Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Vicces lenne, ha kiderülne, hogy egy fodrászhoz járunk.:laughing:

Nagyon szuper lett a szín és a fazon is :heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Szépséges, izgalmas árnyalat, imadom a vilagos, szőkés hajszíneket!!:wink::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Persze már nem áll így, még haragszik a hajam, hogy le lett vágva, de nemsokára kialakul.:laughing:

Köszi!
Nekem mindig a vörös tetszett, de nem tudom magamon elképzelni.

2 Likes

Tényleg nagyon jól áll a szín és a fazon is! :slight_smile:
Mondanám, hogy bátran vállald be a vöröset, de ez nehéz kérdés. Épp most vagyok árnyalat váltásban a vörösömmel, a fodrászom legnagyobb örömére :grin:

Köszönöm! Most, hogy nincs beszárítva és nem omlanak olyan szépen egymásra a tincsek, kicsit furcsa ez a nagyon világos szín. Ahogy elnézem, lehet, hogy kellene egy világosabb szemöldökpomádé.:see_no_evil:
A sminkem elég élénk szokott lenni, a képzeletbeli szemem előtt sok lenne az összhatás. Sajnos hideg tónusú, fakó az arcbőröm és azt szeretem a balayage festésben, hogy nem kell 3-4 hetente festeni, úgyhogy csak másokon csodálom a vöröset.:slight_smile:
Neked csodásan áll az az élénk rókavörös! Milyen árnyalatot szeretnél?

2 Likes

A világosabb szemöldök kérdése izgalmas. De tényleg nem árt kipróbálni egy másik árnyalatot, szerintem teljesen mást mutat úgy az ember arca.
Volt egy kis pirosas tónus a színemben, most jutottunk el oda, hogy szóltam, ezt cseréljük inkább narancsra vagy répa színre. Kihozzuk a maximumot, amit szőkítés nélkül lehet. Ma megyek frissítésre, utána megpróbálom megmutatni az eredményt :slight_smile:

Egyszer próbáltam azt (amikor eggyel sötétebb pomádét sikerült venni), hogy szőke spirállal átmentem a szemöldökömön, természetesen nem úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna, úgyhogy ezt most ki se próbálom.

Biztos jól fog kinézni, kíváncsi vagyok, milyen lesz az új árnyalatod.:slight_smile:

Van egy ismerősöm, akinek nagyon hasonlóak a színei, szőkén és vörösen is szuperül áll neki (egész élénkvörösre gondolok), szerintem Neked is jól állna!

1 Likes

Na, majd ha őszülni fogok, igazi lovasszobor-vörös leszek!

3 Likes

Nem túl jó fények mellett, most ilyen árnyalatban pompázik a buksim.
Screenshot_20230327_190310_Gallery

22 Likes

Azigen! Van benne színátmenet, vagy csak a fények miatt tűnik úgy, mintha világosabb árnyalat is lenne az elöl lévő hosszú tincsben?

1 Likes

Nem, nincsen. Csak a fények viccelnek meg. Teljesen egy árnyalatra van festve.
Ugyanakkor, nagyon tetszene, ha egy zincs világosabb lenne, de ahhoz nem vagyok elég bátor. :see_no_evil:

Ugyan, aki bevállal egy ilyen élénk hajszínt, annak egy kis highlight már gyerekjáték! Szuperül nézne ki!:slightly_smiling_face:

2 Likes

Azt hiszem, öt hét múlva meg kell erről kérdeznem a fodrászomat :smiley:

4 Likes

Látod, mire nem jó a fórum!:rofl::rofl:

1 Likes

Így van! Mindenre is! :slight_smile:

1 Likes

https://bathandbodyworks.co.at/de/sale/sale-top-offers/all-sale.html

Ha valakinek valami… jelezze, sok termékre van - 40%, jövő héten még megyek a bolt felé. Úgy láttam legutóbb ugyanez akciós ott is.

3 Likes

IMG_20230406_152405
IMG_20230406_152315
IMG_20230406_152342

Szép nagyok.

12 Likes