Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Figyelj, visszalépsz a lányságodba minden szinten :upside_down_face:
Gratulálok a nagyszerű eredményeitekhez! Szuperek vagytok! :star_struck:

3 Likes

Na ez tök jó, még célnak is :smiley:

Így is megállapítottam, hogy a fogyis csoportban tavaly én fogytam a legtöbbet, vagy 165 kilót, igaz ebből 150 a férjem. :smiley:

10 Likes

LOL, ez állat :smiley:

1 Likes

Iszol fehérje turmixot? Az már 30 g, sokat dob rajta.

Tornás napokon (heti 5x) igen. Olyankor nincs is vele gond. :slight_smile:

Tudom, hogy miért problémázok/foglalkozom ilyesmikkel, hogy fogyás :D. De számomra fontos és most elkezdtem fogyni :D. 55,5-ről, 54 kg lettem, most könnyebb kevesebbet is ennem. Mostanában nem sportoltam az is igaz.

Egy kis gyors helyzetjelentés. A második képen látható kabátkát a 30. születésnapomra kaptam. Kb. azóta sem jött rám, hogy az első fiam 13 éve megszültem. :see_no_evil::blush: (Egyébként 20 kilónál tartok.)

CollageMaker_20210405_201105596

34 Likes

Szuperügyes és szuperkitartó vagy!:slight_smile: Nagyon jól áll a kabát, tiszta vampos az összhatás a hajaddal.

1 Likes

Ú, nagyon menő, tök jól áll! Gratula!

1 Likes

Dög vagy, brutálisan más a kisugárzásod, gratulálok! :slightly_smiling_face::love_you_gesture:

2 Likes

Gratulálok! Nagyon jól nézel ki, és az összeállítás is sikkes! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm lányok!
Odáig jutottam, hogy tegnap este a Carli Bybel paletta helyett inkább kettlebellt (csak kicsi 4 kilóst) és fitball labdát rendeltem a Decathlonból. :see_no_evil::smile:

17 Likes

Gratulálok, szupercsinos és motiváló vagy!

1 Likes

Elismerésre méltó a kitartásod! :+1: A hajad meg irigylésre :slightly_smiling_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Gratulálok, nagyon dögös vagy! :blush: Minden elismerésem a kitartásodért! :slight_smile:

1 Likes

:rofl:
Nem baj az! :slight_smile: Látszik, hogy hatalmas akarattal és erőbedobással csinálod, minden tisztelet! :muscle:

1 Likes

Nagyon jól haladsz, az exed meg felfordulhat, előnyödre vált az egész helyzet! :heart:

Bőven jó a 4 kg-s kettlebell, én 7 éve edzek itthon és bőven kihasználom még mindig, feldobja majd az edzésedet!

1 Likes

Nekem is 4 kilós van, tavaly még néha használtam futás után, idén még nem.
A régi képedhez képest sokkal fiatalabbnak nézel ki.

1 Likes

Először rendes kis súlyzókat akartam venni, de aztán megnéztem az alkalmazásban (amivel tornázok), hogy melyikkel milyen gyakorlatok vannak, és a kettlebell jobban tetszett.
Egyébként a gumiszalagos edzések is meglepően jól erősítenek. Legalábbis a múltkor valami nehéz cuccot úgy felkaptam, hogy magam is meglepődtem rajta. :grinning:
De a karom eléggé plötty (néha a felkarom szárnynak hívom :woman_facepalming: ), valamit kezdeni kell vele.

2 Likes

Nekem gumiszalagom van, szeretem. Én nem igazán fogyni akarok, csak formásítani, a karom pedig véznácska volt, és a gumiszalaggal látványosan sikerült alakítani, formásabb, tónusosabb lett. De szeretnék most súlyzókat is venni.