Beszerzem online, köszi az ajánlást!
Vaaagy inkább a Molyon egy kézzel fogható darabot
Küldtem üzenetet neked.
Olyan jó lenne egy fórumtalálkozó!
Tudom, hogy volt korábban, csak akkor még nem voltam itt.
Lassan én is kíváncsi lennék bár nem vagyok egy nagyon szociális típus, még ha itt sokat is dumálok
Sziasztok! Esküvői helyszín ajánlást tekintve tudtok segíteni?
Székesfehérvár és környéke, Budapest, Balaton, ilyesmi irányban gondolkodunk. Nem végtelen a keret, szóval akár pajta jellegű is lehet (de inkább ne), csak azért ne szalmabálákra kelljen ülni. 65-75 főről lenne szó. Jövő évre keressük.
A barátaink esküvője között nekem legjobban ez a helyszín tetszett (mint vendég), de már vagy 18 éve voltam, úgyhogy azóta változhatott, az árakról pedig fogalmam sincs.
Írtam üzit
Nálunk a családban tavaly nyáron Verőcén, a Csattogó völgyben volt esküvő. Ugyan a dekor mind saját munka volt, a pár meg a szülők már előző nap odamentek dekorálni, de viszonylag olcsón kijött, szállás is volt helyben mindenkinek és iszonyú hangulatos volt.
Mi a Budai Gesztenyés étteremben voltunk 2015-ben. Nagyon elégedettek voltunk, kb. 90 főig kényelmesen el lehet férni, finomak voltak nagyon az ételek. De nálunk nem volt szempont az alvás, mert kb. mindenki pesti volt.
Köszönöm az ajánlásokat!!!
Még egy témakörben kérnék segítséget.
Ékszert hol néznétek, honnan rendelnétek 100000 ft alatt?
Stílusra ezek tetszenek, de ez más árkategória: Sophie Molnar Design Jewelry (@sophiemolnardesign) • Instagram photos and videos
Fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő érdekelne.
A fülbevalóm a megboldogult Six-ből volt, bevallom. Más ékszert, a karikagyűrűmön kívül, nem viseltem. Ha budapesti vagy, javaslom még az V. kerületben a Honvéd utca Balaton utca sarkát, ott van egy pici ékszerész. Csak a kirakatot szoktam megnézni, finom dolgai vannak ezüstből és úgy tudom, megrendelés után is készít
Nagyon eklektikus az ékszerkollekcióm (fú, ez most puccosabban hangzott mint kéne ), nekem a Magyar Ékszer a szívem csücske, de ők más vonalon mozognak, mint amit belinkeltél. Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy az ArtGem tud neked hasonlót készíteni, mint amit kinéztél, némiképp elérhetőbb áron és anyagokból. Nézd meg a FB oldalukat is, oda sokszor olyasmit tesznek fel, ami rendelésre, egyedi elképzelés alapján készült.
Nektek is megmutatom a frissen festett-vágott hajam:
Nagyon szép lett, az árnyalat pedig különösen tetszik.
Köszi!
A nagyon világos szín az új árnyalat, a többi az előző festés (balayage és hagyományos melírozás keveréke).
Egyetertek Blankyval. Nekem is az arnyalaton akadt meg a szemem. Igazan termeszetes hatasu az osszkep. Tetszik.
Köszönöm. 60±os, de nagyon fiatalos, mindig az újdonságot kereső fodrászhoz járok. Nem tudom, hogy csinálja, de nagyon szépen fest, egyáltalán nem sárgul.
Hol jársz fodrászhoz?
Budafokra, de nem vállal új vendéget.
Köszi, de nem terveztem váltani csak ismerős volt a vágás.