Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Köszi!
Nekem a netes képen nem annyira tetszett, de úgy voltam vele, hogy inkább ez a pronáló, mint olyan, ami szebb (önmagamat is meglepve, hogy nem a szín volt a legfontosabb). De mikor kinyitottam a dobozt, dobtam egy hátast, olyan szépek a színei. :grinning:

2 Likes

Most nézem, hogy én rózsaszín/szürkét rendeltem, és helyette ugyanazt a fazont küldték, a jó méretben, de türkiz/lilát. Hát ilyen jó keveredés még nem történt, imádom ezt a színösszeállítást. :smiley:

3 Likes

Nagyon szìvesen, èn is ìgy voltam vele, ez a csajszi meg a zene olyan hangulatot csinàl. :sparkling_heart:el kellene nekem is kezdeni …

1 Likes

ismèt szèpek vagytok! @Kokapu kinagyìtottam a kèped 2x is, hàt nagyon szèp a szemsmink, az a rùzs- az arcod :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

És már negyedjére majdnem az összes mozdulatot tudom. Vagy legalábbis egyre jobban megy. :grinning:

De azért az nagyon klassz, hogy látom közben a hátsó részt, kitartást adnak. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hát igen, ilyen cipőnél a szín sokadlagos tényező.:slight_smile:

1 Likes

@curlsandcurves a férjem is ezeket használja amiket Amadea írt. Meg a Perskindolra esküszik. Neki is a térde problémás évek óta (térdszalag sérülés sok évvel ezelőtt) ennek ellenére elég sokat fut.

2 Likes

Nálunk még a Ben-gay az isten, iszonyatosan erős kámforos szaga van és éget, de a párom imádja.

lehet, bár most ebben a hónapban pont lett 2 új cipőm is és azok okésak… de majd kiderül, lehet ez a párás idő se tett jót a lábamnak, sajna már kicsi korom óta megérzem a frontokat ._.

lehet erre a zumbára én is ránézek, életemben egyszer zumbáztam valami céges mulatságon, ahová mindenféle animátorokat hívtak, hát nem lettem rajongó :’) de hátha ez majd jobban fog tetszeni :slight_smile:

2 Likes

Próbáld ki!

Én, az anti mozgás híve az elmúlt 7 napban 4-szer csináltam végig, és csak azért nem többször, mert hétvégén vidéken voltunk, ma meg gerinctornáztam.
Főleg, ha szereted ezeket a zenéket, akkor telitalálat!

2 Likes

Én is csatlakoznék, 2 és fél kilótól szeretnék megszabadulni :). Most próbáltam cukrot, nasikat :smiley: mellőzni. Kicsit a “karantén” nem tett jót, többet ettem, kevesebbet mozogtam. Próbálok kevesebbet enni, több vizet fogyasztani.
Amennyire látom, a combom, hátsóm, mellem lett nagyobb, de nem igazán örülök. Vannak itthon súlyzók, zumbán gondolkodtam még vagy valamilyen aerobicon, amit elkezdhetnék. Esetleg felülések, guggolás stb. Ti mit tudnátok nekem ajánlani, mert sajnos a mérleg nem mozdul :/. Eddig kb 6 éve tartottam a súlyom.

2 Likes

Ne egyél alvás előtt 3 órával már. Elég egyszerű, sok embernek bevált. Ha nassolós vagy, ne este nasizz.
Én szoktam minden futás után enni este, hogy ne veszítsek súlyt, max. izmokat növelnék.

1 Likes

Köszönöm a tippeket, azóta beszereztem egy hűsítő és egy melegítő lóbalzsamot is és tényleg csodákat művelnek. Bár azt meg kell jegyezni, hogy a melegítővel még egy kicsit barátkozok, mert első pár alkalommal azt hiszem, túl vastagon kentem és már nem is melegített, hanem konkrétan égetett, mart

2 Likes

Etrend makrok alapjan (ki tudod szamolni, mennyi feherje, zsir es szenhidrat kell a szervezetednek).
Kezdo HIIT edzes (ezek 15-20 perces tornak teljes testre, bemelegitessel es nyujtassal). Azert is jo, mert utana meg jo par oraig zsiregeto fazisban marad a szervezet, 20 perc meg nem a vilag vege, gyorsan meg van vele az ember lanya :slight_smile:

1 Likes

Ja es amit kihagytam… viz nelkul nincs fogyas. 20 kg-kent 1 litert illene inni (= pl egy 60 kg-s embernek 3 liter az idealis)

2 Likes

Most a karantén alatt “fedeztem fel” a zellerszárat, valamiért korábban soha nem nyúltam érte.
Fantasztikus a belőle készült turmix, ezt csak megerősíteni tudom.

3 Likes
2 Likes

Épp a napokban néztem egy gyomorsav csökkentő teakeveréket, amiben a fehér akác volt az első összetevő. Nekem ezzel szoktak gondjaim lenni.
Ezek után visszamegyek érte, mert a bácsi nagyon érti a csíziót :+1:

3 Likes

Az a baj a gyógyteákkal, hogy némelyiknek nagyon fura az íze. Ésszel tudjuk, hogy jó lenne, csakhát az íz is fontos. De: mindent a cél érdekében! :balance_scale:

2 Likes

Hadd osszam meg a napi boldogságomat. Kicsit el voltam mostanában keseredve a futás miatt (nem nagyon bírta a térdem), de beszereztem melegítő és hűsítő zselét is valamint fokozatosan próbáltam visszaszoktatni a lábaim. Ma végre sikerül a túlterhelés előtti rekordjaimat is megdöntenem, úgyhogy nagy büszke vagyok magamra és tudom, hogy ma már jó napom lesz :blush: ( intervallum futást csinálok egy app segítségével, az edzés mindig negyven percig tart, de ilyen messze és ilyen gyorsan még nem futottam egyszer sem ennyi idő alatt)Screenshot_20200726-094002_Running

11 Likes