Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Ööö, hát tegnap kétszer mértem ki a 20 gr-ot…

De már az is segít, hogy ezt utána beírom a Yazioba, és akkor látom, hogy a következő 20 gr. már nagyon nem kéne…

1 Likes

Sajnos rám egyértelműen hatással van.

Nálam is probléma szokott lenni a menstruáció előtti falásroham :upside_down_face:. Néha én is eszek unalomból, vagy bulikkor sok rágcsát, utóbbiról már leszoktam. Kevés mennyiségeket próbálok enni :sweat_smile:. Szoktam enni paradicsomot-mozerella sajttal vagy feldarabolok zöldségeket, reggelire néha csak gyümit eszem vagy joghurtot. Ami nagyon jó még a gyümölcsturmix, néha vacsora helyett iszom :).

1 Likes

Hajaj, rám is… különösen stresszes időszak után. Has-és hátfájás, cukorsóvárgás, idegesség (múlt vasárnap majdnem szétbontottam a házat), dührohamok, migrén, most a teljes tünetegyüttest felvonultattam.

2 Likes

Nekem csak a zabálás és a hiszti szokott általában lenni. Meg hogy felpuffadok, mint álllat a sok visszatartott víztől… Meg persze a hasfájás…

2 Likes

A vízvisszatartás miatti puffadással régen nekem is gondom volt. De mióta edzés és odafigyelek a folyadekbevitelre, azóta megszűnt. Ha a szervezet érzi, hogy ezekben a ínséges (menstruációs) időkben is bőven kap folyadékot, akkor nem tart vissza annyi vizet és kisebb lesz a puffanás vagy ha ügyes vagy akkor teljesen meg is szűnik.

1 Likes

Sajnos az ivással még mindig gondjaim vannak :roll_eyes:

Javítok: a VÍZ ivással vannak gondjaim. :rofl: :rofl:

6 Likes

Ugye tudod, hogy ez kontextusból kiragadva…:smiley:

4 Likes

Nagyon röhögök! :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Ez a cukor utáni sóvárgás engem is levisz az életről minden hónapban. 3 napig sütikre gondolok, meg fincsi krémes dolgokra. Elég fárasztó elhessegetni magamtól ezeket, mert nincs az az isten, hogy megengedjem azt a luxust, hogy rászabaduljak egy cukrászdára. Ugyanis utána jön a fordulat, és kell valami sós is… és a vége három napi falásroham lenne.
Legrosszabb esetben sütök magamnak muffint, lehetőleg töltelék nélkül :smiley:

2 Likes

Na ez a legdurvább!
Hogy azt hiszed, az édességet kívánod, de közben meg mindent IS! :rofl:

3 Likes

Értjük ám :crazy_face: :sweat_smile::laughing:. Ideig , óráig segített a light cola, csakhogy érezzem az édes ízt. Vagy egy finom tea kevés mézzel.Egyébként én annyira édesség függő vagyok, hogy hosszú távú nagyobb fogyást csak úgy tudtam véghez vinni, hogy hetente egyszer 1 szelet krémes süti engedélyezve volt. Vagy túrótorta, a németeknél van ez a fagyasztott kész. Magas kalóriájú édességek helyett tökéletes. Vagy pl. Puding. Megnéztem a gyümölcsjoghurtban több a kalória, mint ugyanannyi mennyiségű pudingban. Persze, ha szereted. Ha nem ettem több napig valami édeset, frusztrált leszek és kötekszem, hisztizek :grimacing: A csokit, kész édességet meg tudom elág jól állni de a házi sütikkel gondban vagyok :see_no_evil:

6 Likes

Én most egész jól bírtam eddig, de a vasárnapi sajttorta+habos kávé kombó a nehéz napokkal együtt megtette a hatását. Remélem, most már majd túl jutok a nehezén…
Puding jó ötlet, megnézem.

1 Likes

Azt érzem, hogy szó szerint lángolnak az ereim a CUKOR iránt.:smiley: Lehetőleg krémes, folyós, nagyon édes sütik iránt. Szerencsére a közelünkben lévő cukrászda nagyon rossz, a sütőm meg utálja a sütiket sütni (mindig nyers marad belül…), úgyhogy múlt héten a kínok kínját álltam ki.:smiley:

2 Likes

Ez is most jött velem szembe, hát van benne valami:

FB_IMG_1599047336620

8 Likes

Igeeeen, és sajnos a cukrot nem váltja ki mondjuk egy doboz eper, vagy egy fél kiló őszibarack, amit még szeretek is :smiley:
Az én sütőm gonosz, megsüt mindent :smiley: Viszont akkor te tudsz csinálni láva sütit, legrosszabb esetben :joy:

1 Likes

Én is szeretem a gyümölcsöket, de van, amikor nem tudom becsapni a szervezetem.:smiley:

2 Likes

Okos rendszerünk van, az egyszer tuti :smiley:

1 Likes

Korpovit keksz, cukormentes változata, ebből egy párat este 10-kor is ehetsz.

1 Likes

Köszönöm. Hát a Korpovittal engem vallatni lehet. De talán pont ezért még be is válna…

1 Likes