem az összes mozdulatot tudom. Vagy legalábbis egyre jobban megy.
De azért az nagyon klassz, hogy látom közben a hátsó részt, kitartást adnak.
Hát igen, ilyen cipőnél a szín sokadlagos tényező.
@curlsandcurves a férjem is ezeket használja amiket Amadea írt. Meg a Perskindolra esküszik. Neki is a térde problémás évek óta (térdszalag sérülés sok évvel ezelőtt) ennek ellenére elég sokat fut.
Nálunk még a Ben-gay az isten, iszonyatosan erős kámforos szaga van és éget, de a párom imádja.
lehet, bár most ebben a hónapban pont lett 2 új cipőm is és azok okésak… de majd kiderül, lehet ez a párás idő se tett jót a lábamnak, sajna már kicsi korom óta megérzem a frontokat ._.
lehet erre a zumbára én is ránézek, életemben egyszer zumbáztam valami céges mulatságon, ahová mindenféle animátorokat hívtak, hát nem lettem rajongó :’) de hátha ez majd jobban fog tetszeni
Próbáld ki!
Én, az anti mozgás híve az elmúlt 7 napban 4-szer csináltam végig, és csak azért nem többször, mert hétvégén vidéken voltunk, ma meg gerinctornáztam.
Főleg, ha szereted ezeket a zenéket, akkor telitalálat!
Én is csatlakoznék, 2 és fél kilótól szeretnék megszabadulni :). Most próbáltam cukrot, nasikat mellőzni. Kicsit a “karantén” nem tett jót, többet ettem, kevesebbet mozogtam. Próbálok kevesebbet enni, több vizet fogyasztani.
Amennyire látom, a combom, hátsóm, mellem lett nagyobb, de nem igazán örülök. Vannak itthon súlyzók, zumbán gondolkodtam még vagy valamilyen aerobicon, amit elkezdhetnék. Esetleg felülések, guggolás stb. Ti mit tudnátok nekem ajánlani, mert sajnos a mérleg nem mozdul :/. Eddig kb 6 éve tartottam a súlyom.
Ne egyél alvás előtt 3 órával már. Elég egyszerű, sok embernek bevált. Ha nassolós vagy, ne este nasizz.
Én szoktam minden futás után enni este, hogy ne veszítsek súlyt, max. izmokat növelnék.
Köszönöm a tippeket, azóta beszereztem egy hűsítő és egy melegítő lóbalzsamot is és tényleg csodákat művelnek. Bár azt meg kell jegyezni, hogy a melegítővel még egy kicsit barátkozok, mert első pár alkalommal azt hiszem, túl vastagon kentem és már nem is melegített, hanem konkrétan égetett, mart
Etrend makrok alapjan (ki tudod szamolni, mennyi feherje, zsir es szenhidrat kell a szervezetednek).
Kezdo HIIT edzes (ezek 15-20 perces tornak teljes testre, bemelegitessel es nyujtassal). Azert is jo, mert utana meg jo par oraig zsiregeto fazisban marad a szervezet, 20 perc meg nem a vilag vege, gyorsan meg van vele az ember lanya
Ja es amit kihagytam… viz nelkul nincs fogyas. 20 kg-kent 1 litert illene inni (= pl egy 60 kg-s embernek 3 liter az idealis)
Most a karantén alatt “fedeztem fel” a zellerszárat, valamiért korábban soha nem nyúltam érte.
Fantasztikus a belőle készült turmix, ezt csak megerősíteni tudom.
Épp a napokban néztem egy gyomorsav csökkentő teakeveréket, amiben a fehér akác volt az első összetevő. Nekem ezzel szoktak gondjaim lenni.
Ezek után visszamegyek érte, mert a bácsi nagyon érti a csíziót
Az a baj a gyógyteákkal, hogy némelyiknek nagyon fura az íze. Ésszel tudjuk, hogy jó lenne, csakhát az íz is fontos. De: mindent a cél érdekében!
Hadd osszam meg a napi boldogságomat. Kicsit el voltam mostanában keseredve a futás miatt (nem nagyon bírta a térdem), de beszereztem melegítő és hűsítő zselét is valamint fokozatosan próbáltam visszaszoktatni a lábaim. Ma végre sikerül a túlterhelés előtti rekordjaimat is megdöntenem, úgyhogy nagy büszke vagyok magamra és tudom, hogy ma már jó napom lesz ( intervallum futást csinálok egy app segítségével, az edzés mindig negyven percig tart, de ilyen messze és ilyen gyorsan még nem futottam egyszer sem ennyi idő alatt)