Hát ez csak a sminkkészletem, de van egy nagyobb szütyő, amiben ezek vannak:
- dezodor
- körömolló és reszelő
- tisztasági betét
- nedves törlőkendő
- fogkefe és fogkrém
- szemöldökcsipesz
- mini borotva
- pár arcmaszk
És akkor még a szabadon kallódó kézkrémről, kézfertőtlenítőről, orrspray-ről és illatgyertyáról nem is beszéltem, de tuti van más is a fiókjaimban. Mondjuk könnyű nekem, az egész iroda az enyém, és jó sok fiók van, amit a saját dolgaimnak használhatok. Előbb-utóbb átköltözünk az új helyünkre is és akkor saját mosdóm is lesz. (Ja meg irattáram, de az itt annyira nem lényeges, csak az én szívem ver hevesebben ha rágondolok. )
Parfümöt úgy hordok magammal, hogy kis 5 milis fújósokba átfújom a kedvenceim, vagy már eleve abban vettem a zsibin.
Én is azt hittem, hogy majd mennyire szárít a púderalapozó, de igazából nem. Tele van szilikonnal, egészen “krémes” a por, és jópárszor átfénylek ezzel is egy nap, csak egyrészt nagyon természetes a hatása, másrészt ezt napközben akárhányszor újra tudom kenni, korrigálni és nem csomósodik úgy mint egy folyékony alapozó. Ja és nem esik szét napközben kis szigetecskékre és nem ül bele a pórusaimba. (Utóbbit mondjuk megteszi, ha szivaccsal viszem fel.) Szóval azt hiszem, átálltam teljesen poralapozóra, és kiszelektálom a folyékonyakat, mert rájöttem, mennyire utálom őket.
A flat top amit az EL-hez használok egy Catrice darab, jópár éve vettem. Fehér nyele van, 13 cm az egész, a feje 3,5 cm átmérőjű és enyhén ferde, de ez utóbbi nem hiszem, hogy sokat számít. Van még kettő az Everyday Minerals-tól, azokat kb. 20 éve vettem (amikor még csak az USA-ból lehetett hozzájutni), és még mindig tökéletesek. (Mondjuk a szintén akkor vett korrektorecset ami a kedvenc szemhéjpúder ecsetem és napi használatban van úgyszintén egyben van. )