Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Köszi a beszámolót! :smiling_face_with_three_hearts:
Nagyon jó, hogy részletesen írtál róla és nem csak a pozitív, hanem a negatív élményt is megosztottad!
Megadom a csillagos ötöst 5* :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile:

Nem tudom, melyik topikba írjam, de talán itt elfér. Mitől válik egy vadiúj, most rendelt púder kővé? Szó szerint értem. Kibontod, és egy mikroszemnyit sem lehet leválasztani róla, mintha egy darab kő lenne a tokban.

Az lenne a gyanúm, hogy régebben gyártották :confused:
Hiába új, ha mondjuk évek óta áll valahol raktárban.

1 Likes

Kódja szerint 2 hónapja gyártották. Már intézem a reklamálást, csak kíváncsi vagyok, mi lehet a konkrét oka egy ilyen állagváltozásnak. Nem ázott a doboz, nincs fura szaga a púdernek.

Te vagy az elveszett ikertesóm vagy, vagy nem tudom kim. :smiley: Még az október, ha meleg, és sokáig megmaradnak a szép sárga levelek, és nem áznak barna ronggyá a földön, elmegy, de sírni tudok a késő ősztől, téltől. Utálom a nyolc réteg ruhát, a medvekinézetet a dzsekiktől (csini télikabát csak álmom, befagyok benne), hogy az utcán fázom a, munkahelyen meg megpusztulok a sok aláöltözettől, hogy reggel sötét van, délután sötét van, minden kosz és szemét látszik mindenhol, ahol amúgy nyáron a jótékony zöldek eltakarják… Januárban már lesem a perceket, amikkel rövidül az éjszaka. Már most a jövő tavaszról ábrándozom.

7 Likes

Mintha magamat hallanám :wink: halkan súgom, 2 éve sikerült vennem egy olyan meleg télikabátot, amiben lehet, hogy hülyének néznek, mert mások szerint nincs olyan hideg, de extrán nőiesnek érzem magam benne és egy percig nem fáztam még :wink: Más kérdés, hogy gusztustalanul drága volt az én pénztárcámnak :grimacing:
Ja, igen, az esőt kihagytam az utálatom közül…fúúúú. eső, szél, hó, sötét pfffejjj :smiley: a száraz, napos hideggel még elvagyok, de a többi…a világból ki lehet kergetni. És ehhez jön a reggeli sötét…Borzalmas.

4 Likes

Uuu, milyen az a télikabát? Képet vagy linket tudsz mutatni? Annyira szeretnék egy csinosabb gúnyát télre.

1 Likes

Elveimet feladva állatot vettem :frowning: Az enyém indigókék, nagyon sötét, majdnem fekete. Csodaszép :heart_eyes: Az ára feljebb ment azóta, nem kicsit… :grimacing: ahogy nézem…

3 Likes

Köszi! Tyű, hát igen, megkérik az árát. De tényleg nagyon szép. Nekem kicsit rövid, a fő fázási területem az alváz, ezért is vettem térd alá érő dzsekit, hogy ne kelljen 3 harisnyát húznom. De nézem, hogy van olyan is, 200+ -ért… :open_mouth:

1 Likes

Igen, sajnos :frowning: 2 évig raktam rá félre. Sehol nem kaptam kabátot. De ha azt veszem, hogy a legtöbb ismerősöm 1-2 évente új kabátot vesz 20 plusz ezer forintokért, én meg átlagban 10 évig hordok egy kabátot…akkor évi 10-re jövök ki ezzel így, és szeretem és tényleg nem nézek ki benne rosszul. Még úgy sem, hogy nem 40 kg vagyok vaságyastul és nem fázom :slight_smile:

1 Likes

Egyetértek, én is viszonlyag drága dzsekiket szoktam venni, a piacos/háendeméstársai kabátok valahogy olyan elnagyoltak, többnyire tucatrongyok igénytelenül összedobva.

3 Likes

Ha már a sötét… kocsival járok dolgozni. Októbertől rettegek, mert olyan helyen is megyek, ahol rossz az út, több a vad, és hát nem a sasoktól örököltem az éles látásomat. Ez miatt minden áldott nap nyekergek, utálok sötétben vezetni. És akkor a láthatatlan gyalogosokról/biciklisekről (itt a nulla világítással, fényvisszaverő nélkül közelekedőkre gondolok) már nem is mondok semmit. Szép az ősz, de ez a rohadt sötét… :neutral_face: Ha esik eső, vagy hó, az meg aztán még tetézi a gondjaimat.
És fázós is vagyok, tehát csinosnak sem hívnám ezt az időszakot. Marha vicces, mikor csinos ruhához, csizmához felveszem a nagyon sárga pufi kabátomat. :woman_shrugging: de ha egyszer abban érzem jól magam, hát fázzon az, aki akar :smiley:

4 Likes

Nekem ezt a kabátot sikerült venni sok év után, amiben végre valahogy kinézek és nem fázom.
IMG_20230919_205119

Pufidzseki, de az öv kicsit karcsúsítja. Most fogom hordani talán harmadik vagy negyedik télen, de még mindig remekül néz ki, csak olyan fura, hogy ezt hordom egész télen évekig :grinning: Jó lenne azért egy másik is, de mostanában nagyon az oversized meg egyenes fazon megy, eddig az nem tetszett.
Imádom azt is, hogy nem kell hozzá sálat felvenni, hatalmas találmány ez az állógalléros megoldás, ami amúgy belül szőrös és levehető, kézzel szoktam kimosni és utána kifésülöm hajkefével :grinning: Nem kell tűrni a sálat jobbra-balra, így meg úgy megkötni, nem szökik be mellette a hideg sem. Kapucnija nincs, az néha hiányzik, de attól nekem kicsit sportos lesz, tudom ez hülyeségnek hangzik.

13 Likes

Na de ez tök jó :slight_smile: Mindig irigyeltem azokat, akiknek jók ezek a kabátok és ilyen csinosak is benne :slight_smile: Ebben én úgy nézek ki, mintha a tehénre rákötötték volna nagyanyám dunyháját :smiley: Ezek a magasállású nyakúak szintén tetszenek, de nekem sebes lesz tőlük az állam :see_no_evil: ne kérdezd :see_no_evil: :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil: :speak_no_evil:

4 Likes

Ez mondjuk 12 egy tucat kabát, a tiéd legalább tuti nem jön szembe az utcán… az enyém már jött :rofl:

1 Likes

Ez még nem, de már jártam úgy, hogy nagyon egyedi cuccot vettem (azt hittem) és az első sarkon rám kacsintott vki máson :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ez gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts: ahhoz képest,hogy bőr, nem is drága.

Sima pufi kabátok is kerülnek ennyibe,ha ráírj9,hogy Boss vagy hasonló.

1 Likes

Ugyeeee? :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: imádom :slight_smile: olyan bőr illat van a szekrényben is tőle :slight_smile: és tényleg csodaszép :star_struck:

1 Likes

Jó kis beszámoló! Nekem is hasonlóak voltak a tapasztalataim.

Én is barátnőkkel voltam, de mi már nyitásra mentünk, az első pillanattól kezdve tömeg volt és csak lépésben lehetett haladni mindenhol.

Az előadásos rész az nekem is furcsa volt, kellett volna legalább pár sor széket lerakni a színpad előtt, mert így igazából csak háttérzaj volt az egész és nem igazán figyelt senki. Pihenésként biztos többen leültek volna és hallgatták volna ezeket és gondolom az előadóknak is jobban esett volna, ha többen figyelnek rájuk.

Egyébként jól éreztem magam én is, elég sok olyan márka felkerült a radaromra, amikről eddig nem is tudtam, arról nem is beszélve, hogy mennyire sok mindent kaptam. Már a belépő csomag is nagyon jó volt, én az első körben regisztráltam, de a standokon végig menve, a rutinom összes lépéséhez, fényvédőn, szérumokon át, sikerült mindent is beszereznem, úgyhogy nagyon jó kis nap volt, remélem lesz még ilyen.

2 Likes

Csak egy gyors vallomás.

Én nem szeretem,hogy az üzletek már ilyenkor árulnak karácsonyi termékeket.
Ma bementem a Müllerbe,ahol már vannak adventi naptárak. Gondoltam is,buta Müller,fujj,még csak szeptember 20. van.

Majd ő jött velem haza:IMG_20230920_184534_103

Mikor haza értem, jutott eszembe,hogy tulajdonképpen DMbe indultam néhány saját márkás termékükért :face_with_hand_over_mouth:

11 Likes