Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Beszerzem online, köszi az ajánlást!
Vaaagy inkább a Molyon egy kézzel fogható darabot :slight_smile:

1 Likes

Küldtem üzenetet neked. :blush:

Olyan jó lenne egy fórumtalálkozó! :blush:
Tudom, hogy volt korábban, csak akkor még nem voltam itt.:innocent:

2 Likes

Lassan én is kíváncsi lennék :slight_smile: bár nem vagyok egy nagyon szociális típus, még ha itt sokat is dumálok :smiley:

1 Likes

Sziasztok! Esküvői helyszín ajánlást tekintve tudtok segíteni?:slightly_smiling_face:
Székesfehérvár és környéke, Budapest, Balaton, ilyesmi irányban gondolkodunk. Nem végtelen a keret, szóval akár pajta jellegű is lehet (de inkább ne), csak azért ne szalmabálákra kelljen ülni. 65-75 főről lenne szó. Jövő évre keressük.

A barátaink esküvője között nekem legjobban ez a helyszín tetszett (mint vendég), de már vagy 18 éve voltam, úgyhogy azóta változhatott, az árakról pedig fogalmam sincs.

1 Likes

Írtam üzit :blush:

1 Likes

Nálunk a családban tavaly nyáron Verőcén, a Csattogó völgyben volt esküvő. Ugyan a dekor mind saját munka volt, a pár meg a szülők már előző nap odamentek dekorálni, de viszonylag olcsón kijött, szállás is volt helyben mindenkinek és iszonyú hangulatos volt.

1 Likes

Mi a Budai Gesztenyés étteremben voltunk 2015-ben. Nagyon elégedettek voltunk, kb. 90 főig kényelmesen el lehet férni, finomak voltak nagyon az ételek. De nálunk nem volt szempont az alvás, mert kb. mindenki pesti volt.

1 Likes

Köszönöm az ajánlásokat!!!
Még egy témakörben kérnék segítséget.
Ékszert hol néznétek, honnan rendelnétek 100000 ft alatt?
Stílusra ezek tetszenek, de ez más árkategória: Sophie Molnar Design Jewelry (@sophiemolnardesign) • Instagram photos and videos
Fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő érdekelne.

A fülbevalóm a megboldogult Six-ből volt, bevallom. Más ékszert, a karikagyűrűmön kívül, nem viseltem. Ha budapesti vagy, javaslom még az V. kerületben a Honvéd utca Balaton utca sarkát, ott van egy pici ékszerész. Csak a kirakatot szoktam megnézni, finom dolgai vannak ezüstből és úgy tudom, megrendelés után is készít :slight_smile:

2 Likes

Nagyon eklektikus az ékszerkollekcióm (fú, ez most puccosabban hangzott mint kéne :smiley: ), nekem a Magyar Ékszer a szívem csücske, de ők más vonalon mozognak, mint amit belinkeltél. Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy az ArtGem tud neked hasonlót készíteni, mint amit kinéztél, némiképp elérhetőbb áron és anyagokból. Nézd meg a FB oldalukat is, oda sokszor olyasmit tesznek fel, ami rendelésre, egyedi elképzelés alapján készült.

2 Likes

Nektek is megmutatom a frissen festett-vágott hajam:
20230321_141516

27 Likes

Nagyon szép lett, az árnyalat pedig különösen tetszik. :blush:

1 Likes

Köszi!
A nagyon világos szín az új árnyalat, a többi az előző festés (balayage és hagyományos melírozás keveréke).:slightly_smiling_face:

1 Likes

Egyetertek Blankyval. Nekem is az arnyalaton akadt meg a szemem. Igazan termeszetes hatasu az osszkep. Tetszik. :slight_smile:

3 Likes

Köszönöm.:slightly_smiling_face: 60±os, de nagyon fiatalos, mindig az újdonságot kereső fodrászhoz járok. Nem tudom, hogy csinálja, de nagyon szépen fest, egyáltalán nem sárgul.

1 Likes

Hol jársz fodrászhoz? :slight_smile:

Budafokra, de nem vállal új vendéget.

Köszi, de nem terveztem váltani :slight_smile: csak ismerős volt a vágás.