Nem fáj, csak érzem, hogy feszül, meg van dagadva.
Betettem a jégzselét a hűtőbe, 3-at, hogy lehessen cserélgetni.
Fekete nadálytő krém+fásli, nekem ez szokott segíteni.
Az az amitől a lila foltok is hamarabb felszívódnak ugye?
Igen, én is használom Állandó lakó ő is, mert folyton lila foltos vagyok, természetesen ismeretlen okokból
Végül tegnap nem jutottam el a patikába, de a hideg jégzselés borogatás és az ibuprofén már sokat segített.
Igen. Az érzékeny női bőr nagy barátja.
Ilyen egyszerű volna?
Huh, biztos a lökhajtásos közlekedés főzelék, tojás, szója
Kimaradt a bab …
Ígértem a cékla-szelfit, tegnap megcsináltam, de annyira kancsal lettem az összesen, hogy végül is úgy döntöttem, beanonimizálom, az sosem árt végül is az izzadság a lényeg a képen
Szóval, hajrá! Küldjétek a bizonyítékaitokat Ti is!
Egye fene, teszek fel én is, igaz nem most, hanem egy hónapja készült. Ma pihenőnapom van pont
Az idő 40 perc, 16 km. Egy hete nem tekertem, éreztem is. A fejemet inkább hagyjuk.
15km, 8 fokozatból 3.-on. Ez most fájt.
@Fiorentina Hmm :D, ki kell próbálnom valami hasonlót . Igaz csak 2-3 kg-tól kellene megszabadulnom, de nekem fontos lenne, mert eddig nem nagyon megy :/.
Hasonló cipőben járok, 3 kg mehetne, de ha 5 lenne, sem bánnám! Csak ne szeretném annyira a finom ételeket! Ma kínaiba megyünk szülinapi ebédre, alig várom a 12.30-at… Na ez az én hozzáállásom!
Én tegnap sódert lapátoltam a párommal, ha az is számít :D. 16 talicskányit sikerült megtöltenem :).
Húha, azt nem semmi, simán ér egy edzést.
A mai nap jó híre: nem tudom, hogy mennyi ideje, de pár év biztosan volt. Mindenesetre a mai mérlegelésen kilóim száma évek óta először 2 jegyűre csökkent!
Ez 9,5 kg mínuszt jelent. Bő két és fél hónap alatt, szerintem ez az ütem belefér, nem olyan túl gyors, ugye?