Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Nekem jónak tűnik, főleg az elején. :slight_smile: Lehet később majd picit belassul, de menni fog.
Nagyon gratulálok!!! :slight_smile:

1 Likes

Szerintem nem gyors a tempó.
Gratulálok hozzá!

1 Likes

Mondjuk a fele 1 hónap alatt ment le, miután a férjem elköltözött, és nem bírtam enni. Most azóta már lassult. Mondjuk az egri 4 nap nem tett jót a dolognak, és az sem, hogy mióta a térdem fájt, azóta nem tornáztam. De holnap elmegyünk Gyulára, vasárnap visszajövünk, hétfőtől újra akarok zumbázni.

De most nagyon örülök. Háát végre már 100 kiló alatt vagyok… :smiley:

9 Likes

Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :heart_eyes: a tempó szerintem is jó, heti 0.5-1 kilo fogyást szoktak jónak mondani, de az elején a visszatartott víz miatt nagyobb fogyás is normális. Néhány csaló nap elfogadható, elvégre életmódváltásról van szó, ami csak úgy tartható fenn hosszútávon, ha néhányszor megengedőek vagyunk.
Egyébként én is ünnepelek ma, végre hattal kezdődő számot mutat a mérleg, amire néhány éve már nem volt példa. Nagy a boldogság :blush:

12 Likes

Úgy látszik, ez egy ilyen nap. :slight_smile:

Neked is gratulálok!

1 Likes

Sajnos vannak ilyen esetek, amikor a megrázkódtatástól indul meg a folyamat, de ez nem azért történt, mert sanyargattad magad. A térdet meg muszáj pihentetnie, hiába jelent ez visszaesést az edzettségben.

3 Likes

Nekem szent meggyőződésem, hogy ha nagyon vágysz valamire (egy sütire, fagyira, bármire), és nem eszed meg, de közben folyik a nyálad a kíntól, az rosszabb, mintha megennéd.:slight_smile:

Te is nagyon ügyes vagy! Remélem, a térded jobban van! (Írtad, hogy a napi futás megterhelte, ami egyébként normális.)

3 Likes

Gratulálok, nagyon ügyes vagy.

1 Likes

@Kokapu és @curlsandcurves nagy gratula mindkettőtöknek! Csodállak titeket a hatalmas akaraterőtökért!

2 Likes

IMG_20200819_181851

8 Likes

IMG_20200831_200839

7 Likes

Tippeket kérek!

Mit esztek, ha rátok tör az ehetnék, de nem kéne? Az elmúlt 2 napban ez egy elég nagy probléma lett nálam, és nem mindig tudok ellenállni… :roll_eyes:

3 Likes

Én semmit :smiley:
Helyette megpróbálom átgondolni, miért is akarok enni. Azért, mert tényleg éhes vagyok, vagy azért, mert unatkozom/szomorú vagyok/boldog vagyok/dühös vagyok?
Mire átgondolom, általában már nem is akarok enni :smiley: Ha mégis, és tényleg nem vagyok éhes, akkor kibírom valahogy, megpróbálom magam lebeszélni róla. Próbálok fegyelmezettséget gyakorolni :smiley: Ha éhes vagyok tényleg, akkor egy db diétás kekszecske, puffasztott rizs, vagy hasonlók. :slight_smile:

4 Likes

Végül is rájöttem, hogy miért volt ez a két nap ilyen falásrohamos, ma megjött, emiatt lehetett… :roll_eyes:
Én sajtot rágcsáltam. Vagy pár szem kesudiót. Na nem faltam be egy egész zacskóval, 20 gr-ot mértem ki.
Valahol azt olvastam, hogy a kesudió nagyon hasznos.

5 Likes

Próbálom gyümölccsel helyettesíteni az édességet (mert ált. azt kívánok). Ez csak úgy megy, ha este otthon feldarabolom őket és bedobozolom, mert bent nem állok neki megmosni, vagdosni.

4 Likes

Húúú, emiatt ettem csokis sütit a Bite-ban. Tegnap meg bent a büfében fánkot. :rofl:

5 Likes

Na igen, az meglehet :smiley:
Az jó, ha kiméred, főleg ha tudsz ragaszkodni ahhoz a mennyiséghez :smiley:

Nálam mindig van a fagyasztóban magozott meggy és erdei gyümölcs keverék, ha nasizhatnékom van, akkor abból kikapok egy kicsit, és akár fagyottan elszopogatom vagy megmikrozom

2 Likes

Ez nagyon jó őtlet!

1 Likes

Én fehérjeszeletet. Nem egészséges folyamatosan zabálni azt sem, főleg hogy én általában unalomból eszem. Nagyon szerettem régen a különböző magvakat, csak a fogszabim óta nem buli.

2 Likes