Vicces lenne, ha kiderülne, hogy egy fodrászhoz járunk.
Nagyon szuper lett a szín és a fazon is
Szépséges, izgalmas árnyalat, imadom a vilagos, szőkés hajszíneket!!
Persze már nem áll így, még haragszik a hajam, hogy le lett vágva, de nemsokára kialakul.
Köszi!
Nekem mindig a vörös tetszett, de nem tudom magamon elképzelni.
Tényleg nagyon jól áll a szín és a fazon is!
Mondanám, hogy bátran vállald be a vöröset, de ez nehéz kérdés. Épp most vagyok árnyalat váltásban a vörösömmel, a fodrászom legnagyobb örömére
Köszönöm! Most, hogy nincs beszárítva és nem omlanak olyan szépen egymásra a tincsek, kicsit furcsa ez a nagyon világos szín. Ahogy elnézem, lehet, hogy kellene egy világosabb szemöldökpomádé.
A sminkem elég élénk szokott lenni, a képzeletbeli szemem előtt sok lenne az összhatás. Sajnos hideg tónusú, fakó az arcbőröm és azt szeretem a balayage festésben, hogy nem kell 3-4 hetente festeni, úgyhogy csak másokon csodálom a vöröset.
Neked csodásan áll az az élénk rókavörös! Milyen árnyalatot szeretnél?
A világosabb szemöldök kérdése izgalmas. De tényleg nem árt kipróbálni egy másik árnyalatot, szerintem teljesen mást mutat úgy az ember arca.
Volt egy kis pirosas tónus a színemben, most jutottunk el oda, hogy szóltam, ezt cseréljük inkább narancsra vagy répa színre. Kihozzuk a maximumot, amit szőkítés nélkül lehet. Ma megyek frissítésre, utána megpróbálom megmutatni az eredményt
Egyszer próbáltam azt (amikor eggyel sötétebb pomádét sikerült venni), hogy szőke spirállal átmentem a szemöldökömön, természetesen nem úgy nézett ki, ahogy én szerettem volna, úgyhogy ezt most ki se próbálom.
Biztos jól fog kinézni, kíváncsi vagyok, milyen lesz az új árnyalatod.
Van egy ismerősöm, akinek nagyon hasonlóak a színei, szőkén és vörösen is szuperül áll neki (egész élénkvörösre gondolok), szerintem Neked is jól állna!
Na, majd ha őszülni fogok, igazi lovasszobor-vörös leszek!
Nem túl jó fények mellett, most ilyen árnyalatban pompázik a buksim.
Azigen! Van benne színátmenet, vagy csak a fények miatt tűnik úgy, mintha világosabb árnyalat is lenne az elöl lévő hosszú tincsben?
Nem, nincsen. Csak a fények viccelnek meg. Teljesen egy árnyalatra van festve.
Ugyanakkor, nagyon tetszene, ha egy zincs világosabb lenne, de ahhoz nem vagyok elég bátor.
Ugyan, aki bevállal egy ilyen élénk hajszínt, annak egy kis highlight már gyerekjáték! Szuperül nézne ki!
Azt hiszem, öt hét múlva meg kell erről kérdeznem a fodrászomat
Látod, mire nem jó a fórum!
Így van! Mindenre is!
https://bathandbodyworks.co.at/de/sale/sale-top-offers/all-sale.html
Ha valakinek valami… jelezze, sok termékre van - 40%, jövő héten még megyek a bolt felé. Úgy láttam legutóbb ugyanez akciós ott is.
Szép nagyok.