Szia @Vicus hogy álltok a jegygyűrű projekttel? Ha netán még nem döntöttek volna, csatolok néhány modellt, hátha kapsz újabb inspirációt
Ugyan nekem a hagyományos/klasszikus
(0 köves) de vastagságban “domború” (nem lapos és emiatt a szélein “éles” => emiatt a lapos talán kevesebb aranyat is tartalmaz) jegygyűrű tetszik (mert mellé mindig megy valami különlegesebb (brill), kísérőgyűrű , de te/ti válasszatok a saját ízlésetek szerint.
Íme egy kis - minimális gyémánt követ is tartalmazó - jegygyűrű parádé, valamennyinél a kő nem áll ki, a gyűrűvel egy síkban van:
Nekem az esküvőre sárga arany gyűrűm volt, a 25. házassági évfordulónkra a férjem megajándékozott egy fehér arany jegygyűrűvel és mellé egy csodás, 3 (közepes nagy) briliáns köves trilógy (a tri /3 jelentése számunkra: “múlt - jelen - jövő” a közös életünkben) fehér arany kísérő gyűrűvel (most ezt a duót hordom).
A 40. házassági évfordulónkra a férjem ismét kirukkolt egy gyönyörű, különleges, magas karátos brill gyűrűvel. Erről nincs kéznél fotóm, de a ti aktuális projektekben nincs is jelentősége.
Csak azt szerettem volna elmondani, hogy a (reméljük hosszú) házasságban általában sor kerül(het) a köves gyűrűkre is.
Jut eszembe még egy apróság: itt szokás a jegygyűrű belsejébe vésetni a pár (az emyémben a férj) nevét és a házasságkötés dátumát.