Igen igen Csak hát akkora a világ, és az egészet látni kell!
Igazad van!
WOW, nagyon szép képek.
Köszönöm
5 percre hagytam magára a gyereket:
Újabb 5 perc elteltével:
Tényleg, mint egy 3 éves Annyira kis drága!
Kis óriás bébi, hiába öregúr már
Nem saját kiskedvenc, de egy tündér, és igazán tudatos bőrápoló!
De édes
T’sall
Engem nem nagyon lehet meglepni
Ez amúgy csak amit hurcolok magammal, és mostanában lett leépítve.
Mennyi volt azelőtt, hogy leépítetted?
Ez így két neszeszer, lazán. Előtte három volt, pukkadásig tömve. Kiterítve kb a felét, súlyra kb egyharmadát sikerült leépíteni, de jópár termék “depotolva” lett.
P.s.: az a hat egyforma fiola az amúgy hat különböző parfüm. Mert így extra vagyok.
Aha, azt hittem rúzsok azok a parfümös üvegcsék
Szívesen megnézném azokat is, amiket nem viszel magaddal “csak” otthon vannak.
Az egy kegyetlen nagy doboz. Kb mint egy hatos borosláda. De abban van minden, diy sfx-től bontatlan gyűjteményen át glitterig csinálok egy nagy képet mindjárt
Szerk: a home stash is átesett egy durva selejtezésen, ott egyébként még sikeresebb volt (kb 80% kuka). Az a láda az az ami maradt. És pont a stickes rúzsok lettek leselejtezve először - a legtöbb ilyen tizen-huszon-harminc éves gyönyörű, alig használt, de megromlott relikviák voltak, néhány egyenesen öröklött!
@umpalumpa kívánságod parancs! De bocs a minőségért. Élőben sokkal jobb látvány
nno.
Ők itt a gyűjtemény, teljesen rapszodikusan. Meg a neszeszereim is, amiket imádok.
ami talán bővebb magyarázatra szorul
Ebbe én ügyeskedtem bele a tükröt. Eredetileg nem volt benne tükör, de kimentettem egy megunt palettából és beleszuszakoltam - érdekes project volt, de azért hálistennek sikeres.
A ládáról nincs kép mert amúgy egy szakés kartondoboz, perpillanat. (Nemrég költöztem, még nincs pipereasztalom).
Ó, szerintem így is impozáns! Tetszik a sok pufi ecset is! Azt a tükrös megoldast igazán szuperül csináltad! Csodálom a depot-olt saját keszítésű palettáidat!
@random
Én egyszer próbáltam kiszedni egy pan-t egy Catrice szemhéjpalettából és csúfos kudarc lett a vége: valamit elszúrtam, mert felpúposodott a púder, aztán széttöredezett. Már nem emlékszem hogy csináltam, de első mérgemben kivágtam a kukába pedig lehet, hogy vissza lehetett volna nyomni alkohollal a szemhéjport. Drágább holmival meg nem merek próbálkozni.
Még mindig tetszik, amikor egy kisebb palettában elfér minden, amit az ember maga állított össze, bár a legtöbb sminkcuccban átálltam a krémes állagra.
Ezek ugyan nem kicsi paletták, viszont állatira tetszenek, szerencsére amerikai és kib.szott drága, így sosem fogom magam költségbe verni miatta. Tök jó, hogy minden együtt van nekem, aki egy helyett 3 helyen tartja a sminkkészletét szuper megoldás lenne
makeup planners
Ha egyszer arra vetemedek, hogy új szemhéjpúdert vegyek, akkor biztos, hogy Artdeco boxot fogok összerakni, még régebbről van egy minim amibe 3 pici pan fér bele, de tetszene egy nagyobb is amúgy amibe pirosítót, bronzert meg highlitert lehetne tenni, nem tudom van -e ekkora nekik egyáltalán, de akkor le lenne tudva az egész és olyan színeket raknék bele amit csak akarok.
Lehet, hogy ebbe az irányba kellene elindulnom és nem a Guerlaint nézegetni, mert abból vehetek külön kompaktot mindenhez.
Szóval ajánlom az Artdeco boxot, nem drága és teljesen letisztult egyszerű csomagolása van, az enyém 10+ éves és nem ciki egyáltalán.
Aztak…perpillanat ez ám a gyűjtemény csak pislogok
Van Artdeco kompaktom és egy kontúrozó pan van benne, ami gotham színkódra hallgat (ezt külön pan-ként vettem) meg egy lapos ecset van mellette
Sajnos a szemhéjpúdereit nem szerettem meg, valahogy nem tartottak rajtam szhéjalappal sem
A szememnek amúgy fura ízlése van, mert csak egy drágább szemhéjpúderfajtát visel el, illetve néha a Catricenek van olyan formulája, amit bírok. Nem nagyon kísérletezem már, csak vágyakozva nézelődöm