Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Sziasztok!
@Szandikaval szerettünk volna egy kötetlen csevegős lehetőséget. Itt aztán minden jöhet, ki miért hálás, milyen filmet és könyvet szeret, titkos és nem titkos vágyak, álmok minden ami érdekel titeket és jó lenne megvitatni két púderezés és smink újdonságok próbálgatása közben. Remélem maradhat a topic, jó lenne egy ilyen hely és akkor a többinél is könnyebb lesz a témánál maradni :wink:

6 Likes

Szuper :smiling_face_with_three_hearts:, sokkal jobb ez így hogy mindenféléről lehet csevegni :). Jó alkalomadtán szoktunk másik topicban is, de itt akkor bármikor lehet :D.

Ezt a filmet láttam még kedden a moziban. Ragadozó madarak. Szerintem Margot Robie nagyon jól alakította Harley szerepét. :slight_smile: Szerintem nagyon vagány (na ez most Karin Dragos-os volt. :D), szuper a stílusa, néha nem tudtam, hogy egy cuki rózsaszín nőknek való filmet, vagy akció filmet nézek-e, nekem nagyon tetszett, szuper film rengeteg akció jelenettel, de ugyanakkor ahogy írtam csajos. Hozzám a többi karakter is közel került, még a hiéna is. :slight_smile:312 906

3 Likes

Ezt a kisasszonyokat nagyon várom, hogy jó minőségben megtudjam nézni :slight_smile:little-woman

6 Likes

Úú ezt én is szeretném nagyon megnézni :slight_smile: A mozival csak két bajom van:

  • Én bepisilek, ha nem mehetek ki 2 óráig wc-re
  • Utálom ahogy zabálják a popcort meg a nachost. A zaj meg a szag kikészít. Ja és a kóla szürcsögés. :zipper_mouth_face:
6 Likes

Én alapvetően borzalmas filmnéző vagyok: konkrétan a minimális feszültséget sem bírom (nem hogy horror, thriller műfajban, de még akciófilmekben, de romantikus komédiákban sem). Így korábban is nehezen vett rá a párom, hogy beüljek egy moziba.
De jó ideje nem voltam már (lassan 1 éve…) Mit nem adnék azért, hogy 2-3 órára beüljek BÁRMIRE. De mivel a babák nem a türelmes fajták, szerintem még várunk ezzel egy darabig :smiley:.

2 Likes

Na én ezzel ellentétben szinte semmin nem borulok ki. Csak egy példa: egyszer szóba került a munkahelyemen a Parfüm c. film. Kérdezték a kolléganőim, hogy mi a stílusa a filmnek. Mondtam, hogy hát tulajdonképpen romantikus. Miután megnézték, ki voltak akadva, hogy hogy lehet azt romantikusnak hívni. :grinning:

Én egyébként szeretek moziba járni, és általában nem zavar a többi néző sem. Egyszer csapta ki egy anyuka a biztosítékot, aki a Kuflik alatt végig hangosan magyarázta a gyereknek, hogy mit lát. Egyébként a gyerek teljesen képben volt, csak anyuka érezte úgy, hogy attól lesz jó szülő, ha végigpofázza.

Amúgy iszonyú gáz emberek vannak. Bár moziban nem igazán zavar, de basszus, a múltkor az Erkelben a János vitéz nyitányát a mögöttünk lévő sor fele(!) végigdumálta. És nem gyerekek, hanem felnőttek.
Azért szívesen megkérdeztem volna tőlük, hogy mégis hogy tanítsam azt a gyerekeimnek, hogy előadás alatt csendben vagyunk, ha azt látják/hallják, hogy a felnőttek sem képesek viselkedni?
Jó, szerencsére ezen már túl vagyunk, a fiaim igencsak negbotránkozva tudnak nézni a rendbontókra, de akkor is…

7 Likes

@Kokapu, Hmm a parfüm filmet én is imádom :heart_eyes::heart_eyes:, annak a filmnek a vége hát döbbenet volt számomra (akkor ismerkedtem még az ilyen típusú filmekkel.)
Gondolom a kolléganőid másmilyen romantikusra számítottak :joy:

1 Like

Nekem eddigi életem legjobb pszicho thrillere a Megtorlás :smiling_face_with_three_hearts:, párommal imádjuk le is van töltve, már 2-szer megnéztük. :). Nagyon brutális dolgok is vannak benne, nem mondok róla semmit mert úgy sem adná vissza a film nagyszerűségét. :slight_smile:megtorlas_film-poszter

2 Likes

Másik két nagy kedvenc, bár az Aki bújt elég lightos :).
letöltés (2)

letöltés (3)

1 Like

A Fehér éjszakák engem is érdekel de félek megnézni :smiley:

1 Like

Na ez a bepisilés ismerős, most is aggódtam mint mindig hogy nem bírom ki a film végéig :joy:. Meg persze iszok ilyenkor kólát is. :slight_smile:
Nem tudom engem nem zavar, mert én is eszek közben a moziban, mondjuk párommal már a reklámok alatt elpusztítunk mindent, ha barátnőmmel megyek, akkor az első egy órában :D. Engem inkább az zavar amíg eszek, nem tudok annyira figyelni, vagy is igen, de valami mégis zavar. De ki nem hagynám a popcornt :D, szerintem eszméletlen finomra csinálják :).

@Alsace Háát, azért inkább nyomasztó néhol a film, meg ijesztő, de nem tudom én úgy veszem észre megszokható :D, párom rászoktatott a horrorokra, pszichothrillerekre, thrillekre, akcióra, mindenre :upside_down_face:. De igazából örülök mert így filmek széles skálájával ismerkedhetek meg, valahogy olyan felszabadító érzés.
De nagy kedvenceim a kosztümös sorik és filmek. :slight_smile:
Amin meglepődtem, hogy párom is vevő (nagy) néha a romantikus sztorik megnézésére. Tavaly karácsonykor a Pretty woman (vagy tavalyelőtt? ), megnéztük együtt a Demónákat, Diótörős Disney filmet, Titanicot, A másik Boleyn lányt, a Napos oldalt (ami neki is nagy kedvence.), Ilyen Adam Sandleres romantikus filmeket, Beavatottat (és hasonló utópisztikus filmeket.) szóval sok mindent :sweat_smile:, remélem még sok ilyen romantikus filmet megfogunk nézni, ha már én is megnézek mindenféle démonos horrort is (nem a kedvencem.) :D.

A parfümöt Alan Rickman vègett nèztem meg. :heart_eyes: Igen hm romantikus- pszichopata vegyes inkàbb. Màr ahogy kezdődik ,a halpiac, nőci egyszerűen 2 perc alatt megszül a földön a tèrdig èrő sàrban- retekben ès felàll egyből, hogy àrulja a portèkàjàt.

1 Like

Még eszembe jutott jó pár film, ami kosztümös-horror?
Bíborhegy, na ez azt hiszem romantikus is, nekem nagyon tetszett, imádnám az ilyen műfajt, csak még sajnos kevés ilyen kosztümös horrort találtam :).
492

Másvilág inkább thriller, szintén kedvenc, rengeteg csavarral :).

covers_2390

1 Like

A Fehér éjszakák tényleg nagyon jó, nem ijesztő, inkább nyomasztó a hangulata, de nagyon érdekes film. Mondjuk a kedvencem hasonló témában a Fátyol, szerintem méltatlanul alulértékelt film.

Moziba én nem annyira szeretek járni, főleg a mai tévéméretek mellett nem érzem úgy, hogy annyit hozzáadna a nagy kivetítő. Otthon meg azt eszem közben, amit akarok, fetrenghetek a kanapén, akkor megyek ki pisilni, amikor csak akarok :smiley: A férjem meg még nálam is jobban utálja az embereket, úgyhogy tényleg ritkán megyünk moziba, csak akkor, ha van olyan film, amit kifejezetten szeretnénk “támogatni”, mert hát ugye a pénzével szavaz az ember. Olyankor sem CinemaCitybe megyünk, hanem egy kisebb, helyi moziba, lehetőleg olyankor, amikor már pár hete adják az adott filmet, lement a nagy tumultus, és még olyankor is feliratosan szoktuk nézni, azon még kevesebben vannak :smiley: Volt már olyan film, amin csak ketten voltunk, de ezzel a taktikával amúgy is csak pár ember szokott lenni rajtunk kívül :smiley:

Én a krimiket imádom, a párom mindig csak röhög, hogy olyan filmeken/filmek után alszom a legjobban, amiben jó véres gyilkosságok vannak :rofl: Régebben nagyon féltem a horrorfilmektől, de a férjem mellett megedződtem, már kb. bármit meg merek nézni. A másik nagy kedvenceim a katasztrófafilmek.
A titkos szenvedélyem pedig a rémgagyi szörnyes filmek (megacápa vs. óriáspolip, krokokonda és társai… szörnyűek, de van bennük valami szórakoztató :smiley:)

3 Likes

A Bíborhegyet én nagyon szerettem, kreatívak a ruhák is benne, gyönyörű kivitelezéssel, szerintem egészen korhűek :heart_eyes: :heart_eyes:

A Más világban nem vagyok biztos, hogy láttam, ismerős a neve, de nem ugrik be a film :flushed:

1 Like

A más világ nekem is tetszett.

Ha nyitottak vagytok nem Hollywood-i produkcióra, akkor mndenképp nézzétek meg az:
Ádám almáit,
a Zöld henteseket,
A bőr, amelyben élek,
Amíg alszol,
Az eltűnés sorrendjében,
A láthatatlan vendég,
Teljesen idegenek
A Q ügyosztály
És hamarosan a sötétség
Szerb film - na jó, ezt unalmasnak találtam, nem néztem végig :smiley:

Illetve pár éve még fent volt Az örvény c. sorozat a YT -on, ami gyerekkoromban nagy kedvenc volt az M1-en. Most is tetszett, ahhoz képest, hogy régi, nagyon jó.

4 Likes

Jaaj, az Örvényt én is újra megnéztem pár éve. Amikor először láttam, az agyamba égtek a babák. :grinning:

@aalexaa ha szereted a krimiket, akkor a Tőrbe ejtve egy nagyon jól sikerült alkotás, amikor vége lett, arra gondoltam, hogy végre egy igazi jó kis krimi!

2 Likes

Mind a 2 film remek, a Más világ- tól még mindig kiráz a hideg.

1 Like