Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Az a baj, hogy nagyon-nagyon picike a lakás. Valami olyan asztalkát keresek, ami elbír szükség esetén két monitort is a ládányi sminken kívül, és befér az egyetlen sarokba ahol tudok helyet csinálni. És esetleg állóasztal magasságú. Igen, tudom, nagyon niche… Tulajdonképpen a legjobb ötletem még az volt hogy veszek egy erős, de keskeny irodai fájlszekrényt, aztán ráapplikálok egy asztallapot valahogy, de sehogy se jött ki se a matek, se az ergonómia.

Most egy mentett éjjeliszekrényem van, amit próbálok megjavítani/megerősíteni annnyira, hogy elbírja (csak tárolni) a sminkjeimet. És esetleg egy minimál elektronikát (a laptopomat meg a kábeleit). Ez így földön ülős lesz, de már az is előrelépés a kartondoboz-ami-a-polc-tetetején-van állapothoz képest.

2 Likes

Luiselotte, ha “mindent egyben” keresel, ezt tudom ajánlani:
https://kremmania.hu/kremek/smashbox-the-cali-contour-palette
Neutrális színei vannak, se nem túl hideg, se nem túl meleg. Habár elég régi kiadás. Lehet eljárt felette az idő…

1 Likes

Köszönöm , aranyos vagy, ezek nekem nagyon sötétek, a másik verziója meg túlságosan rikít.
I :pensive:

1 Likes

Nagyon gyönyörű ez a púder is, régebben gondolkoztam rajta, de aztán rájöttem, hogy az én arcomnak úgysem kell semmi extra fény, már így is egy diszkógömb, akkor meg minek, hisz úgysem használnám ki. De a szívem szakad ilyenkor, mert olyan gyönyörű fénypúdereket gyártanak, nekem meg nem lehet. :sob: És bronzereket, az a másik kategória amivel nem tudok sokat kezdeni…
A Gucci bronzere is ott csücsül a szekrényben, ha szökőévente egyszer mégis használok, az úgyis a jól bevált Terracotta lesz.

2 Likes

Kedves Izar, ezügyben teljes mértékben együttérzek veled. :disappointed_relieved:

1 Likes

@Luiselotte -val összefutottunk a hét elején és eszembe jutott, hogy milyen jó volt arcot és személyt társítani a kommentekhez :slight_smile: volt már valamikor fórumtali? :slight_smile: vannak tapasztalatok esetleg? :slight_smile:

Én egyszer voltam és nagyon jól éreztem magam. Szuper volt valóban arcokat társítani a felhasználónevekhez :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én is arról az egyről tudok.
Klassz volt!

A Beauty Expora jöttök? Én csak munka után tudok menni, de benézek.

Lassan egy hónapja értünk haza a nyaralásból. Mivel egy hétre mentünk, gondosan mindent átöntöttem kis átlátszó flakonokba. Az arclemosó pumpás flakonba került, a samponom simába. Ez idő alatt 5-6 hajmosásom volt, felváltva használok két Lee Sttaford sampont. Namost, ma pakolásztam a tasakban, amiben a megutaztatott fényvédők jöttek velünk, és akkor látom, hogy van egy flakon is ott. Mondom mifene, ez hogy maradt itt? Ekkor jött a felismerés, hogy tejószagúatyaúristen :scream: :scream:, én eddig arclemosóval mostam hajat! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Nagyon nevettem, a macskák nem értették, mi bajom lehet. És nem, nem volt gyanús, hogy nem úgy habzik, nem olyan az illata. Eddig nem hullott ki a hajam, egyébként az állaga se rossz, remélem később se lesz gond vele. A Cerave SA lemosóját teszteltem ilyen célból amúgy. :rofl: :rofl: Továbbiakban gondosan elkülönítettem, jól látható helyre téve a tényleges samponokat.
Szóval ma reggeli vidám történet, hogy lehet hajat mosni arclemosóval, de nem biztos, hogy az annyira szuper is :smiley:

17 Likes

Haha ez vicces sztori :grinning_face_with_smiling_eyes:
Nekem olyan kis üvegeim vannak, amik kupakja különböző színű, így tudom megkülönböztetni. :slight_smile:
Csak meg kell jegyeznem mindig, hogy melyik szín melyik termékhez tartozik. :sweat_smile: Eddig nem volt gond. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Utólag belegondolva nem lett volna rossz, ha legalább így veszek flakonokat. Vagy megjelölöm alkoholos filccel. :smiley:

1 Likes

Sajnos nem, holnap egyáltalán nem érek rá.

Nekem elég messze van sajnos, és dolgozom is holnap, így sajnos én is kihagyom.

Egy kedves parfümánnal már én is találkoztam, volt miről beszélgetnünk egy reggeli mellett. :slight_smile:

Ti mennyire várjátok, vagy érzitek már az őszt? Annyira meleg volt még az elmúlt napokban, hogy én még teljesen nyári hangulatban vagyok. Pedig már a szőlő és szilva után egyre több a sütőtök a piacon, boltokban. Körömlakkokból is elővettem a kicsit bordósabb, melegebb színeimet (nincs valami sok), de nem hozza meg a hangulatot. Pedig imádom az almás pitét, sütőtökös kávét, stb. Az ősz alapból nem a kedvenc évszakom, de mindig próbálom feldobni apró örömökkel, szép színekkel, finom süteményekkel.

7 Likes

Minden nap örömmel kelek, mert egyre sötétebb lesz reggel, nagyon várom már, hogy hideg legyen.
Szeretem az őszt, csodásak a színek, kedvelem a meleg, kötött anyagokat, szöveteket és persze a nehezebb illatokat hordom ilyenkor.
Holnap megyek körmöshöz és pont az jutott eszembe, hogy burgundira kellene csináltatni a körmöm.
Valamint lehet, hogy a rose gold szín is visszaköltözik a hajamba egy hónap erejéig.
Érezni még nem érzem , hogy itt lenne, nyári szettekben mezítlábas szandálban szaladgálok még mindig.
Bőrápolás szempontjából is várom, hogy ne süssön már a nap, mennék laserre meg kenném a fejlerobbantós krémeket végre .

7 Likes

Nekem elég nyári hangulatom van még az időjárás miatt, próbálom kiélvezni, de már nagyon várom az őszt :heart_eyes: A hűvösebb időre tekintettel ma már burgundi rúzs volt rajtam, a burgundi körömlakk is csábít, de a nyári szettekhez még túlzásnak érzem :smiley: Beszereztem már kuckózós őszi illatgyertyákat is, úgyhogy teljesen készen állok. Nehéz megállni, hogy ne kezdjek el már most sütőtökös mindent enni :sweat_smile:
Régebben nagyon utáltam az őszt, én nagyon rosszul viselem, hogy sokat van sötét, napelemes vagyok, ha délután 4kor sötét van, akkor nekem már lövik a pizsit, így a produktivitásom is sokat csökken az őszi-téli időszakban. De rengeteget segített, hogy átkereteztem magamban a dolgokat, és kiélvezem az ősz pozitív aspektusait. Az átmeneti ruhák a kedvenceim, szerintem ilyenkor lehet a legváltozatosabban és a legcsinosabban öltözni. Szeretem az ősz színeit, az illatokat, a sütőtököt, a teákat, a bekuckózást, a gesztenyét, a halloweent. Mióta ezekre fókuszálok, azóta sokkal jobban élvezem ezt az időszakot :blush:

6 Likes

Még nekem is nyári a hangulatom a meleg miatt. A hűvösebb időt nagyon várom, addig is élvezem a finom őszi gyümölcsöket :smiley: Örülök, hogy jobban érvényesülnek az illataim (nincs nyári illatom, csak nehéz, “téliek” vannak) és nem olvadnak le rólam.
Igazából minden évszaknak van szépsége, de a nyár, főleg ezekkel az elviselhetetlen forró napokkal nem tartozik a kedvenceim közé.
Én nem csinálok ilyen hangulathozós dolgokat, jönnek majd maguktól :blush:

5 Likes

Én is szeretem az őszt, főleg a színek és az öltözködés miatt várom. :orange_heart::chestnut::chipmunk:
Mostanra már nagyon szoktam unni a kisruha-szandál kombót és bármennyire is jó minőségű szandikat veszek a sok pánt már dörzsöli az érzékeny lábfejem és várom a zártabb cipők időszakát.
Most még világos a körmöm, de jövő héttől jön a bordó-sötétbarna-bordó felváltva kb. tél végéig. A kedvencem színeim körmökön, nem tudom megunni.:grinning_face_with_smiling_eyes:
Az őszi sütiket is szeretem, de a Halloween és dekorálás hidegen hagy. Idén viszont megyek akkor buliba és már gondolkodom valami nagyszabásúbb halloweeni sminken. :ghost:

Jön még a túra/kirándulás szezon, azt nagyon várom.:mountain::maple_leaf::fallen_leaf:

4 Likes