Az “integetőizom” - én így hívom eltüntetéséhez nekem ez a gyakorlat vált be a legjobban:
Tizenötösével, négy sorozatban.
@dyna nagyon jól írta, tricepszet kell erősíteni az integetőháj eltüntetéséhez. Sajnos elég melós és tényleg sokáig tart, de kitartó munkával sikerülhet. Nekem is még mindig van, de minimálisan javult már.
A linkelt gyakorlaton kívül még ezt szoktam végezni:
Nem tudom kettlebell-el hogyan lehet tricepszet erősíteni, de valahogy csakcsak Szerintem ha már felkarra többet dolgozol, pl. bicepszet is erősíted, talán már az is valamennyire össze tudja “húzni” ott a területet és jobban fog kinézni, de csak tippelek.
@dyna köszönöm, ezt kipróbálom. Egyelőre két fél literes vízzel.
@macooka ahogy nézem, ez pl. hasonlónak tűnik. Legalábbis az ábra alapján itt főként a tricepsz erősödik.
Imádom ezt az applikációt, teljesen függője lettem.
Gumiszalaggal meg ezek vannak gyors ránézésre (csak a gyakorlatok neveit néztem meg).
Hú, ma nagyon nem akart menni, de aztán csak elindultam. 30 perc
Ilyenkor csak egy valami menthet meg, minden idők popkoncertje🙂
@Gloria tornához is tökéletes, mondjuk úgy felpörögtem így este tízre, hogy szerintem hajnal kettőig virgonc leszek.
Én is elkezdtem Pamela Reif videóira mozogni, hozzám inkább a tánc áll közel úgyhogy a dance workouth-t vidrókat kezdtem el. Cardiozni egyelőre nem cardioztam. Csak én utálok cardiozni?? :D. Egyébként örömmel fogok ezekre a videókra mozogni úgy érzem :D.
Cardiot nem próbáltam tőle, de a különböző testrészekre fókuszáló videói brutálisak néha azon gondolkodom, hogy nagyon profi lehet, amiért egy könnycsepp nélkül bírja végig a 20-30 percet (sejtem persze, hogy meg van vágva a videó). Én meg közben szenvedek, mindenhol fáj
Nincsenek vágva a videói, néha bakik benne is maradnak, de olyan hosszú videói nincsenek is nagyon. Régebben nyomott le élő edzéseket is, azok is fent vannak, és lazán végignyomja
Ja és egy kis helyzet jelentés hogy próbálok étkezni. 44 kg-mot mutat jelenleg a mérlegem. Az elmúlt 1 és fél hétben így étkeztem, mondjátok ha valamivel nem értetek egyet, kb 1200-1300-1400 kaloriát eszem, de volt olyan nap amikor meghaladta az 1500 kaloriát az étkezésem (sör miatt) aminek mennyiségét igen csak lecsökkentettem max 1,5-t ihatok meg. De ezt tervezem fröccsre cserélni, hetente 2-szer össze szoktunk ülni barátokkal. Annyira nem veszem szigorúan a fogyókúrát, de az 1200-1300-ra törekszem, ezt nem nehéz tartanom mert nem eszek sokat/ szerintem a szülinapomon ettem utoljára sütit, maximum 2 hetente eszek egy nagyom kevés popcornt és ennyi a rágcsám :D.
Reggelire: Barna zsemlét szoktam enni, vagy light túrókrémmel vagy mustárral megkenve, rá csirkemell sonka (2 db.), egy kevés sajt.
Ezt néha melegszendvicsnek megcsinálom, de ettem már paradicsomot tojással, vagy tükörtojást is paradicsom-paprikával.
Ami a terv: Ezeken kívül vettem zabkását és azt tervezem enni gyümölccsel és tejjel. Még nem tudom mit találjak ki, hogy ne unjam meg :D.
Ebéd: Tükörtojás paradicsommal vagy Rántott hal kevés rizi-bizivel, sajtszószos csirkemell főtt brokkolival, paradicsomos-mozarellás csirkemell rizzsel, spenótos-mozarellás-paradicsomos saláta tojással és pár sült karaj csíkkal. Ezek voltak eddig. Mindig igyekszem a fél adag evésre.
Vacsora: Ma szerintem sült cukkini lesz. Néha turmixot szeretnék majd inni. Még nem tudom hogy miket ehetnék, de majd kialakul. Van olyan hogy ilyenkor ebédelünk, és akkor általában eszek vacsorát ebédkor :D.
Ebből is látható hogy igyekszem nem szigorúan venni a diétát, de a mennyiséget kissé csökkentettem és megvannak azok az élelmiszerek is amiket előnyben részesítek. Azért további ötleteket szivesen elfogadnék :).eg próbálok ésszerűen étkezni, de annyira sok az info a neten, hogy kezdek belekavarodni.
Ez brutális, minden tiszteletem az övé! Nyilván sokkal többet tesz azért, hogy bírja. Én puhány vagyok, minden edzésem alatt kell pihenő, egyszerűen máshogy nem bírom.
Te is bele fogsz majd jönni, ez ne tántorítson el. Eleinte én is sokszor megállítottam a videót vagy egy-egy gyilkos mozdulatot hagytam, hogy egyedül csinálja, addig én pihenek most már csak az egyes videói között sokat egy szusszanásnyi-ivásnyi pihit tartani
Zabkásával kapcsolatban: ha édesen akarod enni, akkor az overnight oats recepteket nézd meg - dunát lehet rekeszteni velük, annyi van, szerintem nem fogod megunni és nagy előnye hogy nem kell főzni, este összekevered, beteszed a hűtőbe, reggelre kész van.
Ha nem vagy édesszájú, akkor vannak sós receptek is, sajnos jóval kevesebb. De én amondó vagyok, hogy amit barnarizs mellé megennék, az mehet a sós zabkásával is
A kettlebell edzőm ha ezt olvasná, felsírna Pedig ez a helyzet, ezek a tornák engem kikészítenek.
Ha nem lustulok el, és edzek hetente 3-at, vagy 4-et, akkor sokkal jobb a helyzet. De ehhez nem mindig van hangulatom (sajnos).
@Szandika124 te milyen magas vagy ehhez a 44 kilóhoz? Mert emlékeim szerint nem vagy 150 centinél alacsonyabb, hogy még ebből is fogyni akarj.
Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor inkább ne diétázz, hanem tornázz, pl. kezdetben saját testsúlyos edzéseket, azokkal többre mész, mint a kardióval.
Mi a celod egyebkent?
Nem tudom hany cm vagy, de a 44 kg az nem hangzik ugy, hogy fogyni kene belole
Ha a suly tartasa a cel, akkor en nem a mennyisegbol vennek el, hanem sokkal valtozatosabban ennek. Hüvelyesek, salatak, halak, stb.
Ha sportolsz (foleg hiitnel) azert kell az utanpotlas energiabol. Apropo hiit, nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat jol csinald. Pamela Reif nem magyarazza el a videoban, hogy hogyan kell a mpzdulatokat kivitelezni. Ugyh elotte mindenkeppen nezz utana (kovirami regebbi videoi pl szuperek).
Ajj félre írtam 54 vagyok és akárhogy írjátok sajna zavar, 160 cm vagyok.
Az infok alapjan tokeletes formaban lehetsz. De megertem, ha te nem igy erzed.
Csak azt tudom javasolni, amit en is teszek: minnel tobb rost, zoldseg (de minden mas is johet, csak ez dominaljon), minnel tobb folyadek es mozgas - amennyire a kedved es a lehetosegeid megengedik.
Nem mondom, hogy feltetlenul bomba format eredmenyez, de jol fogod erezni magad a borodben.
Akkor jó, megnyugtató.
Nem szeretném ha félreértenél, de szerintem dobd el a mérleget. A mostani súlyod tök jó a magasságodhoz, ha mindenképpen számokban akarsz fejlődni, akkor az edzéshez használd súlyokat növeld szépen lassan, vagy az ismétléseket, vagy a statikus gyakorlatok idejét.