Augusztus 20 körül már láttam a yt-on adventi naptáras bontogatós videót…
Persze 2023as, màr elkezdődött az “évad”.
Én minden évszakban úgy nézek ki, mint nagyanyám dunyhája, amire rákötöttek egy tehenet.
@Kinga79 : pár hete mentem a DM-be a szokásos havi körutamra. Felvéstem magamban, hogy ragtapaszt muszáj vennem, mert a magassarkú szandim újabban kikezdi a lábujjamat. Hazajöttem - menet közben persze megvettem olyat is, ami amúgy nem kellett - és itthon konstatáltam, hogy mindent vettem, csak ragtapaszt nem
@legallybrunette jézusom, most visítva röhögök mit indítottam el nekem is van önkritikám, de sztem a tied túlzó azt szoktam mondani, hogy tehenet nem kell hozni, mert arra itt leszek én csak kabáttal vagyok dunyhás
egyébként off, de ajánljon már vki vmi hordható, nőiesnek tűnő cipőmárkát, amivel átlag nő is tud csinosan, viszonylag magas 3-6 cm közötti sarkakon/telitalpon közlekedni és nem nagymamásan, de elegánsan kinézni és viselhető is. Lassan ott tartok, hogy kezdem érteni a cigányasszonyokat, amikor télen vastag zokniban papucsban jönnek mennek. Nem nyomja a lábukat és cipőre sem kell költeni. Kb két hónapja mindenben is fáj a lábam…
Esetleg Clarks cipők,ha még nem próbáltad. Nekik van talán wide fit modelljeik is
Jézusom, akkor még naptejet kell venni
Nézegettem őket, de a fazonok nagyon nem az én stílusom de nagyon köszönöm Még a Högl-t néztem, de próbálni nem tudom hol lehet. Online pedig nem veszek cipőt, mert egyébként se szeretnék leárazva 45ért cipőt venni, de zsákbamacskát ennyiért tuti nem
Mission impossible… Régen a Tamaris volt ilyen, még mindig hordom azt a kis Mary Jane fazonú fekete cipőjüket, amit kb. 10 éve vettem. Ma már túlárazott kínai áruház fíling.
A tehenes dunyha nem túlzás, bár a digitális mérlegem azt írta ki reggel, hogy “LO”. Szóval valami nagyobbacska emlősre hajazok, az biztos.
De jó lenne valahol nyerni egy olyan naptárat Mindig játszom az összes ilyen nyereményjátékon. Magamtól tuti nem fogok idén venni.
Ohh, ne is mondd…Most dobáltam ki a 12 centis sarkú, 13 éves Tamarisaimat, mert már esnek szét és lassan én is, mert nem tudok bennük menni Ezzel egyidőben ma elkullogtam 4! cipőboltba, ahol megállapítottam, hogy gogo girl-nek vagy a 85 éves nagyanyámnak, esetleg férfinak simán fel tudnék öltözni cipőfronton, de olyan, ami számomra elképzelés, nem volt. Mondjuk a gogo girl még opció lenne, ha tudnék benne menni és nem fájna a lábam
Mérleg? Valamikor márciusban álltam rajta, mert orvosi szempontok szerint is muszáj lenne, de nem barátkozunk nem tartom fontosnak a ruháim úgysem hazudnak, ellentétben a mérleggel
Szerintem a Högl, ha az elegánsabb vonalat kedveled, akkor jó választás lehet. A márka magassarkúja kb. az egyetlen amit hajlandó vagyok a gyerekek után felvenni.
Ha egy kicsit vagányabb vonalat is ajánlhatok az a MJUS. Néhány éve elérhetőek voltak Magyarországon, akkor próbáltam a cipőiket. Nagyon kényelmesek, szélesebb lábra is.
Sajnos azóta nincs hazai forgalmazójuk, de az About You vagy Remixshop oldaláról lehet rendelni. (Mire megírtam a bejegyzést, láttam, hogy online nem jó neked, bocsánat).
Én az Estrella márkát jószívvel ajánlom. Annyira kényelmesek és tartósak, hogy dupla árat is hajlandó lennék érte fizetni. Az öreganyámos fazonok között azért találni normálisakat is. Az esküvői cipellőm is tőlük vettem. Ráadásul magyar márka.
Köszönöm, őket ismerem engem ezek is feltörnek, nyomnak és fáj bennük a lábam A gyártó pedig ugyanaz a cipészmester, aki az Alföldi Cipőket is készíti a Vámház krt-i üzletbe és a Kényelem cipőboltba az Astoriára
@zalla köszönöm, ettől még jó ötlet lehet
Haha! En is valami ilyesmit szoktam erezni, amikor bemegyek egy cipoboltba.
"a gogo girl még opció lenne, ha tudnék benne menni és nem fájna a lábam " - Ebben is tudok veled empatizalni, felig-meddig. Tudok bennuk menni es nem is faj bennuk a labam, de szegyellnem hasznalni oket. Nagyon sajnalom, hogy kicsi meretben pont ebbol a tipusbol letezik a legtobb magassarku cipo.
Visszaterve egy korabbi temahoz: ujabb ocsmany cipo.
Ha ranezek, az jut eszembe, hogy a viseloje az urben jart es egy ismeretlen bolygo ismeretlen anyagu talajaba lepett. Vagy csillagba.
(meg kellett vennem [hasznaltan es olcson])
Mi ez a gogo girl? Segítsetek, le vagyok maradva, milyen cipőkre gondoltok.
Jó ez a csúnya cipő, tényleg mintha valami felfedezetlen bolygón, csillámporban sétált volna a járkálója.
Gogo girl magassarkuk: olyan magassarku cipok, papucsok, szandalok, csizmak, amiket tancoslanyokon vagy ejjeli pillangokon lehet latni tobbnyire. Altalaban platformos talp, tizen-huszon centis sarkak es izlesesebbnel izlesesebb texturak, anyagok jellemzik.
@anon21269124, ha te esetleg nem erre gondoltal, javits ki, kerlek!
Pontosan erre gondoltam mondjuk megembereltem magam, mert eredetileg nem ezt a fogalmat szerettem volna használni, de a másik túl vulgáris lett volna de igen, kb ezt takarja, amire gondoltam, a platformosság kivételével
Jövök a szokásos vesszőparipámmal: ECCO (számomra az ECCO A cipő, minden más csak futottak még kategória. )
Mondjuk mostmár rohadt drága, de legalább még mindig valódi bőr és kényelmes… Igaz csinos, nőies tavaszi-őszi cipőből kevés náluk a választék. Nekem ilyen van, szerintem időtálló fazon:
Nekem az “örökbestof” legkényelmesebb ősztől tavaszig lábbelim a klasszikus Martens. Mindenhez is fel lehet venni, akár egy elegáns ruhához, vagy irodába zakóval, de régen simán reggelig lehetett benne bulizni a fesztiválokon…
Életem első Martensét 17 évesen kaptam, nyilván már nem vállalható az állapota, de fel lehetne venni, mert még mindig egyben van.
A golfcipőknek milyen ára van már…
Ha tehetem én is innen veszek. Baromi tartósak, pedig nem kis súllyal nehezedek rájuk Van egy klasszikus fűzősöm, amit '19-ben vettem és csak talpbetétet kellett bele tennem, mert az lelapult és jobb az új puhán járni. A másik csukámat 3 éve nyúzom. Nyár kivételével minden évszakban ezekben járok. Leárazva vettem mindkettőt, de így is guvadt a szemem az árakon. Viszont tudom, hogy meg fogja érni (volt balerina-szerűm is és van még szandálom is innen).
Ugyan jelezted, hogy az online vásárlás számodra nem opció, teszek egy “felmérés” kísérletet (#), ui. én pl. pont az ellenkezőjét teszem: a drága, márkás cipőket csak online veszem akciósan, (belekalkulálva a tévedés lehetőségét is) és ha bármi miatt nem jó, visszaküldöm. Ma pl. a Zalando Prive-n többek között (még 2 napig) akciós @Kokapu kedvenc márkája, az Ecco.
(#) Megpróbáltam elképzelni (persze a saját ízlésem alapján), mik jöhetnének számításba az Ecco mai kínálatából, ha nem csal az emlékezetem, a te 35-ös méretedben. Íme a “prototípusaim”
Azt elfelejtettem írni, hogy újra divatos (persze nem a bakfisoknak ) az 5-6 cm-es kocka sarok és a lábujjakat nem összenyomorító , a decolleté modellnél némileg szélesebb orr, a mindennapi viseletben nagyon kényelmesek. Ha a cipellő jó/ kiváló minőségű és az “áramvezetése” is elegáns, nálam pl. már helyet kaptak. Beloptam egy klasszikus, de hordható sarkú, elegáns decolleté-t (bordó) is, amit száraz napokon, alkalmi megjelenésre magamnak is el tudnék képzelni.
Az esős napokon nélkülözhetetlen (lenne) a lábfejen zártabb cipő és/vagy bokacsizma.
Ugyanitt, a Peter Kaiser márkától ezeket tudnám még elképzelni (bár nem szakadó esőben)
Azt hiszem - minden tekintetben - elég kimerítő voltam , remélem, akit nem érdekelt, átugrotta.