Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Ímhol, a túlélő készletem (ma pont bentről dolgozom). :smiley:
A hátam mögött a polcon a “táskám” és a fekete neszi amiben a nem sminkek vannak.
Az íróasztalom egyetlen fiókjában a sminkes szütyőm. (A névjegykártyát és bélyegzőket a fotó erejéig kivettem. :slight_smile: )
Az asztalom melletti kis zárható fiókosban pedig az egyéb kegyszereim (tisztasági betét, evőeszköz, vészrágcsák, pótharisnya, meg sok egyéb céges csetres.)
Van még három fiókos szekrény, ott is el van dugva ez-az.
(Persze irodaszerből is mindig van bőséges készlet, minden amit én vagy az üzletben dolgozó kollégák használnak az nálam is van itt fent. Elkerülendő azt, hogy hirtelen felszólnak nekem, hogy “Elfogyott xy, azonnal keeeeell!” engem meg a frász kitörjön…)

De ha 10 másik nővel lennék összezárva, biztos nem így nézne ki a dolog, ez luxus, hogy az ember lányának ennyi helye legyen, én is tudom. :no_mouth:)

20230809_173701

20230809_173814

20230809_173822

13 Likes

Nekem nagy öltözőszekrényem van abban vannak a dolgaim. Oda teszem be a táskámat, szatyromat is amikben a kis szütyők vannak,kivéve a tampon- betét tároló neszit, az a mosdóban van.
Az öltözőben 5- en vagyunk, ennyien osztozunk a mosdón, zuhanyzón és a wc- n is.
A wc- ben van egy perem a falban és mindenkinek oda van kitéve a tisztasági csomagja.
Általában más időpontban jövök- megyek mint a többiek, így nem zavar senkit ha ügyködök sminkkel, hajjal, bármivel.

Lemaradtak 2 : fogkefe + fogkrém , fogselyem, fogköztisztító szintén a szekrényemben lakik.
Egy sminkre fújható naptej pedig a sminkes tatyimban.

Még egy kicsit gondolkozom leírok még 10 dolgot. :rofl:

Az irodában a fiókjaimban viszont semmi beauty dolgot sem tartok , 25 lépésre ott az öltöző, bemegyek ha akarok valamit kenekedni.

6 Likes

Nekem van bent váltócipőm,ami egy tornacipő illetve egy “ködmön”,amibe többféle képpen be tudom magam takarni,ha fázok. Esernyő, papírzsebkendő,kézkrém,pezsgőtabletták. :slightly_smiling_face: Kis szekrényen,az ablakban,a széken tartom őket.

5 Likes

Ma hajnalban értünk haza barátnőm esküvőjéről (a tanúja voltam :heart: ) és egy kicsit csavarogtunk is Amszterdamban és Brugesben.
A ceremóniára a virágosat viseltem, az esti bulira a sötétkéket. Ismét Lisa Eldridge Duchess rúzsa került elő Pat V.-ös palettájával. Az esküvő a Zeist kastélyban volt, álomszép helyszín :star_struck:

Az esős képek Amszterdamban voltak, a napsütéses Brugesben.

20230806_112003

20230806_111530

20230806_110820

20230806_105750

20230805_132956

20230807_161755

20230807_161511

20230807_150014

20230807_144254

20230806_112710

29 Likes

Bruges a szívem csücske! :heart:
Te pedig csodaszép vagy, nem találom a szuperlativuszokat, amivel kifejezzem, hogy mennyire csinos vagy mindkét ruhában! :heart:

1 Likes

@Luiselotte : Te lennél a kedvenc kolleginám! Még hajsütő vasat is kölcsön lehet kérni Tőled :star_struck:

@Alsace : Egyszerűen csodásan festettél! Nagy gratula a stílusérzékhez! :sunglasses:

2 Likes

Nagyon gyönyörű és elegáns voltál!!!

Amszterdamban még nem jártam, Brugesben többször is. Valami fantasztikus az a városka, igazi csodavilág.

Aki még nem látta az In Bruges (magyarul Erőszakik) c. filmet, annak melegen ajánlom. :smiley:

1 Likes

K…va jól nézel ki! :star_struck: Bocs, hogy így fogalmaztam, de ez szaladt ki a számon hirtelen! Pont illesz a kastélyos miliőbe! Mint egy hercegnő!
De jó lehetett az út, nameg az esküvő!

1 Likes

Gyönyörű vagy a képeken , nagyon tetszenek ezek a szettek :relaxed:

1 Likes

Pont az jutott eszembe, amit @umpalumpa is irt: annyira illesz a kastelyos miliobe! :slight_smile:
Nagyon jol all mindket szett!

2 Likes

Csodásan áll neked a kastély, olyan méltóságteljesen tartod magad, mint egy öntudatos grófnő.:hugs:
A virágos ruhához passzított kistáskára emlékszem, amikor találkoztunk a Müllernél, meséltél róla.
Szegény rúzstól ellopták a show-t a ruhák és a miliő, de az is nagyon jól áll.

2 Likes

Tényleg nagy csinos voltál, a ruhákat rád öntötték, és a környezet is szuper volt. :slight_smile:

1 Likes

Valóban, ahogy a többiek is írják, csodásan áll a kastély. Sugárzik belőled az elegancia és ez nagyon érvényesül egy ilyen környezetben, főleg ilyen pazar ruhákban. Nagyon szép vagy, és köszönjük a képeket is, csodás egy város! :two_hearts:

1 Likes

Szerintem kb mindent elmondtak előttem a többiek. Wow!

1 Likes

Csodaszép vagy, és csodaszép helyen jártatok!

1 Likes

Igen, veszek ilyen kendőt én is. Na meg beköltözök az irodába. :smiley: Irigyellek ezért a sok helyért, ami mind a tiéd! Nekem egy fiókos szekrény jutott legalább, ha több nem is, ideje kicsit átrendezni, hogy minden fontos beférjen. :smiley:

1 Likes

Nagyon köszönöm Lányok, végtelenül kedvesek vagytok :heart: :heart: :heart: Pedig kicsit kifogytam a ruhákból :sweat_smile:

Nem is tudtam, hogy maga a helyszín is ilyen virágos lesz, itt volt a ceremónia :heart_eyes_cat:
364545938_3342679345877511_7089594801017002386_n

Amszterdam nem volt rossz, gondolom jelentősen rontotta az élményt a zuhogó eső. Még így is iszonyú tömeg volt. Brugesbe az Erőszakik c. film óta akartam eljutni, tényleg egy kibaszott tündérváros :rofl:

15 Likes

Irigyellek is hogy ilyen helyekre eljutottál. :slight_smile: Pár kívánságlistásat már sikerült pipálni idén, remélem Amszterdaba és Burgesbe is eljutok egyszer! Még nem láttam ezt a filmet, de felvettem a várólistára.

2 Likes

Igen, nagyon tudom értékelni én is, a régi helyünkön jóval zsúfoltabb volt minden, meg a tanfolyamos helység is túl közel volt.
Az informatikusunk és a fordító kollégám (férfiak) folyamatosan otthonról dolgoznak, az asszisztensemtől pár hónapja megváltam, úgyhogy most tobzódok az egyedüllétben amikor éppen bent vagyok. Béke van és nyugalom. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Biztosan amúgy :star_struck: Te jártál a nagy Ámerikában azért az se kutya :star_struck: :star_struck: :star_struck:

2 Likes