Semmi gond, köszönöm hogy írtatok! Egyébként teljesen igazatok van! :).
Cukrászda ajánló
Minden süti cukormentes, a képen látható gesztenye kocka cukormentes, gluténmentes, laktózmentes. Egy szeletben 171 kcal van, ami igazán baráti, és a szénhidrát is csak 16,4 g.
Sajnos a hét minden napján nincs mindenhová kiszállítás, de szombatonként egész Budapestre szállítanak.
Rendeltem néhány próbasütit, a nagyobbik fiam be is jelentette, hogy ő Milka csokitortát kér a szülinapjára. A csokidíszt eddigre már leette róla.
A teasütemény is simán veri bármelyik hagyományosat, és 90 kcal van 10 dekában, egy tallér pedig 7 gramm.
Hú, én most nagyon örülök, mert iszonyat édes szájú vagyok, és ez nagyon szuper alternatívát jelent.
Az egyik célom volt, hogy május 11-ig, a nagyobbik fiam születésnapjára elérjem, hogy “csak” 90 kiló legyek, annyival lettem ugyanis kismama, és azóta (13 éves lesz) sem fogytam vissza erre a súlyra.
EDDIG
Gratulálok!!
44 kg vagy és fogyózol? Ne viccelj!
54, félreírtam .
És hány cm?
160 cm vagyok
Pont jó.
Szívből gratulálok!!!
Hol tartotok?
Én ma lepődtem meg, mert nézegettem a profilképeimet a Facebookon. Nem gondoltam, hogy az arcomon is ennyire látszik a fogyás.
Az első kép tavaly február végén készült, a második tegnap.
Minden nap tükörbe nézve ez fel sem tűnik…
Nagyon látványos! Szívből gratulálok!
Köszönöm szépen!
És még mindig sok van rajtam…
Én is örömmel jelenthetem be, hogy egy ideje már vissza nyertem a “karantén” előtti súlyom, tehát 3 kiló minusz. Ami nyilván kevés kilót jelent, de nekem nagy küzdést jelentett . Még tavaly tavasszal (május körül) elkezdtem nagyon sokat enni este , tehát mondjuk duplaételt+ söröket heti háromszor nem kis mennyiséget, plusz rágcsák na gondolhatjátok. Novemberben vettem észre hogy kezd gáz lenne a hasam, combom, fenekem nem olyan feszes mint régebben. Na ezt az esti étkezést kellett lefaragnom kezdetben rossz éheztetős fogyókúrával ami nem segített semmit. Aztán jött az eredményes fogyás amit körülbelül február-márciusban kezdtem el, tehát sör-helyett fröccs heti 2-szer (kevés mennyiség), pékáru max barna zsemle de igyekszem nem minden nap azt enni, nagyon sok halat fogyasztunk, reggelire van hogy joghurtot/gyümölcsöt/zabkását/tükörtojást stb eszem. Ebédre mikor mit eszem, mértéket tartok. Nem mindig tudunk szuper diétásat főzni/sütni. Vacsorára igyekszem nem szénhidrátot enni volt hogy salátát ettem/hal-csirkemell rizzsel, sült zöldséget vagy valamit amit ebédre főznék. Szóval odafigyelek, hogy mit eszek és mennyit. Szóval nagyon bejött Isabella tanácsa. Végre nem éhezem és nagyon jól érzem magam, és nem szorít a 36-os méret . Ja és a bulgur is nagyon ízlik, azzal is csináltam màr salátát/vagy ettem köretnek. A barna tészta ízét egyszerűen nem tudom megszokni… Ja és nem mozogtam mostanában de lehet elkezdem, az a baj csak éhes leszek tőle :D, de lehet félóra mozgás nem árt. Ja, amit még hozzátettem, párom nagyon támogat, tehát inkább veszünk sokszor halat ilyesmit, mert az nekem is jó és tudok egészségesebben étkezni, sült krumpli helyett rizs stb. Tehát megértő és segít, nem próbál a bűnre csábítani. Múltkor reggel cukormentes és teljeskiőrlésű kis kakaós csigákat hozott nekem, ami nagyon jól esett és kis híján meghatódtam .
Tésztára tipp: durum tészta. A teljes kiőrlésű tészták nekem se lettek a kedvenceim, persze meg lehet enni őket, de a durumtésztával könnyebben megbarátkoztam.
Nagyon ügyes vagy, a kitartás meghozta az eredményt.
Én azt vallom - főleg 40 felett - amikor már hamarabb szaladnak fel a kilók, hogy figyelni kell arra, hogy mit eszel, de soha semmit nem vonok meg magamtól. A megvonás előbb-utóbb sóvárgáshoz és faláshoz vezet…vagyis egyél mindent, de mértékkel (és az sem mindegy, hogy mikor). Egy-egy bűnözős nap után pedig kompenzálj, tarts gyümölcs napot, vagy pár napja hagyd el a fehér lisztes termékeket stb.
Nem hiszek abban, hogy holnaptól kizárunk minden feldolgozott élelmiszert, nem eszük többé cukrot vagy lisztes terméket. Biztos vannak olyanok akik képesek rá ezt életvitelszerűen betartani, de a többségnek ez nem kivitelezhető. A kompenzálásban és az egyensúlyban hiszek.
Ezzel kapcsolatban hozzáfűznék valamit, ha szabad: a “cheat day” koncepció nem fog működni, csak extrém mennyiségű mozgás esetén. Tehát kb hivatásos sportolóknál. Viszont lehet helyette egy “cheat meal”, annak viszont nem kell “rendszeresnek” lennie, vagyis nem pl. egy héten egyszer. Mondjuk ne is legyen ennél gyakoribb. De ha az ember fia/lánya tartja magát a kitűzött diétájához mondjuk úgy időben 90%-ban, a maradék 10% (vagyis egy-egy kivételes étkezés) nagyobb gondot nem fog okozni. Elvileg. Én is csak a neten olvastam ezt valahol, de a cikk szerzője pont egy felnőtt nő volt, ha jól emlékszem.
Jelentem, elértem a -25 kilogrammot.
Az első kép pontosan két éve készült.
Nagyon latvanyos a valtozas. Ugyes vagy! Csak igy tovabb!