Szeretem ha kicsit lazább a bor a szódával, főleg ilyen melegben. Meg igazából nekem a száraz pezsgő a kedvencem, a fröccs meg kicsit azt idézi
Próbáld ki a Gal halkollagént, csak egy teáskanálnyi kell, és nincs halíze.
Megint kérdeznék, remélem nem butaságot. Lassan, de biztosan elfogom érni a kívánt súlyomat, ami az 50 kg lesz. Hogyan akadályozzam meg, hogy tovább fogyjam, illetve hogy vissza hízzam majd a súlyom? Magyarán szólva súlyt tartani szeretnék majd. Hogyan lehet kiszámítani, hogy nekem mennyi a kalória szükségletem? :).
Tegnapi mozgás: Sajnos, mostanában sétálni sem sétálok , na majd szeptembertől, tegnap nagyon jól esett, a dunaparton sétálni :)). Sajnos ez soknak számít nálam mostanában…
Én nem hiszek a kalóriaszámolásban. Azt gondolom hogy a szénhidrát aránya a döntő, szerintem egy low-carb étrend ami tartalmaz megfelelő mennyiségű ételt (értsd: nem éhezel mellette) a siker kulcsa.
Nálam nagyon jól műküdik ez, rengeteget eszem, és ha nem sportolok akkor sem hízok. Finomított szénhidrátokat abszolút nem fogyasztok, egészséges zsírokat fehérjéket és sok zöldséget eszem, ritkán egy kis zabot. Ha tudok sportolni rengeteg kalóriát égetek, de amikor voltak a lezárások és nem tudtam az edzőmmel együtt edzeni fizikailag akkor nem csináltam semmit, de nem is híztam csak minimálisan mozgott rajtam 1-2 kilo.
Nekem bejött a kaloria számlálás is, bár én is minimális szénhidrátot eszek :). Illetve kisebb adagokat mint eddig :).
Most először tekertem 1 órát és hihetetlen jó érzés
Hajrá, csak így tovább!
Bocsi, hogy mindig hülyeségeket írok ide. Talán egyszer kérdeztem is, mikor elérem azt a súlyom ami lenni szeretnék, akkor szerintetek hogy csináljam, hogy ne fogyjak, de vissza se hízzak? Mert egyiket se szeretném majd. Még sosem fogyókuráztam, nagyon örülök hogy fogyok, de lassan elég lesz . Jó ez az életmód váltás, csak nem tudom hogy tartsam majd a súlyom (főleg hogy ne fogyjak)? Nem éhezek, rendesen eszek. Növeljem esetleg majd az étel adagom? Vagy többször egyek? Igazából inkább azért aggódom, mert most hogy a suliba vagyok, nem tudok mindig normálisan enni. Ahogy már írtam nektek, lassan fogyok 1-2 hónap alatt 1 kg-ot. Régen gyerekként mindig azzal küzdöttem, hogy hízzak, kb 15-16 voltam amikor pont annyi voltam amennyinek lennem kell . Azóta szinten tartottam egy egészséges 50-51 kg-on . Csak a karantén alatt sikerült hízni, amit most le is adok, de kissé tanácstalan vagyok, jajj. Tudom mekkora problémák :/.
Egyél kalóriásabban. Nem feltétlenül a csoki-csipsz kombinációra gondolok, hanem amihez eddig salátát, zöldséget ettél, most ehetsz mellé rizst is, vagy krumplit. Én legalábbis valami ilyesmit csinálnék.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Youtube edzést/nyújtást/tornát ami megfelelő kezdés egy couch potato számára is? Szeretnék valamilyen mozgást bevezetni az életembe, de nem szeretnék hirtelen nagy terhelést, rövidebb vagy nem túl megterhelő edzést keresnék. Eszközöm nem igazán van otthon egyelőre. Köszönöm előre is a segítséget!
Szia, MadFit jó kis rövidebb videokat szokott felrakni. Illetve FitnessBlender csatornaja is szuper. Ami még nagyon nagyon jó, azok a hosszú séták, 50-60 perc, fokozatosan lehet emelni a tempót, váltogatni terepviszonyokat.
Szia!
Én Pamela Reif videóit nézem, vannak kifejezetten beginner friendly verziók is🙂
Még egy szavazat Pam videóira.
Köszönöm szépen mindenkinek, meg fogom mindet nézni!
Heather Robertson - van kezdő, van 2 hetes, van 3 hónapos, van 10 perces…minden, válogathatsz.
Köszönöm, megnézem!
Lucy Wyndham-Read. Iszonyú idegesítő a csaj, én mindig leveszem a hangot mert nem bírom, de főleg a 7 perces edzései nekem nagyon beváltak. Lusta vagyok, utálok sportolni, de ez az, amire heti 5-6x is rá tudom venni magam és meglepően hamar látszik az eredmény (mondjuk rajtam felesleg nincs, de már kb 2 hét után láthatóan formásabb vagyok)
Én amikor MadFit-re rátaláltam, gondoltam, na ez tök jó, egyszerű gyakorlatok, nulla vagy minimális eszközigény, vágjunk bele. Hát pillanatok alatt végem volt. Persze az én hibám, mert nem vagyok edzett, de ebből tökéletesen látszik, hogy nem feltétlenül az a mozgás a hatékony, amit konditeremben, gépekkel (ráadásul pénzért) lehet végezni, sőt.