Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Sziasztok,

Glamour Brandon kupont tud nekem küldeni valaki, ha szépen kérem?
Köszönöm!

Egyébként ha valaki nem ismeri, a Corvinban van Ecco outlet.

3 Likes

Tééényleg? :flushed:

(Hétvégi programom megvan.)

1 Likes

Igen, már elég régóta megvan. A Müller mellett (vagy egy szinttel lejjebb/feljebb).

1 Likes

De az nincs rajta a hivatalos üzlet listán? Megkérdezhetem általánosan milyen a kínálat? Vannak méretek vagy inkább csak 37 alatti 40 fölötti női darabok?

Köszönöm szépen :slight_smile:

Teljesen hivatalos üzlet, fent van a honlapon is. Régebbi modellek vannak (néhány új is, de az teljes áron), de van választék minden méretben. De olyan is volt már, amiből teljes méretsor volt.

IMG_20230922_141002

1 Likes

Ha már cipő: ezer éve vágyakozom egy oxford cipőre. Egy időben minden tele volt velük, de mindet valami rusnya, egybegumi, sportcipőszerű talppal lehetett csak kapni.Ilyen csinike sehol… Valaki esetleg látott ilyet élőben? il_fullxfull.3179544550_rma6

1 Likes

https://m.aboutyou.hu/p/s-oliver/f-zos-cipo-12117889
Ez nem sportos talpú.

Köszi szépen, akkor tényleg mengézem a helyet!

Clarks-nál a rendes méretednél fél-1 számmal nagyobbat érdemes venni, mert kicsit eltér a brit számozás és általában keskenyebbek a cipőik.

Ezt nem ismerem, de jónak tűnik (mindjárt meg is tetszett egy tucat csuka): Női oxford cipő / derby cipő

Sikerült vennem végül egy éktalpú elegáns, olasz bőrcipőt a körúton :slight_smile: olyan boldog vagyok vele, mint egy ovis :smiley:

Őszhöz visszatérve: meghallottam az első varjakat károgni itt a parkban most délután. Teljesen kiborultam :S

5 Likes

Legalább a szép cipő felvidít ebben az időben.

Hiába tudom,hogy lesznek még napsütéses szép napok,ez a mai szürkeség kiborít.

1 Likes

Hol sikerült venned?

Van egy picike cipőbolt az Erzsébet krt. 32-ben (Best Cipőbolt), egy idős úr a tulaj vagy 40 éve :smiley: Kb 17 éve vettem már ott cipőt, de az utóbbi években nem volt a preferenciáimnak megfelelő. Nyilván én is változtam, meg a kínálat is. Most az utolsó darabot hoztam el ebből a típusból :sweat_smile: Ha nem a legdivatosabb, de kényelmes, jó minőségű, korrekt árú bőrcipőt szeretnétek, ajánlom :slight_smile:

1 Likes

Köszi! Nagyon szép, de nem fekete-fehér, én arra vágyom. :slight_smile:

Köszi, ez a Zapatos nagyon csábító. Sajnos pont fekete-fehér nincs, ha jól láttam.

1 Likes

Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a cicával? Ma reggel csalogatta ki a kolléganőm egy kocsi alól némi tonhalas szendviccsel. Semmit nem tudunk róla, csak azt, hogy nagyon puha és nagyon pici, és lány. Most az irodában van fent nálam, mert lent a boltban senki nem tud rá vigyázni. A kolléganőm ír pár menhelynek akit ismer, de nincs sok bizodalmunk.
annyi sajnos már kiderült, hogy nem szobatiszta, az alomban legfeljebb játszik…
Budapest VI. kerületben van jelenleg. Befogadni egyikünknek sincs sajnos lehetősége.

20230925_104006
20230925_104238
20230925_105140

13 Likes

Fel lehet tölteni valamelyik közösségi felületre is, hátha, illetve van valami macskamentéses csoport is a fb-on. Hasonlóval küzdünk egyébként. A társasházunk kapualjába lerakott valaki 5 kiscicát. Gyorsan befogadtak a háziak 3 csöppséget, de 2 még nálunk is ott van. Jelenleg a ház eteti őket és kialakított nekik a kiskertben egy odút. Nálatok nem opció valami hasonló, amíg nem találtok neki végleges helyet?

Megoldódott a dolog szerencsére. Az egyik kollégám ismerőse nagy állatbarát, így a kollégám munka után elviszi hozzá a cicát, és keresnek neki gazdit.
Itt ahol dolgozom nincs olyan hely, ahol biztonságban lenne. Egy üzlethelyiség van, plusz pince, és iroda az emeleten, de éjjelre be van riasztózva az egész, meg egyedül is lenne.
Azóta felfedezte az irodát, evett egy kicsit, pisilt (a padóra :sob:), majd a vadiúj huzattal pár napja behúzott széken elaludt. :grin:

20230925_122057

14 Likes