Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Én nem használok appot. Pamela Reifet követem instan, ott mindig megosztja sztoriban a heti edzéstervet és youtubeon ki lehet keresni hozzá a videókat. Több nehézségi szint közül is lehet választani, én nagyon tudom ajánlani.

2 Likes

Én a TeamBodyProject-et használom, van app is és van netes felület is.
Szerintem korrekt áraik vannak, bár kissé drágább, mint ez a Fitify.

2 Likes

Majd megnézem azt is. Most egyelőre ingyenes próba héten vagyok. :slight_smile:

1 Likes

Nekem egy Garmin 245M órám van, amit nagyon jól kihasználok, mert elég sokat sportolok. Aki sokat sportol, annak nagyon megeri. Az appja mindent mutat. Rajtam van nonstop, monitorozza az alvásomat is. Szóval én imádom. :slightly_smiling_face:
Stravat probaltad már esetleg?

4 Likes

Nekem egy Xiaomi Miband 4 van, igazából ez elég nekem. Lépést számol, de lehet vele edzeni is, és kiír mindenfélét az applikációban, pl a pulzusról is.

Mi az a Strava?

1 Likes

Edzős app. :slightly_smiling_face:!

1 Likes

És olyanok vannak benne, hogy gyakorlatsort ad otthoni tornához?

Jó gyorsan futsz! :hushed:

Nem, nem, ez csak méri a tavolsagot, gyorsasagot. :slightly_smiling_face:
Ah, köszönöm, sajnos ez nem gyors de alakul. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ja, értem. Akkor hasonló, mint az enyém. Az is nézi, hogy mennyit aludtam, abból mennyi a mélyalvás, ilyenek.

1 Likes

Igen, csak sokkal részletesebb.

1 Likes

A yaziot most én is letöltöttem. Tetszik, de szerintem nem fizetek elő. :slight_smile:

@macooka a TeamBodyProject mennyibe kerül?
Nem találom… Biztos béna vagyok… :grinning:

Igazából rám jó hatással van, ha fizetek valamiért. A Yazioval is valahogy úgy vagyok, hogy ha már pénzt adtam érte, akkor használom. :grinning:
Pl. régen letöltöttem egy vízkövető alkalmazást. Egy darabig jegyeztem bele, aztán már nem. Most a Yazioban szépen vezetem, ha már benne van.
Tudom, gáz vagyok… :grinning:

2 Likes

20 USD havonta, vagy 45 USD negyedévente, vagy 120 USD évente. :smiley:
Én azért fizettem direkt elő először, mert tudtam, hogy rám is jó hatással van a dolog. :smiley: Azóta meg már azért, mert imádom. :smiley:
Náluk nem ingyenes hét van, hanem vannak ingyenes videók, amik Youtube-on is elérhetőek, illetve a weboldalukon/appon vannak mindenféle programok és van egy pár, amiből az első hét ingyenes. Pl én a Real Start nevű program első hetét csináltam meg ingyen, utána döntöttem úgy, hogy érdemes fizetni egy hónapra. Utána rögtön 3 hónapra fizettem, és azóta is így csinálom. :slight_smile:
Én pont ezeket a programokat imádom, hogy előre meg van határozva melyik nap melyik videót kell megcsinálni. Így változatos és legalább nem nekem kell gondolkodni mit csináljak.
Na meg hozzáteszem, imádom az edzőket akik csinálják. :))

3 Likes

Nemrég csináltam meg az egyik ingyenest. Tetszik, hogy jól követhető, meg hogy ott van a duci pasi hátul, és ha ő meg tudja csinálni, akkor én is. :grinning::see_no_evil:

A Fitify is tetszik, ott viszont úgy látom, hogy inkább torna gyakorlatok vannak, ilyen izomfejlesztő, vagy minek hívják ezeket. :grinning: Hozzá lehet azt is adni, hogy milyen eszközöm van itthon, így tegnap pl. gumiszalagos edzést csináltam.

Valahol a kettő együtt lenne talán a legjobb…

2 Likes

Én is így kezdtem kb, ugyanezt gondoltam, ha a duci pasi megcsinálja, én is! :smiley: Amúgy azóta ő nagyon sokat fogyott és most izmozik, elég jól néz ki már magához képest :smiley:
Itt is van izmozás, igaz már csak az előfizetőknek, én azt csináltam heti 3x és olyan izmaim nőttek, hogy csak lestem :smiley: Igaz itt nem nagyon van gumiszalag, főleg súlyzós edzések vannak.

3 Likes

https://www.instagram.com/p/CKjW-SGLrfB/?utm_source=ig_web_copy_link

Nem rossz😀

2 Likes

Néztem egy pár percig, mire értelmezni tudtam a képet. :smiley:

2 Likes

Én is😀

Én is.:smiley:
Lenyomtam 23 perc Péntek Enikő Miniband Core tornát, szakadt rólam a víz. Brutál kemények a tornái, de rém szimpatikus a csaj.:slight_smile: