Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Nem fáj, csak érzem, hogy feszül, meg van dagadva.
Betettem a jégzselét a hűtőbe, 3-at, hogy lehessen cserélgetni. :slight_smile:

Fekete nadálytő krém+fásli, nekem ez szokott segíteni.

4 Likes

Az az amitől a lila foltok is hamarabb felszívódnak ugye?

1 Likes

Igen, én is használom :slight_smile: Állandó lakó ő is, mert folyton lila foltos vagyok, természetesen ismeretlen okokból :rofl:

2 Likes

Végül tegnap nem jutottam el a patikába, de a hideg jégzselés borogatás és az ibuprofén már sokat segített.

5 Likes

Igen. Az érzékeny női bőr nagy barátja.:slight_smile:

2 Likes

Ilyen egyszerű volna? :crazy_face:

2 Likes

Huh, biztos a lökhajtásos közlekedés :laughing: főzelék, tojás, szója :joy: :dash: :rocket:

7 Likes

Kimaradt a bab … :joy: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Ígértem a cékla-szelfit, tegnap megcsináltam, de annyira kancsal lettem az összesen, hogy végül is úgy döntöttem, beanonimizálom, az sosem árt :slight_smile: végül is az izzadság a lényeg a képen :smiley:20200812_105421
Szóval, hajrá! Küldjétek a bizonyítékaitokat Ti is! :crazy_face:

12 Likes

Egye fene, teszek fel én is, igaz nem most, hanem egy hónapja készült. Ma pihenőnapom van pont :blush:
20200710_180428

14 Likes

Az idő 40 perc, 16 km. Egy hete nem tekertem, éreztem is.:fire: A fejemet inkább hagyjuk.:smile:
IMG_20200813_200534

8 Likes

15km, 8 fokozatból 3.-on. Ez most fájt.:crazy_face:
IMG_20200814_160255

8 Likes
2 Likes

@Fiorentina Hmm :D, ki kell próbálnom valami hasonlót :sweat_smile:. Igaz csak 2-3 kg-tól kellene megszabadulnom, de nekem fontos lenne, mert eddig nem nagyon megy :/.

1 Likes

Hasonló cipőben járok, 3 kg mehetne, de ha 5 lenne, sem bánnám! Csak ne szeretném annyira a finom ételeket! Ma kínaiba megyünk szülinapi ebédre, alig várom a 12.30-at… Na ez az én hozzáállásom! :upside_down_face:

5 Likes

IMG_20200817_202123

8 Likes

Én tegnap sódert lapátoltam a párommal, ha az is számít :D. 16 talicskányit sikerült megtöltenem :).

6 Likes

Húha, azt nem semmi, simán ér egy edzést.:wink:

2 Likes

A mai nap jó híre: nem tudom, hogy mennyi ideje, de pár év biztosan volt. Mindenesetre a mai mérlegelésen kilóim száma évek óta először 2 jegyűre csökkent! :grinning:
Ez 9,5 kg mínuszt jelent. Bő két és fél hónap alatt, szerintem ez az ütem belefér, nem olyan túl gyors, ugye?

25 Likes