Figyelj, visszalépsz a lányságodba minden szinten
Gratulálok a nagyszerű eredményeitekhez! Szuperek vagytok!
Na ez tök jó, még célnak is
Így is megállapítottam, hogy a fogyis csoportban tavaly én fogytam a legtöbbet, vagy 165 kilót, igaz ebből 150 a férjem.
LOL, ez állat
Iszol fehérje turmixot? Az már 30 g, sokat dob rajta.
Tornás napokon (heti 5x) igen. Olyankor nincs is vele gond.
Tudom, hogy miért problémázok/foglalkozom ilyesmikkel, hogy fogyás :D. De számomra fontos és most elkezdtem fogyni :D. 55,5-ről, 54 kg lettem, most könnyebb kevesebbet is ennem. Mostanában nem sportoltam az is igaz.
Egy kis gyors helyzetjelentés. A második képen látható kabátkát a 30. születésnapomra kaptam. Kb. azóta sem jött rám, hogy az első fiam 13 éve megszültem. (Egyébként 20 kilónál tartok.)
Szuperügyes és szuperkitartó vagy! Nagyon jól áll a kabát, tiszta vampos az összhatás a hajaddal.
Ú, nagyon menő, tök jól áll! Gratula!
Dög vagy, brutálisan más a kisugárzásod, gratulálok!
Gratulálok! Nagyon jól nézel ki, és az összeállítás is sikkes!
Köszönöm lányok!
Odáig jutottam, hogy tegnap este a Carli Bybel paletta helyett inkább kettlebellt (csak kicsi 4 kilóst) és fitball labdát rendeltem a Decathlonból.
Gratulálok, szupercsinos és motiváló vagy!
Elismerésre méltó a kitartásod! A hajad meg irigylésre
Gratulálok, nagyon dögös vagy! Minden elismerésem a kitartásodért!
Nem baj az! Látszik, hogy hatalmas akarattal és erőbedobással csinálod, minden tisztelet!
Nagyon jól haladsz, az exed meg felfordulhat, előnyödre vált az egész helyzet!
Bőven jó a 4 kg-s kettlebell, én 7 éve edzek itthon és bőven kihasználom még mindig, feldobja majd az edzésedet!
Nekem is 4 kilós van, tavaly még néha használtam futás után, idén még nem.
A régi képedhez képest sokkal fiatalabbnak nézel ki.
Először rendes kis súlyzókat akartam venni, de aztán megnéztem az alkalmazásban (amivel tornázok), hogy melyikkel milyen gyakorlatok vannak, és a kettlebell jobban tetszett.
Egyébként a gumiszalagos edzések is meglepően jól erősítenek. Legalábbis a múltkor valami nehéz cuccot úgy felkaptam, hogy magam is meglepődtem rajta.
De a karom eléggé plötty (néha a felkarom szárnynak hívom ), valamit kezdeni kell vele.
Nekem gumiszalagom van, szeretem. Én nem igazán fogyni akarok, csak formásítani, a karom pedig véznácska volt, és a gumiszalaggal látványosan sikerült alakítani, formásabb, tónusosabb lett. De szeretnék most súlyzókat is venni.